Деси,при нас е същата работа сложа ли го на гърда - суче, но постоянно се върти и я изпуска, ние се и дохранваме, та като му дам шишето обаче, стиска юмручета и така лакомо гълта, че чак се дави.
Мисти, от няколко дни Ивчо се буди нощем и яде по два пъти, но съм забелязала, че ако спи през деня повече и яде по-малко, защото ние не сме на режим, а когато той реши, че е гладен и така понякога прави паузи по пет часа примерно и явно нощем си го наваксва.
Да ви питам, че нещо вече се шашкам, проблем с корема ли има това дете незнам, но постоянно се надува и пъшка, на сън също и проплаква от време на време и пак си заспива, после започва едно пръцкане и така докато се изака, а това става по два - три пъти на ден, успокоява се и заспива - това не трябва да е запек щом си ака няколко пъти, ама тогава какво е.
важното е в дупката да е дупето, така краката са по едната страна а гърбът по другата (както е казала диабет мама - на V) и няма никакъв луфт.
) а менингитната винаги може да се сложи по желание на по-късен етап.
Пъшка, все едно се поти във фитнес залата и беснее. Но не плаче, само бръмчи ядосан. Давам чай, захапва зверски биберона и после ме наплюва. Пердаши ме с ръчички, все едно си играе на някаква игра да види докъде ни стига търпението. Какво е това? Да е жаден, не е, да е гладен

! Здраве, любов, благоденствие!!!

, че прибавям още една годинка към актива си!!! 

Два дни няма нищо и после пак прокапе, и после пак така... Ако ще тече още - да тече и да се приключва най-после!!! 
Знам аз ,че са бабини деветини.И аз през бременността се боядисвах-само дето ставах на петна хем съм с черна коса.И сега мисял да се боядисам и с емоля да хване,но малко ме съмнява за това,че кърмя.
Направо съм сгънала чадъра- дано да е все така де
Аз вече 2 дена нямам нищо..,но то и преди 1 седмица беше така и един ден като шурна ...кофти работа.