ще прочета листовкатаМале и аз съм го пропуснала този момент?!?! А иначе не е страшно ак опропуснеш понякога, много по-страшно е да го предозираш.
Мисти тази ваксина за която ти говориш е Инфанрикс - ДТК от по-нов вид, 30 лв, едната компонента (не помня коя, но точно от нея се вдига температура обикновено) е от частици от клетки, а не цели клетки, и затова се понася по-лесно. Но ако купиш нея, пак ще ви дават капки през устата срещу полиомиелит от живи клетки - а те дават понякога лоши странични ефекти. Петвалентната ваксина е друга - Пентаксим или Пентавакс, според производителя, около 60 лв, и освен ДТК съдържа и полиомиелитна от убити клетки, и ваксина против хемофилус инфлуенце - тя не е задължителна, но въпросният звяр е причинител на доста кофти болести, вкл. менингит и пневмонии, особен опри деца от 2 месеца до 5 години.
Установих че Вени се подсича от памперсите на "Памперс". Беше зле преди, оправи се като минахме на Либеро, сеига либерото свърши и се наложи да ползваме останалите от преди памперси и тя пак се подсече. Пак си намерихме либеро и се оправи отново.
От три седмици и мърморя, че искам да ми даде направление за ортопед, да види Жасмина за луксация - а тя : За какво ти е, аз каквото трябва съм видяла. Обяснявам и, че аз съм с луксация, сестра ми също и искам специалист да я види - а тя не та не. Свързах се с доктора, който лекува сестра ми в Пловдив и за мой късмет той бил в Слънчев бряг на конференция и днес дойде да прегледа дребка. В резултат сме с ортопедични гащи - имала слаба става и профилактично ще ги носи 2 месеца, защото може да се получи луксация, а и е предразположена. Като му казах, че педиатърката ми " каквото трябва е видяла" той се хвана за главата "ми тя какво разбира?"
. Е как да не я убиеш за такова безхаберие.
Нямам думи просто. А милото ми детенце е такава жална гледка - плаках много. Знам. че така е по-добре, защото е навреме и може лесно да се оправи, но като я гледам и сърцето ми се къса....

на iveta76! Много щастие и незабравими мигове със семейстово
Вчера ми беше супер ужасен ден
Трябваше да ходим на помен на бабата на мъжа ми и уж нямаше да ходим, но в последния момент той се обади и каза, че ще. И аз реших да хвана автобуса, за по-бързо
. На слизане две момчета скокнаха да помагат и през средната врата слязохме без проблем. Ама на - кой дявол ме накара да се кача от задната

!
, че и без друго не знам къде се ползва индийско орехче.
.