Пациенти на клиники Бахчеджи тема 2

• 72 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Pecka, чудесни новини!
 Момичета, имам въпрос че към тези, които са пили Циклопрогинова - имали ли сте болки ниско долу в корема. Вече трети ден получавам много силни болки късно вечер и рано сутрин.
Бени, не мисля, че е от нея. Тя влияе само на хормоните.
Да получиш болки, не ми се вярва. Аз изпитвах адски глад,
когато започнах кафявите таблетки, започнах и да задържам вода накрая,
което е нормално. Ако продължават болките, трябва да отидеш на преглед.
Дано всичко да е наред! Hug

# 616
  • Живее на Луната
Момичета, можете ли да ми кажете кои са изследванията които ви искат за първичен преглед?

# 617
Pecka, чудесни новини!
 Момичета, имам въпрос че към тези, които са пили Циклопрогинова - имали ли сте болки ниско долу в корема. Вече трети ден получавам много силни болки късно вечер и рано сутрин.
Бени, не мисля, че е от нея. Тя влияе само на хормоните.
Да получиш болки, не ми се вярва. Аз изпитвах адски глад,
когато започнах кафявите таблетки, започнах и да задържам вода накрая,
което е нормално. Ако продължават болките, трябва да отидеш на преглед.
Дано всичко да е наред! Hug
Благодаря, Сиси. Болките съвпаднаха със започването на кафявите, затова реших, че е от тях.

# 618
Бени, не знам, но ме съмнява да е от тях. Все пак винаги има и изключения.
Дано да спре болката! Hug
~Bell~, тези ми искаха на мен:

Скрит текст:
ЗА ЖЕНАТА:

ПРОЛААКТИН (PRROLACTINN)

ТСХ (TSH)

АМХ (AMH)
.
ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА (HEMOOGRAM)

АЛАТ (ALT)

АСАТ (AST)

ФСХ (FSH)

ЕСТРААДИОЛ (E2)

ПРОГЕСТЕРОН  (PROGESTTERON)

ВИТАММИН  Б12 (VITAMIN B12)

ВИТАМИН Д (VIITAMIN D)

КРЪВННА ЗАХАР (GLUCOSE)

УРЕЯ (UREA)

КРЪВНА
ГРУПА (BLOOD TTYPE/GROOUP)

ЖЕЛЛЯЗО (Fe)

КРЕАТИНИН  (CREATININE)

ХОЛЕСТЕРОЛ (CHOLESTEROL)

ТРИГЛИЦЕРИДИ (TRIGLYCERIDE)

АНТИ ТПО (ANTI TPO)

АНТИ ТГ (ANTI TG)

ОБЩ ТЕСТЕСТЕРОН (TOTAL TESTTOSTERONE)

РУБЕОЛА (RUBELLA IgG)

ЛХ (LH)

ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs  и Anti HCV)

ТЕСТ ЗА  ХИВ (Anti HIV)

СВОБОДЕН ТИРОКСИН (FREE T4)

ЗА МЪЖА:

ТЕСТ ЗА ХЕПАТТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV)

ТЕСТ  ЗА ХИВ (AAnti HIV)

КРЪВНА ГРУПАА (BLOD TYPE/GROUP)

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 00:14 от AnMary

# 619
Леле, Сиси, на мен не са ми искали и половината от тези!  Кубра ми беше написала много по-малко!

# 620
Леле, Сиси, на мен не са ми искали и половината от тези!  Кубра ми беше написала много по-малко!
Пухче, на мен толкова ми дадоха. Grinning
И аз носех още много, дето си самоназначих. Blush

# 621
И моя списък е доста по кратък 😲
Вероятно, ще ми ги назначат като мине първия преглед.

# 622
И моя списък е доста по кратък 😲
Вероятно, ще ми ги назначат като мине първия преглед.
Не мисля. Може би на мен толкова са ми искали.
Успех! Hug

# 623
Момичета, минавам да ви пожелая успех и този месец и да ви чажа, че тихичко си ви чета и се вълнувам за всяка една от вас 🍀
Бъдете здрави!
Аз ще пропусна старта в Бахчеджи и този месец... Втори пореден месец съм на противозачатъчни, а задържаните фоликули не изчезват.
В Щерев ме посъветваха да пия Регулон още месец и ако и на 3тия месец няма ефект да пуснем туморни маркери и да направим пункция.
Има ли някой, който е успял да се справи с тези задържани фолукули със спорт, билки или нещо друго?

# 624
willbeblessed, не съм имала подобен проблем,
но знам, че коремните преси помагат. Поне 20 на ден.
После 2 по 20. Аз си варя бял равнец, насипна билка.
Казват, че помага за много неща.
Не знам дали, ако смениш лекарствата, няма да има ефект.
Защо не пишеш на д-р Карликая? Със сигурност ще ти даде по-вярна насока от Щереви.
Че като чета, оттам са най-недоволни момичетата.
Късмет ти желая от сърце! Дано скоро да се реши този неприятен проблем! Hug

# 625
Момичета, минавам да ви пожелая успех и този месец и да ви чажа, че тихичко си ви чета и се вълнувам за всяка една от вас 🍀
Бъдете здрави!
Аз ще пропусна старта в Бахчеджи и този месец... Втори пореден месец съм на противозачатъчни, а задържаните фоликули не изчезват.
В Щерев ме посъветваха да пия Регулон още месец и ако и на 3тия месец няма ефект да пуснем туморни маркери и да направим пункция.
Има ли някой, който е успял да се справи с тези задържани фолукули със спорт, билки или нещо друго?

При кой лекар сте в Щерев? И на мен ми казаха да пия Регулон там

# 626
И аз съм пила Регулон няколко пъти за задържани фоликули (в Щерев съм). Последният път беше за два поредни цикъла и имаше ефект. Коремни преси при мен не помагат (на тренировките правим по около 200-300), нито дори и високо интензивните подскоци на канго джъмпс.

# 627
Аз започнах първата си стимулация със задържан фоликул. Докторът ми пусна хормони на място и реши,че не пречи и ще го пунктира на пункцията заедно с останалите. Явно при мен не е било пречка това.

# 628
Благодаря ви, момичета.
Ще пия Регулона още месец, пък дано и той и коремните преси и упражненията, които започнах да помогнат и да спре това мъчително чакане вече.
В Щерев май всички изписват Регулон, Nikol09.Преди бях при Савова, а сега ме прегледа Гогова.
sisi345, права си. Ще пиша на д-р Карликая днес. Със сигурност ще ми даде правилния съвет.
Имате ли негов личен мейл или  по-добре да пиша на Фатме и да я помоля да му предаде въпросите ми?
Прекрасна и успешна седмица на всички! Flowers BlossomFlowers BlossomFlowers Blossom

# 629
Здравейте момичета,как мислите,от голямо значение ли е на кой ден се започва стимулация 2 или 3?Защото на мен сега ми започна цикълът,следобед и си чудя днес ли да пътувам или утре.Преди време когато питах Фатме,тя ми каза 2 или 3,какво е вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт