Отговори
# 585
  • Варна
Пънче, честита да си! Всичко да ти тече по мед и масло Simple Smile

# 586
Фели - през телефон чета и пиша, не виждам лентички....

# 587
И аз през телефона повече чета и пиша, и ги виждам.
Ай от мен да мине ЩИ кажа - 12 г.с. и 3 дена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 588
  • България
Пънче, това се казва изненада Simple Smile
Ама как издържа да си траеш толкова време?
лека бременност и честит празник:)

# 589
Фели - я ме отвори как ги правиш тия? Зареждаш десктоп версията?

Пънче - лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 590
Пънчи, честито! И аз не виждам лентички през телефона... Фели сподели тайната.

# 591
  • В сърцето на любимия човек
Ирен - ами аз самата не разбрах веднага, защото на датата си имах цикъл. Имах запазен  рутинен преглед за цитонамазка и на него се видя изненадата. Та ми беше спестено треперенето за ЧХГ и някои други "екстри". Иначе покрай детето и връщането на работа не ми остава много време да се замислям как съм и може би затова ми беше и по-лесно да изчакам до прегледа при Михова преди да сложа лента Simple Smile

# 592
Фокси, нямам идея как става. Бг мамата я имам в отметките, от там я стартирам и нищо не пипам. Само дето в полето за отговорите, само имотиконите се виждат. Това да си избера големина на шрифта, дали е болд, скрит текст, всички правоъгълници са празни.

# 593
Фели - пффф, утре ще разгледам как може да стане. След малко отивам да спя, та не ми се занимава сега....

Дребния нещо пак не ми е добре, уж ларингит пък все по зле става. Одеве правих инхалация с Вентолин и Пулмикорт. Уж спи от час и половина и в съня си кашля сухо и давещо. Няма сополи, носа е чист. Все по почивни дни ми се случват тия ексцесии....

# 594
Само твоята лентичка не се вижда. И аз това се чудя, защо в почивните дни стават ексцесиите. Винаги в петък късно вечерта, или събота се започват проблемите. И ако е по-сложна ситуацията търча в спешното.
След инхалацията, не го ли държиш буден няколко часа. В такива ситуации не ги слагам да лягат, занимавам ги с нещо докато се уверя, че е попреминало. Дано се оправите бързо.
Не ми се мисли какво ме чака след тая шарка, предупредиха ме че имунитета рязко спадал.

# 595
Пънче, чудесна изненада, честито 🤗
И на нас все в почивни дни се случва, после ще ходим до спешната, че ни исгат бележка, а ЛЛ е следобед утре.

# 596
Успешна бременност до края 🤗

# 597
  • На остров
Пънче честито ! Лека и безпроблемна до края !

# 598
Фели - моята лентичка може да и е изтекъл срока, знам ли. Трябва да вляза от компа да видя какво и се е случило. Правих инхалацията към 8 вечерта, после яде и го сложих да спи към 9 и нещо. Прокашля малко в съня си, сега като се събуди ще го видя как е и евентуално ще го водя в спешен.

# 599
Притесних се, че на бебче му падна пъпчето, а  личният лекар още не ь е посетил.Той ще дойде чак в 17,30.
Дайте ми съвет!

Общи условия

Активация на акаунт