априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 318
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи днес  bouquet!

Ей, екс диабет мамче, супер оферта, а и нашият татко е запален риболовец и тъкмо се е затъжил, че покрай ангажиментите около Преси ще ходи все по-рядко за рибка Laughing

newsm10
И нашият, и нашият Joy! На мен много ми се приходи - за какви дати говорим Mr. Green?

мъжките мами  на ваще човечета студени ли са им ръzете???аz моя каквото и да го правя почти винаги са студени а като го пипна по телzето е топличък????

И ръцете и краката са му студени (по-скоро хладни) - това е нормално, не се притеснявай. Всъщност, по-скоро като му станат много топли и гледам да го поохладя, че ми се струва, че е претоплен newsm78.

Rossica_G, по въпроса с 00 и при мен е КОШМАР  smile3511. Взех си да пия прахчета Importal и да ти кажа днес положението е направо супер  Peace.

Днес ми се обадиха от Ретро Радио да запишем бебчо за кампанията 1000 бебета. Страхотно, аз даже нямах намерение да се обаждам  Grinning.

Забравих още какво щях да пиша newsm78, а и бебче Дани пищи за манджа...  Crazy  .

# 241
здравейте, само да кажа:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ENVIA, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА! Heart Eyes  bouquet

лека вечер от нас Hug

# 242
  • София
...Моето бебче всяка сутрин плаче до скъсване, като се събуди в 4.30-5 та до 11.00 не спира и това е вече двайсет дена едно и също...
И нашият юнак е така от около 2-3 седмици. В една книжка четох, че плача по едно и също време, обикновено сутрин, се дължи на все още слабата нервна система, което не знам как да го тълкувам. Там пишеше, че в повечето случаи плачът се дължи не на колики и газове, а на умора. То вярно, че не им е лесно на горките ни ошашкани малчовци, ама пък умора чак, де да знам  newsm78

Пак да питам...ние неомъжените, нямаме ли право на някакво обезщетение, помощи като самотни майки?
Beauty, ако пичът ти се е признал за баща на детето ти, не се водиш за самотна майка и нямаш право на обезщетение. И аз съм така и докато бях в болницата имаше една мацка, която беше проучила нещата и си записа детето само на нейно име, че да може да взима помощи за самотна майка. То вярно, че са си бая пари това, ама на мен ми се видя малко циганска работа. Не мога да си представя какъв е тоя баща, че да не иска да си признае детето, пък дори и заради някакви кинти!  newsm12

Petia_p_p, ние като излязохме от болницата бяхме на Нутрилон и сега почнах пак да дохранвам с него. В началото имахме запек и го оправихме с Нутрилон Омнео, но сега не забелязвам да се запича.

# 243
  • София
Ех, че съм заспа!
Честит Рожден Ден на Енвиа!

Честито на всички месечковци!

Абе, записват ли още за 1000 бебета на БГ? Ако ДА, кажете един телефон да вземем да се запишем и ние. Аз гледах в сайта, ма не видях как да се запишем.

# 244
Envia, честит рожден ден! да си жива и здрава и мноооооого радост със бебока!  ura Tada
Сега да си кажа: моя пъшо и той почна да ме тормози от 6 нататък - става, папа и се почва. Сложа го, ревне; вдигна го, млъкне и така дооооооооооо 11, когато явно се изморява да ме разкарва и заспива. Това обаче не му пречи точно в 12 пак да си каже /разбирай с рев до посиняване tantrum/ че е гладен.
И представете си ме как мия шишета и тичкам до спалнята да го дундуркам. Така май мога да се кандидатирам за рекорд по най-дълго миене на шишета - 3 броя за 2 часа най-малко.
Ползвам на Д-р Браун - голяма играчка е миенето. Иначе са хубави.
Та това сутринта... след като се нахраним в 12 излизаме и навън спинка повечко, в 15 се храним навън и към 17 се прибираме. И пак се почва същото упражнение /прочети по-горе/.
Добре че е майка ми наоколо та поне единия път - аз предпочитам сутрин де - да го дундурка тя.
Майчета с дечица на по 2 месеца, я кажете колко качиха малките за втория месец?
айде ставам че е почти 21 и ако не дам шишето до 21:01 ще каже на целия блок колко лоша и безотговорна майка съм baby

# 245
Момичета, вашите бебчета държат ли си ръчичките свити в лакътните стави и на юмруче на гърдичките?

# 246
  • София
Ренка, записват още бебета. Телефона е 9849806.

# 247
Момичета, вашите бебчета държат ли си ръчичките свити в лакътните стави и на юмруче на гърдичките?

Филипче, моята госпожица така заспива винаги, когато я държа, от което съдя че и е добре.

Така и не разбрах утре от колко е протеста, някой знае ли. Аз мисля да отида ако е хубаво времето и естествено, ако бебка ми позволи да я оправя бързо (разбирайте да не повърне повече от три пъти, за да не ми се налага да я преобличам сто пъти).

Хей, мамчета някоя от вас знае ли от къде мога да си купя комарник за количката в София, защото търсих по магазините по центъра, но там нямат.

# 248
Мерси на всички за сърдечните пожелания!  bouquet
Честно казано, не се чувствам много като рожденичка днес, покрай цялото тичане след беба и батко й, а и с напредването на годините вниманието определено се насочва към празниците на децата, а не към моите и на мъжа ми. Е, поне при нас е така... Ох, какво се разфилософствах!?
Но утре пак е празник и този път за всички ни!!!

Иленка, мерси за успокоението за това, че гърдите ми не текат! Но все ще се намери, за какво да се притеснява човек. Скоро се улових, как един ден се притеснявах, защо Вили е неспокойна и не спи цял ден, а след няколко дни - защо е прекалено спокойна и по цяло ден спи... Луда работа! #Crazy

Спокойна нощ! Hug
И знаете ли, какво си мисля - няма нищо по-хубаво от лошото време, т.к. темичката ни се пълни и е така оживено тук! Heart Eyes

# 249

И знаете ли, какво си мисля - няма нищо по-хубаво от лошото време, т.к. темичката ни се пълни и е така оживено тук! Heart Eyes
Така го чувствам и аз, като сме по-активни ми е по-хубаво, дори преди малко се рових в бременските ни теми...обзе ме носталгия...
Ей, лесиФГ, ама много се губиш и ти, затъжих се за теб Hug

# 250
С Тони бяхме на консултация, вее е на 2 месеца, ваксина както разбрахте ни сложиха.
Станал е 4 300, т.е. пораснал е за месец с 1,130 кг и с 3 см. Само на кърма сме, което ме обнадеждава, че кърмата ми става за мезе и е калорична! Hug
Нещо ми се отвори УЖАСЯВАЩ апетит напоследък... newsm78

# 251
Здравеите.При нас днес е кошмарен ден,Мадлен реве цял ден и не може да заспи.Незнам това дете защо не иска да спи в къщи а като излезем на вън спи като талпа.Има ли и други като нас?
За ваксината ние ще слагаме Пеинтаксим,педито каза че е наи добрата.

# 252
здравейте момичета и бебчета
имам въпрос:
към тез от вас,които сте ходили на църква на 40я ден-дава ли се дар на богородица и какъв?
Моя беб от вчера изпива по 100мг чай на Хип против колики и е по-спокоен,а досега си мислех че само той плаче по цял ден но явно има други ревливи бебета-Енвия и ние сме така още щом заключа вратата и заспива и така докато наближим блока като се прибираме
нашите ръчички са студени още от болницата-много рядко са топли

# 253
Хайде, пишете кои ще ходят на протест! Аз сериозно се замислям дали да не взема билет за метрото на дядо ми и той да дойде да ми помогне с количката да излезна на Сердика!
Тони от вчера вечерта е без Т, може би това беше действието на ваксината!
Ще ходите ли или ви устройват сегашните условия?

# 254
Агиии, аз мисля да се вдигна с Яна и да се понесем към протеста Grinning
Хайде мами да се съберем някъде и да отидем заедно. Има ли желаещи освен мен и Агито?

Общи условия

Активация на акаунт