априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 316
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
Цачииииииии, мила, честит рожден ден bdbaloni bdbaloni bdbaloni!
Бъди много жива и здрава, обичана и щастлива!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 256
В Бургас се събираме пред Пантеона в Морската в 11:30 ако някой не е разбрал Mr. Green
Ще идват от СКАТ да снимат.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЧИ!!! baloni
Да са ни живи и здрави и мнооооого да ни радват!
Черпавам ви виртуално: днес станах на 30.    party023  Wine Glass cheers cook и especially for Данчето beer2 най-голямата студеееееена биричка от мен!

# 257
Е аз съм много отвеяна Crazy. Забравих празника на нашите слънчица хубави Flowers Sunflower

Да са ни живи и здрави дечицата, да растат много щасливи и усмихнати  smile3535 smile3535 smile3535

Целувки на всички мили априлчета Hug

# 258
Агиии, аз мисля да се вдигна с Яна и да се понесем към протеста Grinning
Хайде мами да се съберем някъде и да отидем заедно. Има ли желаещи освен мен и Агито?

Kazwaj, че ние сме трудни и ми трябва време!

# 259
tsachi Честит Рожден Ден!
Жива и здрава бъди!

# 260
  • Sofia
Добро утро. Simple Smile Ние цяла нощ мрънкаме и точно на три часа започваме да слагаме ръчички в устата, което значи - гладен съъъъм - а аз едвам гледам сега, но ще трябва да се моля да заспи, че и аз да дремна покрай него.
Момичета, вашите бебчета държат ли си ръчичките свити в лакътните стави и на юмруче на гърдичките?
- Да винаги когато му давам да яде или по точно по време на хранене стиска юмручетата, коет оза мен значи, че е доволен, че папка.  Simple Smile
За протеста мисля да отида, но ако дойде майка ми за час - два, протеста е от 9 до 13.00, аз може би ще отида към 10.30 - 11, но ако майка ми се навие да дойде и ако е на работа следобяд, мисля да оставя бебо при нея, че незнам как ще се оправя с количката иначе по автобусите. Confused

# 261
Здравейте и от нас на този весел празник!

tsachi , честит рожден ден, мила!  Hug  bouquet Heart Eyesбъди много щастлива! 

Нека са ни живи и здрави бебоците и много да ни радват! Цунки по малките крачета на всички бебчета!

Само тук ли не се организира нищо. #2gunfire...все чакаме някой да ни поднесе на готово, много се нервя така #2gunfire #Cussing out...мамите щели да ходят до дом за изоставени деца днес и май няма да има протест.... newsm78

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 09:24 от sminscho

# 262
  • Sofia
Значи майка ми ще дойде и към 9.30 ще тръгна, но мога да остана само два часа до към 12 може би, ако някой ще ходи и ако иска може да ми се обади тел. ми е 0889726721.

# 263
Ох, повърна!
Абе аз го обличам и имайте предвид, че ще взема такси, иначе няма как да излезна на Сердика от метрото... newsm78
Дано с такси ме вземат, трябва да разглобя количката...
Казвайте към колко и къде, че ми е напечено!
Нуни, Рози и аз, само това ли сме???

# 264
Мами, в 11:00 на фонтана на президентството имам среща с Аги. На който му е удобно нека дойде на срещата.
Роска, значи ще се видим там в градинката на Парламента Peace

# 265
Тел 0888 58 56 90 е моя!
Ако има нещо - звънете!
11.00 на фонтана!

# 266
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
Честит 1-ви юни на всички малчугани!
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
да радват с ведрите си усмивки всички наоколо и да ги нацелувате по тумбачетата от мен!

# 267
Цачи честити рожден ден,
Е по хубав ден от това здрае му кажи!Хем мама хем бебо имат празник!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 268
  uraЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЧИЦАТА НИ - НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА!       baloni newsm32  party002 1swing  costumed034 babydust7 smile3540  party006 
ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И МНОГО, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

newsm18ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЦА - ДА НЕ ГУБИМ ДЕТСКОТО У СЕБЕ СИ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА МАЛКИТЕ НЕЩА!   newsm19  girluu  Hands Clap  jumpuu Flowers Bouquet

ЦАЧИ, МИЛА -  bdbaloni! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА! И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ ТВОИТЕ МЪЖЕ У ДОМА!  bigdance2 newsm67  party023

# 269
ЧЕАТИТ 1ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ
Здравейте,
и ние да се отчетем набързо:)
Вчера бяхме на консултация.Вече сме 6.100 и сме дълги 62 см.Май от рано си удвоихме теглото.Биха ни една ваксина за варицела и т.н и ни дадоха капки с/у детски паралич.Давах му Панадол с/у температура,която не вдигна слава богу.Аз се подписах в отвореното писмо,макар че тези изсквания ми се струват непосилни за изпълнение от нашата мила държава:(
А тези колектори на Авент ,ролята на помпа ли играят?
При нас за сега не е имало кърмаческа стачка...Дано и няма де!Вода пием около 100мл.Давам я м/у храненията,за да отложим малко папането.Не давам повече от 20мл наведнъж

Общи условия

Активация на акаунт