Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • тук и там
Едва си изядох обяда.Взех да се чудя да не ми е объркал нещо режима..Защото 150 гр ориз си е количество,като сложа и месото и си става обилен обяд.Доволна съм!Но сега пък се чудя дали ще сваля нещо..В интерес на истината си мисля даже дали няма да кача килограми..

И аз съм със широк ханш.За бедрата -да не говоря.Малко черен хумор-но да ви кажа,преди ме притесняваха със размера си тези зони,защото бяха най-дебелата част от тялото ми-да не говорим за целулит и т.н.И сега са си дебели и имам целулит-от както започнах да пускам шкембе обаче(долната част на корема) ,вече не ми пука за ханша и бедрата и вече  не ме притесняват..Mr. Green

От добавките-йохимбина чисти уж проблемните зони.Нали съм на тема Страхил в момента,пак е от там.
https://fitbg.net/blog/supplements/yohimbine
Аз имам един на PN,още му се чудя-при моето тегло трябва да вземам по 6 таблетки на ден,но мен ме е страх да не се гътна и до сега съм пила няколко пъти само по една.То при мен няма и смисъл да пия,защото се препоръчва при чистене на последни мазнини..Ще си го пазя за тогава. Mr. Green

И да се похваля че си купих друга марка овесени ядки и от тях нямам киселини.И протеина ми и той е със приятен вкус-все едно пия мляко със какао.
Сега само остава да започна да слабея.. Simple Smile

# 316
Блеки, как така ? Ко става? Нещо помощ имаш ли нужда? Ако да, свиркай, имам юристи в семейството (бол... да му се невиди) хаха
Днес беше тройно критичен ден, от тия на Бийпс и Блеки. Утре ще е четворно критичен, но сега едно мокро носле ме бута да го галя. Ако ми даде сили, ще тренирам, ако не... ми няма Simple Smile

Дези, няма да послушаш,та няма и да пиша много. С две думи - намали тренировките и увеличи кефа. И пусни малко контрола.

Ям повече от преди. На килограми не съм свалила, но ми се струва (доста съм сигурна), че изглеждам по-добре. Но не си правя илюзии, знам че ако искам прогрес, т.е. и да стопя малко мазнини, нещо трябва да направя. Само дето не зная какво. За сега ще го карам така, докато спра да виждам ефект. Минава ми през ум нещо фастинг, но напоследък си имам апетит и ми е трудно (хо хо хо, щом съм гладна, значи почва да ми се оправя метаболизма, нЪли?) Даже от глад "прозакусвах" (от мързел и нови глаголи измислям)
20 гр., палео овесени ядки ала Бийпс и 25 гр., пълнозърнести овесени ядки на др. Кискин със 100 мл, соево ванилово мляко - лелеее че кеф!
Обяд - набързо, на крачно смотани 2 пълнени постни сухи чушки
СЗ - в колата - 90 гр., овесен десет фит спорт (с многоооо калори 325 йей)
До тук 852 калории
вечерята ще е крем супа от тиква и леща и салата - ще ги докарам до 1200-1300 (надявам се да не падна под тях).

# 317
  • Бургас
Дези, не съм специалист, но четох доста оплаквания от едри бедра на здраво спортуващи като теб, масово даваният съвет беше да се намалят тренировките. Може и да греша, но аз бих експериментирала.
Киви, сини сливи и масово използваните хитринки за разхлабване никога не са ми действали на мен. Явно имат ефект при хора без проблеми по принцип. За такива като мен, с проблеми от години, си трябва нещо по-хард, определено.
Днес голям мързел беше. Лежах, четох книга, дремнах. И към 14 часа вече ме хвана дивото. Направих си тренировката и ми дойде живеца. Ама в това лошо време само за ядене мисля. Особено откакто се светнах, че ще вадя кантара другата седмица и трябва да се стягам Sad

# 318
  • София, България
Не разбирам фастинга много, много . От една страна гладувайте и яжте наведнъж, а други казват не яжте наведнъж, ами яжте често и по-малко, трети викат яжте три пъти на ден без никакви снакове..И виждам най-различни хора постигнали резултати от всичките методи. Започвам да се чудя има ли значение кога ще ям или се гледа само колко калории поемам и колко изразходвам?

П.С Ще започна да правя като Танчето и да започна да се уча да си лягам рано. Гривната казва, че ако продължавам да си лягам в 2, то  ще остарея преждевременно... Плаши ме гадината!

# 319

Дези, няма да послушаш,та няма и да пиша много. С две думи - намали тренировките и увеличи кефа. И пусни малко контрола.

На мен друго не ми остава- 2 седмици до полумаратона имам- без бокс, само по малко ще тичам. В петък съм на индивидуална за последно преди старта, ще го карам по-лежерно.
И щанги няма да вдигам, да не се сецна, че ще умра от яд. Laughing

2600ккал дотук. Пак ометох 200гр ядки. Освен да престана да ги купувам, друг изход не виждам.
Я ову съм. Проверих. hahaha Типична история. Що ли не си пия хапчетата (игликата).

Таня, аз бих искала да сваля мазнините, които се виждат, увеличения мускул хич не ми пречи. Бегачите са с не-мазни бедра, оформени. Но сигурно това са онези, които бягат по 200км на седмица.
Явно с много труд се постига това, и с дисциплинирано ядене.
Започнах пак Цели 30, да видим какво ще стане. Ще напиша резултата след месец, и ще видим.

Днес говорих с една страхотна дама, която сама си направи режим и свали може би 20+ кг за 1 година. Ходи при мен на уроци. Според нея са ми много малко зеленчуците, и ми липсва обем, който да ме засити. Ще пробвам. Вече е по- топло, няма да ми е студено от салатите.
Пак ще правя менюта, но ще се опитам по-мъдро да ги построя. Що така ме гони тоя глад....
Разпитвам всичките си студенти/клиенти какво ядат, кога, как тренират... Мъжете сега са на диета след като са набирали маса. Тренират като зверове и ядат по-малко от мен. Срам. Може би затова така се смачках, защото като ги гледам и слушам, съвсем се обърках.

# 320
  • Бургас
Дези, разбирам те. Просто си мислех, че може да са мускули, само ти да си мислиш, че са мазнини. Но ти знаеш най-добре, разбира се. От мен успех.
Тиси, тая гривна какви работи показва, уби ме.

# 321
Хаха, Дези, как избухна за тези бедрааа! Joy
Абе, структурна особеност си е къде трупаме и тялото упорито държи и не пуска. Аз съвсем не тренирам толкова много, колкото теб, но от 4 години съм отбора на редовно трениращите, не съм се залежала. Ям точно това, което ти наричаш "да умра от глад" (знам, знам...Rolling Eyes) и пак - ела да ми видиш корема пък на мен! В момента съм в офанзива и свалям, изчистих не знам колко още см от дупе и крака, които и преди не ми бяха чак толкова зле, а коремът върви много по-бавно. И мен ме е яд като теб! Simple Smile)))) На всичкото отгоре миналата година имах възможност да се премеря с един от онези големи кантари Танита в еднокриноложкото отделение на една болница (демек сериозна работа) и ми отчете най-много мазнини на корема, да, обаче не бяха висцерални (тоест надълбоко и да обвиват органите), а само подкожни, дето уж са много по-лесни за сваляне! Дето вика един приятел, всичката ми мазнина е само естетическа. Stuck Out Tongue Closed Eyes А тялото ми голям естет, не се разделя.

# 322
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Joy

Тези бедра ти трябват на теб, много ти се възхищава за маратоните...това е нещо, което искам и не мога...дори да се престраша...иначе съм си изтеглила календара с всички маратони и едно лято цялото тренирах и накрая се отказах...срам ...и страх голям

# 323
Дези, много добре те разбирам. Миналото лято бях по същия начин. Не че сега е различно, но не полагам същите усилия като през лятото. Тогава съм била на стриктно кето и редовни тренировки. 59 ми седят бедрата, което не би било драма, ако не бяха грозно оформени. Според мен може девойката да е права за обема. Виж я Кайсия със 150 гр. ориз. Това е доста обемна храна, която пък е и нискокалорийна. Това са под 200 ккал, а е доста обемно и човек се уморява само докато яде Grinning Аз в режима от младежа също имам подобни порции - 100 гр. подобен въглехидрат - дали кафяв ориз, или леща, пълнозърнеста паста, салата на корем, но с малко мазнина. Особено ако ям зеле с моркови може само с това да си остана. В крайна сметка, като привърша деня на 1400-1600 ккал се чувствам виновна, защото съм изяла много като количество, а реално не е чак толкова много. Нищо не ти пречи да пробваш след маратона.

Момичета, благодаря за подкрепата. Духче,
Скрит текст:
набедена съм за расова дискриминация и пробуждане и насърчаване на омраза на расова основа Grinning Аз, аз съм набедена за това. Това покрай старата работа. Оправих се за момента, чакаме сега заседание.

Иначе засега храната е ок. Вечерях свинска кавърма. Сега ме изкушават пръжки на масата, две взех, мисля да спирам Grinning Да се похваля: от седмица любимото ми червено вино не успява да ме изкуши. Вярно, че антибиотик пих, но вече не пия. В тая връзка явно яко вода съм задържала покрай този антибиотик. Днес ходих сигурно 10 пъти по малка нужда. А не пих чак толкова много вода през деня.

# 324
Блеки, аз и набедителите може да познавам Wink
Кайсия, Благодаря за статията. Хареса ми и научих нещо ново.

# 325
Ох, с тези обиколки на бедра ме накарахте да стана за метъра Simple Smile 46 ми е обиколката в средата на бедрото - но аз никога не съм трупала в долна част на тяло - даже доста си харесвам краката и дупето, при мен съхранението е около талията, но имам все пак някаква дефиниция в тази част - ще се измеря сутрин, че вече се издух със салати. За съжаление през годините и аз се убедих, че сваляме общо и трудно можем да влияем от коя част. Знам, че за да се компенсира по-развита долна/горна част, се работи за хармонизиране и трениране на противоположната.

Дези, наистина, защо не пробваш с повече зеленчуци - без преобладаване на нишестени? Наистина салатите създават чувство за ситост, а са със сравнително бедни калории, ако не заливаш с дресинги.

Наистина тренираш доста, но и 200 грама ядки е сериозно количество, за мен, де - аз ги ям повече от седмица - 30 грама следобедна закуска - основно 5 работни дни, уикенда не се сещам за тях, че ставам късно и съответно измествам храненията.

Вчера отчитам силова цяло тяло. Днес хиит и някои стабилизиращи. Утре - почивка.

# 326
  • София, България
1. Блеки, голямо влияние ми оказваш за това внимавай какви ги вършиш! Joy Шегувам се! Направо не мога да се начудя как може да има хора, които да усложняват живота на останалите по такъв начин! Не мога да го проумея и да ги разбера! Дано се оправиш скоро! Под твое влияние си купих гривната, сега пак под твое влияние си купих оризовки на Rise Up! Само като те четох как сладко си похапваш с извара и ми се дояде. Сигурно си от хората, от които , ако ги гледам да се хранят и аз ще искам да ям дори и да не съм гладна.

Купих си и пастет, който исках да пробвам. На Компас със чушки.. Уникално вкусен, но като му прочетох съдържанието и Е-тата и ми е тъжно, че ще се наложи да се задоволя само с тази опаковка. Има ли нещо, което да е подобно на пастета , но да мога да си го направя вкъщи?

# 327
  • София
Тиси, ти и пастет можеш да си правиш вкъщи, иначе на фермерските пазари продават често и изчистени откъм състав пастети.

# 328
  • София
И аз с бедрата като Дези. Виждали сте снимки, толкоз, каквото и да правя от едно 4 месеца все 51 см. в най-горната, месеста и тлъста част. През май и аз имам един полумаратон и едни 10к.
Днес яденето беше свин-щи-на! Не чийт, не рефийд, а много 'убаво българско мазало! Покрай патърдиите на работа не съм тренирала свястно от две седмици...изобщо, отивам в темата за самосъжалението и психическата подкрепа.

Блеки, тия твоите са много назад. Щом не са вкарали нещо джендър, начи хич не са сила, да знаеш!

# 329
А ръчни спортни масажи, дали биха помогнали поне за кръвообращение и дрениране на тъканите?

Общи условия

Активация на акаунт