априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 379
  • 371
  •   1
Отговори
# 120
Леелееее момичета, ужасно много ми се ходи на мореееее Sunglasses. Чудя се как да подредя нещата, поне за събота и неделя на няколко пъти да се вдигаме до моренцето това лято. Но запасите във фризера ще ни се изчерпат и няма да има с какво да храним малкото зверче, а не искам да я взимаме с нас. Кърмещите мами - какво ще правите вие?

# 121
Петя, благодаря за бързия отговор ще пробвам още тази вечер.

Прочетох и старата тема. Екс Диабет Мама и аз на близначета се надявам ама дали ще ни огрее, нашият тати съвсем ще изкука. Иначе и ние се заформихме с кафеви очички, също като мама.

Бурка, браво на вас само така, значи не съм само аз. Ние пък този път ще се надяваме на мъжко, така че казвай рецептата Mr. Green

# 122
клио,точно при д-р Алексиев ходихме ,имахме  добри препораки и може би затова сме малко разочаровани.Моля те опиши ми в какво се състоеше прегледа ви, може и нашия да е бил такъв а пък аз да съм очаквала нещо повече.
Ние минахме он НАН ХА на Аптамил 1 но още не мога да направя сравнение,Мадлен пак иска да яде на 3 часа по 130-140 мл.Има ли някои като нас?Много е яшна нашта,за 17 дни е качила 830 гр и 2 см.Надявах се като минем на това мляко да я засишта повече и да спи ама уви не става , като и се доспи не може да заспи и се почва едно дране, направо се чудя какво да правя а пък в нас въопще не иска да спи та по цял ден сме в градинката и  полудявам.Как можа да ми се падне толкова ревливо бебе а аз през бременноста бях толкова спокоина.
buble,нещо не можем да се уцелим с теб миличка.Как сте с Маги?

# 123
Здравейте мами!
С две думи ще ви разкажа какво се случва с нас. Бебо взе да спи по около час на ден, но това ранно ставане което го прави не ми харесва - не мога да се наспя. И ние имахме корички по главата и веждите, но ги оправих със зехтин и мека четка. Май ми намалява кърмата - гърдите ми са меки, ако се опитам да изцедя спира на около 60 - 80 гр., а колко яде бебо нямам идея. Коликите са му жестоки и предимно нощем. Реве милото с глас и на мен ми е жал и се разнасяме на ръце. В събота си правихме погачата и събра много подаръци. Сега се чудя дали да му закача играчката за количка на количката, защото много изнервящо дрънчи. Сега отивам да поспя малко, защото слънцето е в промоция и спи, та да използвам и аз:)
П.С. Има ли мами от Дружба 1? Ако има можем да въртим заедно с количките.
Хайде лека нощ на всички.

# 124
  • София
Леелееее момичета, ужасно много ми се ходи на мореееее Sunglasses. Чудя се как да подредя нещата, поне за събота и неделя на няколко пъти да се вдигаме до моренцето това лято. Но запасите във фризера ще ни се изчерпат и няма да има с какво да храним малкото зверче, а не искам да я взимаме с нас. Кърмещите мами - какво ще правите вие?
Аз ще си пея - "Ах морето!!!"  Mr. Green
Нуни, след едно бебе и всички взети изпити заслужаваш си дори едно двудневно моренце. За манджата на бебка може да си вземеш едно лактогонно чайче ("Бебезан"а ми действа много уморящо фанелките) и да позаредиш още фризера. Ако има нужда и ние можем да се включим като кажеме колко изключително важно е морето за една кърмачка  Mr. Green

Мечо Пух, аз съм близо до Дружба 1 и можем да се видиме на дъъъълга разходка покрай езерото на Дружба.

Ние днес бяхме на профилактичен преглед, заради кратунката на малчо и всичко се оказа 6  Mr. Green Малчо не се нужда, по преценка на лекарката, от още  изследвания, главето му е добре, има отлични реакции за човече на неговата възраст. И мамка му, въпреки страхотната жега, беше мнооого спокойна и щастлива  Hug

# 125
  • Sofia
Добро утро момичета, ние се подготвяме за една не много хубава процедура - ще водим бебо да му взимат кръв, за да разберем какъв точно вид анемия има и да почнем да се лекуваме, ако недай боже е сериозно положението.
Me4o Puh, аз живея в Дружба 1 и всеки ден обикаляме езерото поне по един път  Simple Smile така че, обаждай се да се разхождаме заедно, аз обикновенно го правя сутрин към 10-11 или следобяд към 5-6 часа.
Момичета кажете ми, тези които практикувате вече  luvbed пазите ли се и как, а ако примерно стане фал, тогава какво се прави, знам, че има едни хапчета дето се пият до 12часа или нещо такова, да ама ако кърмим проблем ли ще е, питам щото все ме е страх да не стане някоя беля, то няма лошо ама поне годинка - две да се държим, пък после пак.
За сега чао, че тежък ден ни чака.

# 126
Защо се притесняваш да ходиш на море с бебо. Аз  мисля в началото на септември да отлитаме!  Laughing

# 127
Ади, не искам да взимаме Яна с нас, защото няма да успеем хич да си поживеем като хората. А ние на море отиваме и полудяваме - никакво спане, по цяла нощ по барове и дискотеки (ужас, моето дете не е сполучило с майка и баща Laughing), през деня се спи по плажовете и се събират сили за следващата нощ и така. Та ако писанка е с нас нищо от гореспоменатото няма да е същото. Това лято няма да я взимаме ако ходим някъде. Другото ще ходим всички и май вече ще се наложи да си променим навиците Wink няма начин.

# 128
Ади, не искам да взимаме Яна с нас, защото няма да успеем хич да си поживеем като хората. А ние на море отиваме и полудяваме - никакво спане, по цяла нощ по барове и дискотеки (ужас, моето дете не е сполучило с майка и баща Laughing), през деня се спи по плажовете и се събират сили за следващата нощ и така. Та ако писанка е с нас нищо от гореспоменатото няма да е същото. Това лято няма да я взимаме ако ходим някъде. Другото ще ходим всички и май вече ще се наложи да си променим навиците Wink няма начин.
....разбирам. Морето с бебо вече е съвсем друга емоция  Peace Hug

# 129
Честити Рожден Ден на Танина  bouquet  bouquet  bouquet.  Много щастие, здраве и късмет  Hug Hug Hug

# 130
здравейте и от нас
и ние правихме погача в неделя и събрахме страшно сладки дрешки и доста парички който вече са разпределени
Аги тези колектори трябва да ги има на Константин Величков в Слънчице
днеска е хубаво времето и излизаме

# 131
Честит рожден ден Танина!Здраве,щастие и късмет!

# 132
Танина,  bdbaloni!
Много здраве, щастие, любов, късмет, .... абе от всичко хубаво по много baloni

# 133
  • 2 етажа над тавана
 baloniЧестит рожден ден на Танина! Страхотни емоции през празничния ден! baloni

Ние сме добре - ходим на разходки и не ни остава много време да се задържаме пред компютъра - той само си стои включен на форума, а нас никакви ни няма.

Да се похваля - много съм щастлива - Маги вече се смее с глас. smile3532 Направо се разтапям от кеф, а пък баща й е толкова горд - чак не му се вярва, че малката мишка вече се хили, гледа го умно и му гука. Много е приказлива - даже като яде понякога гука доволно, доволно.
Коликите май ни напуснаха, остана напъването да пръцка и на моменти плачка от това. Дано и това отшуми скоро и да се успокоим всички. А пък какво лигавене пада - не е истина, цели чаши с лиги се леят Grinning Май рано-рано ще ни избият зъбки, като гледам и как си хапе ръцете tooth

Е, и да се оплача - сенната хрема направо ме побърква - от носа ми вече тече кръв, в случаите когато не е запушен, а пък очите ми са като на зомби - кървясали и все едно  са пълни с пясък. Ще се стягам май за ходене по доктори smile3516 Елимче, затова май не можем да се засечем - гледам да не ходя много-много в парка, че положението съвсем се влошава.

Ние за море хич и не помисляме - изобщо не се знае кога мъж ми ще е отпуска. Но към 20 юни ще ни закара на Велинград при майка ми - да поседим там в жегите, а и на въздух.

natali_sl добре дошла   bouquet

Спокоен ден, мамчета!

# 134
Честит  Рожден Ден на Танина newsm67

Нуни, вземай помпата и отивай на моренце, те запасите на кърма са и затова Wink

natali_sl добре дошла 

Общи условия

Активация на акаунт