априлчета на месец и на два да викнем ний ура

• 14 314
  • 371
  •   1
Отговори
# 270
Честит празник на нашите СЛЪНЧИЦА!Нека растат здрави и щастливи.
 newsm44 newsm44 newsm44
Честит празник и на порасналите им родители,които носят детското в себе си. moresmile
Аз за съжаление няма как да се придвижа с огромната си количка за срещичката днес Sad Sad Sad
Весел и спокоен ден ви пожелавам и мно-о-о-го усмивки!

# 271
  • София
Честит празник на нашите съкровища!Да са ни живи и здрави, много умнички и хубавички!
 ukliam1 #Milti dancing

Честит рожден ден, Тцачи!   bdbaloni

Днес ми е приповдигнато настроението поради факта, че за пръв път на 1 юни съм с детенце и мога да празнувам истински!

Филипа, и моето момче стои с така свити ръчички, само че ги държи отстрани на телцето.
Мен също ме гони страшен глад непрекъснато, по 24 часа в денонощието. newsm55 eatСлед раждането имах само една отпусната кожа на корема. Е, бях качила кг, но не ми пречеха, защото се разпределиха равномерно и изглеждам що-годе добре. Но, сега, тази кожа се запълни и вече си имам корем пак!А уж се отслабвало, докато кърмиш!
Така че ще слагам лентичка с кг и ще мъча да ги свалям! jump

# 272
Офффф,тук вали ужасно вече час...А така ми се излизаааа #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И ние си стоим със свити юмручета до главицата.Нали е нормално...
Аз бебо не съм го водила на ортопед.Не трябва ли към 4ти месец да се води?
Все още няма цикъл при мен.Дано и да няма докато кърмя де:)

# 273
мамчета, ето едно плакатче от варненска мама (дано няма нищо против, че го препращам)
http://muriel.minus273.org/protest.jpg с призив да го разпечатаме и закачим на количките!

Вече сме 6.100 и сме дълги 62 см.Май от рано си удвоихме теглото.

Joy hahaha ей, Цвети, разбихте ме, на 14ти ще видим и ние колко сме ама 6те килограма със сигурност ще сме ги достигнали....майка каза, че 5ти-6ти месец се удвоявало теглото... hahaha Joy да нацелуваш шишото от мен, макар, че предполагам е както Алекс, не си личат килограмите, щото са по-дългички Hug

И ние си стоим със свити юмручета до главицата.Нали е нормално...
Аз бебо не съм го водила на ортопед.Не трябва ли към 4ти месец да се води?

и ние спим така Peace
а за ортопеда - ние ходихме още на 20тия ден, аз знам, че колкото по-рано, толкова по-добре Peace

# 274
  • Sofia
Здравейте, тъкмо се връщам от протеста и сядам да пиша, докато не се е събудил бебока - направо ме е яд, имаше толкова малко майки, а пък бременни може би само една - две, нямах възможност да стоя повече, но каквото можах направих.
Аги, Нуни тръгнах си към 11.15ч. но вие още не бяхте пристигнали, после разкажете увеличиха ли се мамчетата.
Аз съм секцио и при мен цикъл още няма засега.
Цачи, честит рожден ден, бъди много много щастлива!
Честит празник на всички дечица !

# 275
Роси, цикълът мисля, че няма връзка със секциото, а с кърменето. Аз също съм секцио, но понеже сме само на кърма още цикъл нямам, макар че при някои кърмещи мами вече е дошъл. Все още се боря с лохиите...  #2gunfire

Моята лакомница ще ми изяде ушите - направо не мога да й насмогвам от 3-4 дни. Започнах да я кърмя на поискване и от двете гърди, тъй като се и панирах да не ми спре кърмата. А тя иска все повече и повече... Не знам криза на растежа ли е, на лактацията ли е, или друга някаква ... Пък ми е една пухкава бухтичка щерката, че не знам и ние на втората консултация, дали няма да сме удвоени!? Мислите ли, че трябва да я ограничавам? newsm78

# 276
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦАЧИ!Много здраве и любов ти желая.

Енвия, може да е нещо временно това с яденето. Ти гледала ли си колко мляко имаш в двете гърди общо. Да не би да е малко. Но не мисля, че трябва да я ограничаваш. От кърма неможе да се разшири кореме или да и стане нещо. Питах моята педиатърка, понеже се случи един два пъти Дими да изяде по 190гр. кърма(аз се цедя затова виждам какво изяжда).

# 277
мами за д-р Дамянов трябва ли предварително записване ако трябва ще ми дадете ли тел

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА  ura  bigdance2

# 278
Галя, честно казано, изпитвам ужас от това, да си изцедя предварително гърдите, за да видя колко са пълни - все си мисля, че ще е недостатъчно и това адски ще ме притесни...  #Crazy Затова я карам така "насляпо", като преценям поведението на Вили и опитвайки се да стимулирам кърмата си, доколкото се сещам. Rolling Eyes

# 279
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на милите ни мъничета - да се радват на безгрижно детство!

Цачи,  bdbaloni - пожелавам ти да запазиш детското в себе си колкото е възможно по-дълго!

Енвия, мила, честит рожден ден и на теб със закъснение - бъди много обичана и щастлива! newsm51

Е, ясно стана, че пропуснах протеста, за което много съжалявам, но предишната и тази нощ изкарах в безсъние и днес сутринта като заспах и не мога да стана Weary А така се бях наточила да ходя - приготвех си кенгурото, дрешки на бебка и на мен от вчера вечерта, ама ето на - да знам да не си правя планове предварително smile3506

Сега излизам набързо до пощата с малката и после ще пиша - гледам в лошота време вчера доста се е изписало.

Целувки на всички майчета и бебчета

# 280
Честит празник на всички и от нас със Симона Heart Eyes

И Честит ден ден на Цачи.

Ех, днес времето беше идеално за срещата, тъпи синоптици. Дали не можем да я организираме пак набързо.

А колкото до протеста и аз подписах писмото, но с доста коментари и затова не присъствах.

# 281
Честит рожден ден на Цачи! И честит първи юни на всички малки слънчица!

Цвети колекторите на Авент не играят ролята на помпа а събират кърмата която изтича от другата гърда докато цедиш или кърмиш. Удивително е колко много мляко изтича - но може би при всеки е различно.

Комарник за количка има в детския магазин срещу 4 районно в лозенец, на ул. Крум Попов. Струва 7.50 и е една мрежа с ластик околовръст и ластични илици на няколко места, за да се закача за разните стръчки по количката - но сигурно не на всяка количка става. Ако знаех какво представлява по-рано щах да си потърся мрежа и да си ушия "къстъмайзд" , ама вече ми трябваше спешно и направо си купих. За инфо, на количка МагИнглънд сатва.

# 282
абе хора, немога да смогна да ви изчета и тъкмо реша да напиша нещо след 240 постинг и вие сте стигнали до 280 newsm03

# 283
  • Русе
Здравейте мами!

Честит първи 1 ЮНИ на малктите ни слънчица! Да растат здрави, умни, добри и красиви, и много, много обичани!   bigdance2

nbirthday на Цачи и добре дошла в отбора на надхвърлилите 30!

За протокола, съм всъщност на 32 вече, но не държа да ме ъпдейтват в списъка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Beauty, туй за свалянето на кг и влизането във форма докато кърмиш хич не важи за мен (да ме прощават от кърмаческия и всички фенки, ама имам чувството че е измислено, за насърчаване на кърменето)..., не че не бих се "жертвала" и го правя с желание, обаче е факт, че докато кърмя (ето вече 2-ри път) си стоя на едни килограми и не помръдвам от тая "кота", а като спра (дай боже и сега да стане така) нещата си идват на мястото..., само тая кожа не знам как ще се свие тоя път, че нещата са трагични newsm45

# 284
Честит първи юни на милите ни дечица! Да са ни живи и здрави, щастливи и засмени!

Цачи, честит рожден ден! Пожелавам ти много радост от твоите двама мъже и здраве!

Аз тази нощ и тази сутрин от страх да не ми се препълват циците като вчера, го храних Иво и от двете и сега - разстройство. На всяко преобуване е оакан до сладките малки ушенца. Вече нямам пелени да му слагам на повивалника, всичко е в пералнята. Добре поне, че го усетих навреме и му затоплих коремчето, та не го боли и сега спинка сладко-сладко. И така не можах да ида на първоюнския протест в Пловдив, нито пък да излезем на разходка-пикник в обедната почивка на тати. И хем знам какво се получава като го храня така - направо съм за утрепване.

Енвиа, като я храниш така на поискване няколко дни даже и да ти е малко кърмата, ще се увеличи. Не се притеснявай, давай на беба колкото си поиска. Може в жегите да е била и по-жадна, затова да е искала повече да суче, може да е била нещо притеснена, всичко може да е било. Бебетата не сучат само от глад, а и за удоволствие и утешение, да са близо до мама. Кърмените бебета не трябва да се ограничават в яденето, защото реално не виждаш и не знаеш колко ядат. Ако им дойде в повече млякото, те просто преливат или повръщат. Ако им е недостатъчно, чрез сукането карат гърдите да произвеждат повече мляко. Важното е да не се притесняваш - ти отглеждаш едно щастливо малко човече.

Общи условия

Активация на акаунт