Каква пералня - 2 част

• 96 399
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Да това е. Чудя се в момента. Голяма дилема.

alina_si, ползваш ли още този модел? Сподели още мнения и наблюдения.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 13:47 от Не се сърди, човече

# 646
Не, от две години ползвам по-нов модел на Ъурпул. Подарих старата пералня на приятелка, тя още я ползва.

# 647
А ти коя година си я купи?

# 648
Ти не ме четеш май. Преди 2 години я подарих, а преди това я ползвах 12 години.

# 649
Някой има ли наблюдения от марката Indesit и по специално от модела iwse 5105b?

# 650
  • София
Ами аз обичам дрехите да са почти сухи, така че бих избрала тази с повече обороти. И моята е малко шумна, но аз я пускам, когато излизам.

# 651
  • На топло в неговото сърце.
Ами аз обичам дрехите да са почти сухи, така че бих избрала тази с повече обороти. И моята е малко шумна, но аз я пускам, когато излизам.
И аз обичам да са ми сухи,пера с Whirlpool но по нов модел 6-то чувство.Така че по-добре тази с повечето обороти.

# 652
Аз не ти разбирам проблема. Нали имаш две перални - кеф ти едната, кеф ти другата.....Или драмата е от друго естество?

# 653
  • Пловдив
Наблюденията ми за Indesit са:
- за перални - дистанционни наблюдения и инфо от брат ми -  пералнята не пере добре;
- готварски печки - лично съм се убедила, че съпоставена с моя NEFF печка Indesit на същата възраст е гола вода и и трябват 40 мин за да доведе тенджера с вода до кипене;
- съдомиялни - съдомиялна Indesit мие в пъти по-лошо от Ariston на същата възраст.

Накратко при наличието на алтернативен уред не бих ползвала уред на Indesit, нито бих си купила такъв.

# 654
Аз не ти разбирам проблема. Нали имаш две перални - кеф ти едната, кеф ти другата.....Или драмата е от друго естество?
Проблемът е, че искам да са по- сухи с индезита, но не пере толкова добре колкото другата. Нито петната излизат нито, нито дрехите миришат хубаво, а whirlpoola е супер но казана е от дюрапроб и оборототе са по малко и програмата за 5 кг е 110 Мин.

# 655
Мисля, че искаш нова пералня Smirk
Аз бих избрала тази, която пере по-добре. Какво като са й дълги програмите....не може да няма и кратка. И  какво като са само 500 оборота, нали ще е лято.

# 656
Аз бих избрала тази, която пере по-добре. Какво като са й дълги програмите....не може да няма и кратка. И  какво като са само 500 оборота, нали ще е лято.
И  да искам нямам пари за нова. По скоро се чудя коя да ползвам и коя да продам, не сами нужни сто.

# 657
Разбира се,че има и кратка. Мисля че 5та беше.

# 658
5 е за деликатни тъкани.

# 659
И  да искам нямам пари за нова. По скоро се чудя коя да ползвам и коя да продам, не сами нужни сто.
Знаех си, че за това е темата. Сега сигурно ще питаш и колко да искаш на дъртата пералня.....

Общи условия

Активация на акаунт