Честит рожден ден Танина!Здраве,щастие и късмет!
От както съм родила почти не съм се включвала във форума - само четях ценните съвети по определени въпроси.
А аз на първата консултация която беше на 8-ми този месец направо се побърках - Станислава беше на 38 дни 4130 кг. и 58 см. при положение че ни изписаха 2715 кг. и 49 см. Дори си мислех, че това е ненормално. Ще видим на предстоящата какво ще е положението, но си мисля че вече млякото ми не и стига - или е много лакома или кърмата ми намалява. И това е само вечер - мисля да се изцеда преди някое хранене да видим дали си има достатъчно.
А това чайче Бебезан не е ли за бебета или може да се пие и от майките?
buble и ние пускаме доста слюнка - това признак ли е за ранни зъбки?
А случайно има ли мами в Красно село - пишете да се видим по градинките.
Засега целувки, че бебока не ще да спи.
Доскоро!!!
Моите приятелки са по плажовете вече,даже онзи ден нямаше с кой да разкарам бебчо та сама с количката...
Случвало ли ви се е на вас?Иначе през нощта и днес си цока от цицата пак.

на Танина! Много здраве и щастие ти желая!
. Незнам дали изобщо става въпрос за същото, но на мен точно на стачка си ми прилича
), така че може и бебко да вземем ..... и бабата и дядото също - да го гледат
?
Честит рожден ден, Танина! Желая ти много щастие и много усмивки! 
. От около 10 дни яде доста малко не ще и това е... Прегледа я лекарката гърлото и е добре не е запушено нослето днес ще ходим на уши нос гърло да и бутне ушичките да не би там да е проблема. Смених вчера млякото от Фризолак сега сме на Аптамил. Не виждам голяма разлика на зор яде по 80гр. Рядко 100-110. През деня спи повечето време лекарката каза че това не е нормално
. Няма температура като е будна е бодра общо взето.
Ще видя в Слънчицето колко струват все пак, мерси за инфото!