априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 326
  • 371
  •   1
Отговори
# 135
Скъпи мами, благодаря ви за топлото посрещане!

Честит рожден ден Танина!Здраве,щастие и късмет!

От както съм родила почти не съм се включвала във форума - само четях ценните съвети по определени въпроси.

А аз на първата консултация която беше на 8-ми този месец направо се побърках - Станислава беше на 38 дни 4130 кг. и 58 см. при положение че ни изписаха 2715 кг. и 49 см. Дори си мислех, че това е ненормално. Ще видим на предстоящата какво ще е положението, но си мисля че вече млякото ми не и стига - или е много лакома или кърмата ми намалява. И това е само вечер - мисля да се изцеда преди някое хранене да видим дали си има достатъчно.

А това чайче Бебезан не е ли за бебета или може да се пие и от майките?

buble и ние пускаме доста слюнка - това признак ли е за ранни зъбки?

А случайно има ли мами в Красно село - пишете да се видим по градинките.

Засега целувки, че бебока не ще да спи.

Доскоро!!!

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНИНА!!!!!

Нуни аз съм на морето и се чудя как ще отделя време..С това кърмене.Няма начин на всеки 3 часа тря да се цока newsm78 Моите приятелки са по плажовете вече,даже онзи ден нямаше с кой да разкарам бебчо та сама с количката...

Вчера вечер бебо не искаше да сучи от цицата-цупеше се .Почваше и спираше след секунди и рев-та се къса.Изцедих се и от шишето цокаше.Направо ме втресе #CrazyСлучвало ли ви се е на вас?Иначе през нощта и днес си цока от цицата пак.

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг

# 137
Здравейте и от нас! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТАНИНА! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА!!! Heart Eyes  bouquet

natali_sl, бравос на момата, добре дошла в нашия клуб на големите бебета Hug ние за 1 месец качихме 2 кг и 7 см пораснахме, Цвети (която сега се губи нещо newsm78) също е почетен член с Ицката Joy

нуни, аз също съм на морето, но ще видим дали въобще ще си потопя дупето...с тез умрели делфини ми е нещо гадно...

Лек ден, момичета, аз отивам в социални да подам за детските Peace

# 138
Хайде добър ден и от мен!
Честит рожден ден на Танина!Много здраве, късмет и радости.

Добре дошла на Натали!
Ние сме добре, вчера ходихме да си взема последния болничен с малката в най-големия пек, но нямаше на кого да я оставим. Този доктор Алексиев идвал и в Благоевград, та я записах за преглед.
Иначе нищо интересно при нас - на разходки и това е. Ама е голяма ревла малката. Има дни, в които ме изкарва от нерви. Ето днес примерно е такъв ден. Сега я сложих по корем и тя заспа. Явно много обича това положение. Ама ходя да си я гледам на 5 мин.
Сега ни предстои местене в нова квартира (в центъра, много ми е кеф) и май ще ме командироват в Гоце Делчев с Димичка. Та ще се позагубя по някое време.
Ами това е засега. Ще ходя да гладя, че съм се заринала с пране.

# 139
Вече и нас ни има в албумчето newsm44

# 140
Вчера вечер бебо не искаше да сучи от цицата-цупеше се .Почваше и спираше след секунди и рев-та се къса.Изцедих се и от шишето цокаше.Направо ме втресе #CrazyСлучвало ли ви се е на вас?Иначе през нощта и днес си цока от цицата пак.

И на мен ми се е случвало преди. Най-вече когато караше жълтеницата (при нас беше по-тежка). А от 2-3 дни бебо суче малко и не иска повече, лапа и пуска постоянно цицата и сякаш нервничи, след 1-2 часа пак е гладен, при условие, че иначе яде на 3-4 часа ... като дам от шише си похапва солидно и огладнява след 3-4, та даже и 5 часа ...

# 141
  • София
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНИНА! bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
ДОБРЕ ДОШЛА НА НАТАЛИ! smile3525

Мили мами имам нужда от съвет. Моето бебче всяка сутрин плаче до скъсване, като се събуди в 4.30-5 та до 11.00 не спира и това е вече двайсет дена едно и също. В това време си обърква и режима на хранене и яде по 30-40 грама, заспива, след 30мин до 1час се събужда с рев и аз пак му давам да яде това което е останало и така до 11, когато си заспива и за 13.00 всичко си става нормално. Всички опити да го събуждам да си изяде цялото папкане са обречени на неуспех. Незнам какво да правя - да се настроя на този режим или нещо друго, но според мен не е нормално.
И още един въпрос- вашите бебчета колко време спят на денонощие, Тони спи общо около 5-6 часа денем и 5 часа нощем, през другото време най-вече плаче. Нормално ли е или има нещо, което аз не мога да разбера?

Много много ще съм благодарна за компетентните отговори, които както винаги ще ми дадете.

# 142
Здравейте и от нас.
Ние днеска сме на ортопед дано всичко е наред Heart Eyes
Нашто бебе спи от 23, до 6 часа, при някой друг да спът толкова много newsm78 newsm78
Ние ще ходим на море, живот и здраве още юли месец Hug
Немога да не се похваля вече съм 50кг Hug, още 3 и ще си стана като преди Mr. Green
Стриите ми не се виждат като ги опекох на солариум, така че горещо го препоръчвам ако неискате да си ходите с видими стрии Laughing

# 143
  • Пловдив
nbirthday на Танина! Много здраве и щастие ти желая!

Добре дошла на natali_slbouquet

И на мен ми се е случвало преди. Най-вече когато караше жълтеницата (при нас беше по-тежка). А от 2-3 дни бебо суче малко и не иска повече, лапа и пуска постоянно цицата и сякаш нервничи, след 1-2 часа пак е гладен, при условие, че иначе яде на 3-4 часа ... като дам от шише си похапва солидно и огладнява след 3-4, та даже и 5 часа ...

И при нас е абсолютно същото положение, само че аз не давам от шише (домързяваме  Mr. Green) ами упорствам да си суче от цицата. Някъде преди като се ровех из форума, попаднах на тема, в която се говореше за някаква "кърмаческа стачка", но тогава още нямах интерес да я чета  Crazy. Незнам дали изобщо става въпрос за същото, но на мен точно на стачка си ми прилича  Joy (ще се опитам да го намеря пак).

Морето го бях отписала преди, но вече доста сериозно се замислихме да ходим към началото на Септември. Още повече, че имаме и апартамент във Варна (моята слабост  Wink ), така че може и бебко да вземем ..... и бабата и дядото също - да го гледат  Mr. Green!
Sminscho, за какви умрели делфини става въпрос....миличките  Cry?

# 144
Между другото Честит Имен Ден на всички мами и бебоци, които празнуват днес Tada

# 145
  • София
Здравейте.

Мимка, и мойта бебка спи от 11 вечерта до 6 сутринта. Мисля че е супер. Така и ние спим и коремчето и почива.

Вчера през деня не мигна въобще обаче. От 11:30 сутринта до 11:30 вечерта дремна само 40 мин. През останалотот време БУДНА  Shocked Направо ме побърка, нищо не мога да свърша от нея, хленчи, плаче....няма заспиване.

Скарлет, и ние в началото бехме тка но във вечерните часове. И сега тогава е много кисела и все иска да яде, но аз гледам да и спазвам часовете за хранене. Нося я на ръце, занимавам я с дрънкалки и вече като не се търпи давам биберон залъгалка. Иначе като яде през час-два си обърква храненията и спането. Много е гадно. пробвай да я залъгваш повече време между яденията.

# 146
 newsm59  Честит рожден ден, Танина! Желая ти много щастие и много усмивки!  newsm67

Хъ, де ги тия бебета, дето отказват да сучат? Как и на мен не ми се падна едно такова. Аз си отглеждам един млякохолик вкъщи, когато и да да реша да го нахраня, винаги е готов. Ако ще и през пет минути да го храня. Това дете е просто пристрастено към яденето. Само като ме види и почва да се облизва и да мляска звучно, честно ви казвам, понякога ме е страх да му се покажа.

Скарлет, плачът може би е колики. Като преминат, положението с режима на храненето ще се оправи. Пробвай да го забавляваш с играчки преди да му дадеш да яде - нещо ново и шарено, да го гушнеш за малко, да му дадеш биба, ако се залише, ще успееш да му промениш полека храненето да си е в определните часове, ако не - храниш го и после пак така.

# 147
Момичета в нерви съм. Понеже ще си сменяме педиатърката вчера ходих при новата. Оказа се че бебка за седмица нищо не е натдала вярно че на различни кантари я теглихме ама чак пък нищо Tired. От около 10 дни яде доста малко не ще и това е... Прегледа я лекарката гърлото и е добре не е запушено нослето днес ще ходим на уши нос гърло да и бутне ушичките да не би там да е проблема. Смених вчера млякото от Фризолак сега сме на Аптамил. Не виждам голяма разлика на зор яде по 80гр. Рядко 100-110. През деня спи повечето време лекарката каза че това не е нормално Sad. Няма температура като е будна е бодра общо взето.Кажете как сте със съня през деня по колко време спят бебоците ви?
Нощем спи добре до към 5.30 с едно хранене през нощта сутрин плаче до към 7-7.30 после като хапне пак сън. Ще откача вече дано да се окаже че е грешка в кантарите. Днес мъжа ми ще вземе електронен вкъщи и ще я изтегля след седмица да видим как ще е . Дано ушенцата да са добре днес. Praynig
Честит рожден ден на Танина  bouquet

# 148
Танина, честит рожден ден!

Пеги, не се шашкай така, бебетата растата на етапи а не енпрекъснато, напълно е възможно няколко дни да не наддаде без това да е проблем, за разликата в кантарите да не говорим.... Измери я сега за да засечеш колко е на електнронния който ще вземете и после чак след една седмица да се успокоиш.

# 149
Еха, бяхме на детска консултация! Тони е станал 4 300, за месец е качил 1 130 гр, дълъг е вече 52 см! Ваксина не му бих, понеже не бях разбрала, че може да купя по-добра за 50 лв #Crazy, обаче кво да правя - пари назаем и купувам...  Crazy Така че, Петя , колекторите ми за гърди просто ги забравям, нищо че губя много кърма и стоя подгизнала... ooooh! Ще видя в Слънчицето колко струват все пак, мерси за инфото!
Тони още задържал течност в топчетата, но били ок, нищо ново под слънцето, каза доки. Инче еднакво големи изглеждат, и са добри Joy на вид.

Открихме нова техника за нас за кърмене: слагам до да легне на възглавница на краката ми, полягва си точно срещу гърдата ми, той си цица, а моите ръце за свободни за писане. Ей така да пишех дипломната си работа щеше да е похвално, ама аз в нета вися...  Whistling

В жегите и нашето ядене се разбърка - яде по по-малко и спинка на пресекулки. Вече изкарва повечко време буден или дремещ, започна да се стряска от шумове или да се буди, когато отворя врата или нещо такова. Но да не си и помисля, че ще търпя в тишина да спи. Ей сега пускам тв-то  да се приспива с него!

Момичета, не пишете за море, че ще рева! Няма пари за туй чудо да му се не види! Май ще трябва да ходим в Стрелча за седмица, ма бабето ми ще ми подуе главата и само ще ме ядоса...Супер депресиращо е, че повечето ми познати имат кой къща, друг приятели, трети мама и татко на почивна станция и ще ме оставят с бебето в жегите да тъпея вкъщи...Саш като си вземе отпуска и ако ще висим в апартамента, по-добре да не си я взима изобщо #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт