априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 353
  • 371
  •   1
Отговори
# 165
Mного ви благодаря   bouquet
И аз сложих пеленка под кръстчето малката доста и харесва наистина да е в него, Mr. Green
А как го закрепяте отзад на седалката?С коланите ли?Обратно на движението предполагам и да питам
пътувате ли с тях отзад или ги оставяте сами?

С коланите, обратно на движението и аз се возя отзад с него. Много кофти Confused Отпред по-хубаво беше. Laughing ... Ноо напоследък не слагаме коланите, защото и без тях кошчето доста се заклещва.  Whistling

Ние нещо много се зорим с акането напоследък - 2 дни ходи по веднъж за 24 часа с много тръшкане, реване и зор и започнах да му давам отново чая на ХИП за колики, този път с цел уж да подпомага храносмилането и ги докарахме до акане по 2 пъти. Ужас беше, по цял ден се напъва до почервеняване и ми реве, сякаш аз мога да го свърша вместо него. Sad

А от жегите не знам вашите как са, но Крис е кисел и не ще да спи. Tired

# 166
Chance, супер е че ще идвате към Варна, може да се видим, ако искаш, с бебоците и мъжете даже Laughing
а за делфините - на южния плаж морето беше изхвърлило миналата седмица...удавени уж Cry
ex diabet mama, аз искам цените ако може, много ме заинтригува Peace
Nadeto, добре дошла отново  bouquet

ние също пием водичка Grinning по около 100 мл на ден отиват в жегите
а тези лохии #2gunfire #Cussing out нямам думи....докога така.... #Cussing out #2gunfire

# 167
  • 2 етажа над тавана
Ей, ама страшна жега, бе!!!  Nature Sunny
Натали, мила, това обилно слюнкоотделяне било подготовка за зъбките - те може и чак в 7-я месец да почнат да излизат, всичко е индивидуално.
Надето, привет отново сред нас  bouquet
Бебка все още отказва вода - мноооого рядко пийва глътка-две и като се усети какво е веднага плюе бибата.
Аз кошчето за кола го слагам отзад обратно на движението и се возя до него, а татито кара. Коланите не ги слагам, то и без това се заклещва, че ни е малка колата. Ама Маги много си го обича и стига да сме в движение си спи.
От жегите и Маги е кисела и спи по-малко.
Днес напика баба си, ама да й е за урок като я разнася по голо дупе smile3532

# 168
Дея, ние имаме такова столче и аз вчера питах педиатърката дали мога да го слагам и през деня в него и тя каза, че няма проблеми, защото са пригодени за бебета и не ги натоварвало. Аз го слагам с дупето в най-ниската част на столчето. А в колата го слагаме в посока обратна на движението и вързан с коланите + столчето вързано с колана и татито с него отзад. Още не ми се е налагало аз сама с него да ходя някъде, но ако се наложи той ще е сам отзад ... Отдолу не слагам нищо, то си е достатъчно мекичко ... и той много се кефи в него, като го возим си спинка, а къщи го люлея в него Simple Smile

Аз се опитвам да давам вода, ама номера ми не минава, не я иска в повечето случаи ...

Наде, добре се завърнала Hug

eх_diabet_mama, кажи къде се намира това хотелче и какви са цените и мен ме заинтригува ...

# 169
Дея, и ние сме обратно на движението, само че си се вози сама. Аз си стоя отпред, по простата причина че повечето време съм сама с нея и няма кой да и стои отзад. Така че се возим с тати отпред а малката отзад. Тя и без това като е в колата веднага си заспива, мноооого обича да се вози и да и друса.

Вода аз не давам, но давам от чайчето на Хип и аз ама много трудно го приема. Сега в големите жеги смуква по малко иначе хич не и се нрави, както между другото и водата. Вероятно защото не слагам захар, ама нямам и намерение, аз  затова спрях да и предлагам.

# 170
  • София
И ние се возим в столчето, но не слагаме коланите, защото наистина е достатъчно заклещено.
И Тони като е в колата спи много може по цял ден да се вози и е много щастлив само като чуе шума на двигателя. Сигурно ще става шофьор като татко си.
За водичката: И ние преди жегите не пиехме вода или с много голям зор, но сега си пие по 100мл, а оня ден направо ме изуми 200мл за целия ден.
За морето: Много ама много ми се ходи, но ще видим.... Единствения начин за да отидем е ако вземем някоя жена с нас, която да седи при него докато ние ходим на плаж. Хубаво щеше да имаме баба, която да дойде с нас, но нашите са... От майка немога да искам нищо, защото професията й е такава, но поне свекървата ако беше намясто...

# 171
А ние слагаме столчето с беба отпред, но нямаме екстри като въздушни възглавници. И аз си я гледам и обслужвам от задната седалка.
Чайчето и ние вече не го плюем както преди, но винаги после искаме и манджа.
Лека нощ на мами и бебоци

# 172
  • София
За столчето - невроложката онзи ден ни каза, да слагаме нещо на дъното на столчето, което да обирало луфта. Наш`то е на Бертони, ама ми е много тежко, всички ли са такива стокилограмови?

Скарлет, днес да сте се разхождали из Младост 2 ?

# 173
Привет и от мен Hug
Честит рожден ден, Танина!  bouquet
Тук съм си аз, ама ми остава време само да хвърлям по едно око във форума, тежки дни настанаха.Чувствам се така, както когато ни изписаха-дезориентирана и неразполагаща със себе си.Пресил много плаче напоследък, видяла съм се в чудо и съм адски изнервена.За сега го оправдавам с коликите, дано не се окаже, че и след като отминат остане същият ревльо Tired
Вода и той пие в промишлени количества, тия жеги ще ни съсипят от сега ooooh!
Ние за море още не сме говорили, но по всяка вероятност тази година няма да го видим, с това кърмене няма как, а аз нямам една капка съхранена кърма във фризера.Истината е, че не ми се ходи особено, не съм се възстановила и не бих се разголила по плажове.
Добре завърнала се отново на Надето Hug
Добре дошли в редиците ни и на nalali_sl и бебката Hug

# 174
Здарейте от мен пак по ниекое време:) Мъжете спят и аз си взимам дневната доза радиация. Днес в тоя вятър дето излезе следобяд не посмях да изведа малчо и резултата пак съм будна от 7  #Crazy Това неспане ме разбива.
Данче, Роси и аз излизам по това време между 10 и 13 и после чак в 17, и навъртам яко около езерото:)
Да ви питам - напоследък много ми се вие свят и при вас ли е така? Днес ми се разлюля стаята пред очите, а бебо ми беше в ръцете, та си изкарах акъла. Уж се храня, приемам течности, но защо така ? newsm78
Утре сме на ортопед - профилактичен преглед и ще питам дали мога вече да слагам малчо в кенгурото:)
 Аз отивам да си лягам:) Спокойна нощ на всички:)

# 175
  • Пловдив
Chance, супер е че ще идвате към Варна, може да се видим, ако искаш, с бебоците и мъжете даже Laughing
а за делфините - на южния плаж морето беше изхвърлило миналата седмица...удавени уж Cry
ex diabet mama, аз искам цените ако може, много ме заинтригува Peace

ние също пием водичка Grinning по около 100 мл на ден отиват в жегите

Наистина ще е хубаво да се видим, и на разходка в Морската градина - ехаааа ....замечтах се  Hug!

ex diabet mama, и аз искам да знам за къде става въпрос. Ако се съберем ще стане голям купон наистина - браво, как се сети  Peace!

Водичка и Данито пропи доста откакто почнаха жегите, също и чайче с копър на Хип.

За лохиите - аз си мислих, че са ми свършили, обаче уж няма няма и изведнъж пак текне силно  newsm78 - ужас  #Crazy. Тъкмо си викам "айде дойде ми" и в следващия момент нищо.....абе изобщо незнам какво става вече  Close  newsm78.

# 176
Здравейте мами  bouquet

Стоя си аз и пак си пия гадните боламачи,за да отида до 00..Ама то вече направо.. #2gunfireкакто и да е.Бебчо не иска да спи-спи му се ,криви се,тръшка се,но както каза Мисти май е от жегите.Сега се бутаме в количката белким заспи  PraynigАма тъй като гледам-само ще си мечтая.... Thinking

Да ви питам нещо-абе най-новото,което ми казаха е ,че докато кърмиш не било хубаво да се боядисваш...Какво от косата в кърмата ли ще влезе тая боя? #Crazy(ако изобщо ми хване,де)Ама направо се изумявам с всеки изминъл ден..Всеки изкача с някви теории и методи и съвети кака да си гледам бебто и ще ги  #2gunfireнакрая...

Благодаря за вниманието...ние ще продължаваме да се бутаме...

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг.

# 177
Пеги, ти съвсем ме ошашка - защо да не е нормално да спи бебето повечето време през деня??

Ами не знам така каза новата ми лекарка и аз за това питам по колко спят вашите бебоци.newsm78. При нас пак коликите са в разгара си от тази сутрин от 4 ч. чак сега задряма и като гледам няма да е за дълго. Сигурно защото и смених млякото нали уж Аптамила по-вкусен от Фризолака дано прояде Tired. Качили сме 200гр. за 9 дни по нашия кантар ще я засега след седмица как е. Ушенцата ни са добре слава богу. А това че спи повече е от жегите според мен  Thinking. Не знам ама по-добре да спи отколкото да хленчи.
В столчето я слагам много отдавна даже си поспива в него по няколко часа подлагам в дъното една пеленка и и е голям кеф baby_neutral

Да питам мамите хранещи с Аптамил редовно ли акат бебетата ви? Притеснявам се до сега не сме имали проблем защото и слагах Фризовом малко във Фризолака дано не се запече от Аптамила Confused

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 09:29 от Пеги

# 178
Praynig Момичета, вчера ни биха 2 ваксина, сега Тони има Т 37,7...Стискайте палци да не вдигне по-висока! Не иска и да яде.... Thinking

# 179
Ние вече имаме сериозен проблем - трета нощ се буди в 4 сутринта и не иска да заспи. Той, който го изписаха с 6-часов нощен сън, който бързо направи 8-часов, сега започна да се буди! Shocked
Първо мислех, че се дразни, че не може да се изака, но не е това. Просто се събужда, активизира се и започва да рита с двата крака последователно, все едно тича и пуфти като куче в горещ летен ден. Crazy Пъшка, все едно се поти във фитнес залата и беснее. Но не плаче, само бръмчи ядосан. Давам чай, захапва зверски биберона и после ме наплюва. Пердаши ме с ръчички, все едно си играе на някаква игра да види докъде ни стига търпението. Какво е това? Да е жаден, не е, да е гладен newsm78 ама защо сега, той никога не яде нощем, а и като е гладен плаче сърцераздирателно, той само рита, маха с ръце и ме гледа с някакъв дяволит поглед, точно все едно напук го прави. Twisted Evil Няма да вкарвам нощно хранене сега! Naughty
Какво ще ме посъветвате? Rolling Eyes
Освен това се притеснявам, защото вчера през деня е спал има-няма 2 часа за цял ден! Казах си, че е от жегата и през нощта ще навакса, но като се ококори в 4 и до 5 се занимавахме... Той не си доспива. Sad

Общи условия

Активация на акаунт