Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Да, NoMe, но не искам да ставам веган, все пак. Иначе преди този режим, си се хранех с леща, с грах, плодове, зеленчуци и пак не съм била редовна. Наскоро четох, че Вачева се чуди за захранването и понеже и на мен ми е тема, наистина само Дюкан има стриктен режим на захранване и плавно преминаване към някакво балансирано меню - нещо, което и аз искам.

# 301
Не мога да не се изкажа по въпроса с ядене и неядене. Simple Smile  Не виждам коя болест или състояние не би се повлияла от хубава, максимално изчистена храна + физическа активност, дори няма да кажа спорт, защото смятам че активна дълга разходка също би се отразила добре. Дали човек ще се храни с повече плодове или зеленчуци или повече мазно,все тая  важното е товс да е неговия начин да се чувства добре и това да му стане начин на живот. Спрат ли всички опаковани боклуци, хляб, безалкохолни, сокове, гризинки и да се включи някакво активно движение според мен няма начин да няма начин. Аз съм от третия тип за който Тиси говори, с проблем и в храненето и в двигателната активност и с трудност да започна каквото и да е, но съм сигурна че това е начинът.

Не знам писала ли съм.... Брат ми беше като клечка, висок, слаб, ама много слаб, изгърбен, без рамене. Този човек като се взе в ръце, раздели се трайно с няколко вредни навика ( Кока кола и бял хляб основно, като и двете ги консумираше в огромни количества),  тръгна на фитнес, нито е пил добавки, нито е смятал храни, вярно с неговия случай говорим за друга променя, но все пак. Сега има може би тройно по широки рамене, изключително изправена стойка, хубави ръце. И т.н.  Просто разковничето е упоритост, воля и търпение. При мен като не стане на втория ден и съм се натъпкала със сладолед. А хем се имам за интелигентна жена със здрав разум, няма как да сваля 20-30кг с втлшебна пръчка, но липсата на резултат ме смазва.

# 302
А аз какво да правя?
Само през последната година съм тичала по 50-60км на седмица, веднъж месечно 21км. Три пъти бокс заедно със състезателите, 3 пъти тежести в домашни условия. О, и Ащанга йога. Седмично.
Не ям, захар, пшеница, млечни, кока кола 1-2 годишно, алкохол никога.
Не приемам лекарства.

Защо долната ми част не отговаря на усилията ми?

Отказвам да мра от глад на 1200кал.
Идеи?
Бясна съм от яд, от глад, и от 2 декара бедра. Да взема да ида на липосукция и да мирясам. Не мога вече. Аман!

# 303
Дези, ще ти кажа какво да правиш, ама няма да ти хареса. Аз предлагам да харесаш двата си декара бедра, които, ако са два декара, моите са някъде към 10, че и на поне половината момичета в темата. Виждали сме те и знаем как изглеждаш. Нямаш нито два декара бедра, нито други явни недостатъци, така че приеми и обикни себе си и продължавай, както до сега - яж и спортувай.

# 304
А аз какво да правя?
Скрит текст:
Само през последната година съм тичала по 50-60км на седмица, веднъж месечно 21км. Три пъти бокс заедно със състезателите, 3 пъти тежести в домашни условия. О, и Ащанга йога. Седмично.
Не ям, захар, пшеница, млечни, кока кола 1-2 годишно, алкохол никога.
Не приемам лекарства.

Защо долната ми част не отговаря на усилията ми?

Отказвам да мра от глад на 1200кал.
Идеи?
Бясна съм от яд, от глад, и от 2 декара бедра. Да взема да ида на липосукция и да мирясам. Не мога вече. Аман!
Ако става дума за структурна особеност, не виждам какво може да се направи....
Също като например дебели прасци....или глезени.Освен хирург да изреже костите...  Laughing
Аз например имам по-широк ханш/таз, отколкото ми се иска.Ами, това е положението, ген.

# 305
Дези, Амур е права - до структура е. Аз съм с тежък кокал, дебели прасци и глезени, но пък бедъра ми е 66 см в най-дебелата си част. Единствения плюс от тежките ми кокали и широкия ханш е, че никога не ми дават реалните ми килограми.

# 306
Не е структурна особеност, мазнини са. С просто око се вижда.
Поръчала съм пудовка 24кг и започвам да прибавям серии суингове към силовите. 12кг. вече ми е малко.
Докато главата ми управлява тялото, то ще изглежда както аз му определям. Mind over matter. И никакво пораженческо мислене. Ще стане, но е трудно. С разходки не става, нито със "здравословни хранене".
На 1200кал ще си заминат първо гърдите ми. Те и без това са доста миниатюрни.
Да взема да пиша и аз на Страхил. Може и наистина да ми каже просто да стискам зъби на 1400 след мартона, а дотогава да си карам на 2000 и отгоре.
Абе да не съм в ову че ме е налегнала такава истерия....реве ми се...
Прощавайте ако съм обидила някой.

Бебок, ти сигурно си по-висока. На дребосъчест ръст всичко изглежда по-зле.
Свекърва ми беше много елегантна жена, а носеше 2 размера повече от мен. Странно нещо е структурата. Аз съм с много тънки кости. Докторите ме бяха наплашили, че е абсурд да родя нормално....аз взех че 3 изстрелях.
Давам си още година, после отивам на липосукция. Това последното е самозаплаха. Не искам да ме сполетява такова чудо. Така че ще си опичам ума

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 14:06 от Deziderata

# 307
Абе да не съм в ову че ме е налегнала такава истерия....реве ми се...
И на мен днес ми се реве и май съм в ову. И малката пак е болна и ми иде да се гръмна вече.
Висока съм към 1,70

# 308
  • София, България
Аз съм 156см и също имам бедър 66см, но със сигурност ще се забележат разлики, ако застанем една до друга Laughing

# 309
Дези, не съм те виждла така че не знам реално или не е мнението ти за теб. Аз в своя пост имах предвид по скоро сваляне на килограми,  такива дребни доизкусурявания си искат тренировки. Защо не става при теб не знам. За съжаление не съм навътре в нещата.

И аз съм ниска и всеки килограм в повече ме прави да изглеждам като кръг.
Тъпа структура.

# 310
  • Козлодуй
Нямам проблем с тоалетната въпреки че се храня ниско въглехидратно все пак приемам въглехидрати от краставици, домати зелена салата, зеле и моркови скоро изядох 2 кивита и не мога да изляза от тоалетната - права е Кайсия действат разхлабващо освен това пия много вода и зехтин екстра вържин ръся по салатите а зехтина освен че прочиства кръвоносните съдове спомага и за ходенето до тоалетна Simple Smile
Моя проблем е че съм си дебела както казва Дези съблазнявам се от ядки всякакви и си дояждам с тях след вечеря Simple Smile
Харесва ми в режима на Дюкан че правят един разтоварващ четвъртък само на протеини за поддържане  на теглото защото аз не мога да гладувам а и четвъртък ми е много удобно за разтоварващ ден защото съм доста заета и си приготвям печена риба предварително за четвъртъка и айрян и така Simple Smile
Според мен всеки хранителен режим има един ден седмично разтоварващ така че това май е разковничето за поддържане на теглото но да видим дали на практика ще го изпълня Simple Smile
А правих пица с овесени трици - уникално вкусна стана и огромна обаче аз я поднасях само за закуска по две малки квадратчета Simple Smile
Да допълня и аз съм с дебели крака ама гледам да ги прикривам с панталони Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 15:02 от pvacheva

# 311
Да, който си няма проблем с тоалетната, всичко му помага. Аз съм казвала, че пия между 3-4 литра вода на ден, и зехтин ползвам ежедневно в салатите, и печена тиква ядох 7 поредни дни за закуска и пак трябваше да си пия хапчетата. Ето, Тиси, ми е писала да пия зелен чай, ами пия от две седмици и понеже, нали, доволна, че съм взела всички мерки, така и не забелязах, докато не стигна момент, в който щях да се пръсна и ми се гадеше чак, освен гадната болка.

# 312
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз зная Дези, но ти не искаш да го приемеш... твърде много тренираш и то крака

Точно този баланс, за който ти мисля, пишеш по- напред се отнася и за това...

# 313
  • София, България
Не съм правила гимнастика от 3 дни, защото МП беше вкъщи. Отивам да направя, че ще се върна към старото ежедневие , а не искам. Гривничката казва, че до сега съм изгорила 6 калории Laughing Да видим какво ще покаже след като си направя гимнастиката. Изпробвах я само да си местя ръката без да се движа. Отчита всеки размах като стъпка, но пък за сметка на това като пиша на клавиатурата на компа не го брои изобщо. Ще видя по време на гимнастиката и какъв пулс ще даде. Сега ще видим колко е гривна.

# 314
Поздрав от мен Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт