Пациенти на клиники Бахчеджи тема 2

• 72 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Искам също да ви попитам дали на този имейл info@bahceci.com мога да пиша на доктор Карликая или има негов личен?И ако има друг, моля да ми го напишете!Благодаря!

# 601
Здравейте, в Бахчеджи правят ли ин витро на естествен цикъл и има ли успели?

# 602
Здравейте, в Бахчеджи правят ли ин витро на естествен цикъл и има ли успели?
Да, правят, има и успели.
Късмет! Hug

# 603
pecka, браво, стискам палци наистина да си отличник!
Момичета, чудя се в коя лаборатория да си пусна изследванията за първичния преглед, ако може дайте мнение 🙄

# 604
Цибалаб. Не съм имала грешки и няма нужда да превеждаш Simple Smile

# 605
След трансфер пролутон депо от 250 или 500 изписват на седмица? Някой с пресен опит?

# 606
След трансфер пролутон депо от 250 или 500 изписват на седмица? Някой с пресен опит?
Не е задължително да ти изписват

# 607
Момичета, днес ми писаха, че са замразили 5 ембриончета, едното е спряло да се развива. Нищо повече, явно Фатме е доста натоварена и не ми обясни нищо. Да се надяваме, че са добри.

# 608
Отличничка си! На кой ден са ги замразили?

# 609
pecka_76, чудесен резултат! Всичко ще бъде наред! Hug
На мен ми казаха само на кой ден са замразени, нищо повече.
Може би информацията от ембриолозите е оскъдна,
затова и Фатме няма какво повече да ни каже, иначе би го направила.

# 610
Отличничка си! На кой ден са ги замразили?

Благодаря, на трети ден DES_123 .

# 611
Pecka, то няма много информация, която да ти даде Фатме. След като са замразени значи са хубави и имат потенциал. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред Simple Smile

# 612
Pecka, то няма много информация, която да ти даде Фатме. След като са замразени значи са хубави и имат потенциал. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред Simple Smile

Така е момичета, прави сте, хем съм минала по тоя път, ама нали знаете изтрещяваме с тия опити, ще ни се едва ли не вече да ни кажат, че са се родили  .....FlushedRelaxed

# 613
Така е, разбирам те напълно. Знам че най-трудната задача е да си спокоен...
Всяко хапче или инжекция бледнее пред предизвикателството да си положително настроен и да запазиш самообладание.
Ваня, надявам се че сте добре. Не се отказвайте, знам че е тежко, но пъкв крайна сметка направихте крачка напред към целта. Видяхте положителен тест, което показва че сте на прав път!

# 614
Pecka, чудесни новини!
 Момичета, имам въпрос че към тези, които са пили Циклопрогинова - имали ли сте болки ниско долу в корема. Вече трети ден получавам много силни болки късно вечер и рано сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт