Американски колеж - единадесета тема

• 92 666
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поканени бяха 100 момичета и 100 момчета при официален прием 80 момичета и 80 момчета. Сега официалният прием е 90 момичета и 90 момчета. Т.е. с по 10 повече на пол. Което прави 110 като официална горна черта. Аз мисля като Призма, че ще докарат до към 112-115 от всеки пол - ох, само да не ме четат мамите и татковците на деца 112-115...

# 466
Резервите​ се редят на ЕДНА опашка, Шарки. Няма пол. Само бал.

# 467
През 2016 каниха на два пъти резерви - първоначално 11 и после имаше още едно свободно място.

# 468
Така е Sharky но поканиха веднага първите 100 от всеки пол и на резултатите им е пишело ПРИЕТ списък 2, т.е. не е пишело резерва.  Много зависи от годината и това колко от приетите деца се запишат.  Както и да е, не е приятно да си под напрежение.  Децата намират начин да се справят със стреса, на мамите винаги е много трудно.

# 469
  • София
Ежко, на моя син на статуса пишеше резерва. 92. До 100 канеха по пол и бал.

# 470
Ежко, на моя син на статуса пишеше резерва. 92. До 100 канеха по пол и бал.
Така е, Шарки. Имах предвид резервите след 100. Липсва ми по-добър термин.

# 471
Голям купон тук кипи и почерпки се леят.
Дайте нещо по-алкохолно от боза.
А какви форумски срещи си правихме преди години, при това с реални почерпки. Ехххх!

# 472
  • София
Чета за n-ти път какво са написали сега на сайта. Значи, ще канят първите 100 от всеки пол. Дотук имаме съвпадение с принципа на прием през 2016 и 2017. Записват 180. При нас беше - записват 160.
Следват:
Вариант 1. При поканени първите 100 по пол по бал  20 не се записват (тук имаме пълно съвпадение и през 2016 и през 2017) . Т.е. записват се 80. След това канят следващите 10 от същия пол. Реално поредност 101-110 по бал. Когато  се запишат всичките  100, тогава чертата ще е на 110то момиче.

Вариант 2. След записване на 80то момиче/момче, следващите 20 бройки за записване ги пускат независимо от пола. Т.е. след 100те по бал следващите 20 записани ще бъдат небалансирани по пол, и тогава, поради традиционно по-тежката конкуренция при момичетата, 108та девойка на Елексир  пак е вътре.

О, Фран, нали се сещаш маминото сърце на Елексир как се е свило сега Simple Smile

А да избълвам пълния лист на какво пия, ще засрамя Диаджио.

# 473
Вариант 2 е по правилника. Със сигурност.
Цитирам:
Бордът на настоятелите прие промяна в политиката за прием на ученици след завършен 7. клас. Колежът ще приеме 180 кандидати, класирани на базата на техните резултати от приемния изпит. След публикуване на резултатите първите 100 момчета и 100 момичета ще бъдат поканени за записване. Останалите класирани кандидати ще формират списък на резервите. Те могат да бъдат поканени, в случай че в края на срока на записване останат незаети места. При записване на кандидати от списъка на резервите ще се взема предвид техният резултат на изпита независимо от техния пол.

# 474
  • София
Вариант 2 е по правилника. Със сигурност.
Цитирам:
Бордът на настоятелите прие промяна в политиката за прием на ученици след завършен 7. клас. Колежът ще приеме 180 кандидати, класирани на базата на техните резултати от приемния изпит. След публикуване на резултатите първите 100 момчета и 100 момичета ще бъдат поканени за записване. Останалите класирани кандидати ще формират списък на резервите. Те могат да бъдат поканени, в случай че в края на срока на записване останат незаети места. При записване на кандидати от списъка на резервите ще се взема предвид техният резултат на изпита независимо от техния пол.

Е, за Елексир единствената лоша новина от нашите сложни сметки е, че ще трябва да чака обявяването на незаетите места, което беше  на 16.06. ли? И тогава да решават бързо...

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 20:44 от Sharky*

# 475
  • София
Hellsun, страхотно постижение за сина ви. Поздравления!
peneva_a, стискам палци кандидатстването да се развие по най-добрия и най-желания начин за сина ви.
Пожелавам успех и на всички приети или искащи да бъдат приети!

# 476
  • София
Момичета и момчета, БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ! Каквото и да стане, съм готова по всяко време, когато кажете, да ви почерпя каквото кажете! За мен ще бъде удоволствие!

# 477
Чакането е мъчително. но после какво отпускане настъпваааа

# 478
  • София
Чакането е мъчително. но после какво отпускане настъпваааа
Вашето дете прието ли е?

# 479
Моето дете не кандидатства тази година. но имам много близко дете. чието очакване на резултати следях преди 3 години и помня какво беше на майка му и баща му.

Общи условия

Активация на акаунт