До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 8

• 104 898
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Наистина за какво звънят от болницата на мъжа ти? Искат да му изкарат акъла ли. Голям панаир щях да вдигна.

# 421
Наистина за какво звънят от болницата на мъжа ти? Искат да му изкарат акъла ли. Голям панаир щях да вдигна.

И мен това ме ядоса най- много. Разбирам да съм под упойка или в състояние,което не ми позволява да взимам адекватни решения,но това не го разбирам. Пет минути след като са излезли от стаята ми са му звъннали,а на мен нищо не споменаха за плащане.Пак казвам, че проблемът не е в парите, а че просто ми се стори, че въпросният доктор просто гледа да отчете някаква дейност. Естествено,за което и собственоръчно се разписах, че отказвам консултацията. Д- р Татарова също потвърди, че е била ненужно назначена...

# 422
  • Across the Multiverse
Изключително кофти ситуация, наистина могат да изкарат акъла на мъжа ти с такова обаждане  Shocked и просто не мога да проумея защо са си го позволили  newsm78

# 423
Здравейте момичета,мога ли да помоля за кординати на д-р.Матей Попов -Поморие.Благодаря

# 424
Скоро разбрах, че съм бременна как да си избера гинеколог за първи преглед. Само да не е в МБАЛ. Четох хубави мнения за Татарова до сега никога не съм ходила на гинеколог

Здравей,аз се следя при Недялков и мога  да кажа ,че е много добър лекар и професионалист. В момента съм в 6 месец,но бях в чужбина и от около месец съм при него.
Прегледите ми всеки път траят повече от 20 минути,обяснява добре и отговаря на всички въпроси.
Силно препоръчвам!

# 425
Скоро разбрах, че съм бременна как да си избера гинеколог за първи преглед. Само да не е в МБАЛ. Четох хубави мнения за Татарова до сега никога не съм ходила на гинеколог

Здравей,аз се следя при Недялков и мога  да кажа ,че е много добър лекар и професионалист. В момента съм в 6 месец,но бях в чужбина и от около месец съм при него.
Прегледите ми всеки път траят повече от 20 минути,обяснява добре и отговаря на всички въпроси.
Силно препоръчвам!

plamena,може ли да ми кажеш в кабинета на ризова ли приема Недялков и кои дни?след 2 седмици трябва да се запиша за жк и обмислям да е при него,благодаря предварително Simple Smile

# 426
  • Където морето целува небето...
Аз се следя при Недялков по ЖК и съм доволна. Реагира адекватно, прави всички изследвания и всеки път оглежда много прецизно и внимателно бебето. Не претупва прегледите и отговаря на всички въпроси. вдига и телефона при проблем.
Мануелян също препоръчвам за следене, но тя не изражда. Ако се следите при нея, трябва да изберете после друг за раждането. Иначе е прекрасна!

# 427
  • Бургас
обикновено преглежда всяка сряда в кабинета на Ризова. Има електронен график. 

https://drnedialkov.net/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0% … 0%BB%D0%BA%D0%BE/

# 428

Силно препоръчвам!

plamena,може ли да ми кажеш в кабинета на ризова ли приема Недялков и кои дни?след 2 седмици трябва да се запиша за жк и обмислям да е при него,благодаря предварително Simple Smile

Кабинетът му е на Места 92,има website и можеш да си запазиш час онлайн.
Аз също мислих Мануелян да ми следи бременността,но тя не изражда . Решила съм да родя секцио и от познати знам ,че Недялков е също тала много добър оператор.

# 429
А какво ви е мнението за д-р Делян Йорданов

# 430
Plamena,Недялков работили със здравната каса защото смятам да ходя със напрввление а в сайта му за да си запазиш час пише плащане на място...?

# 431
Д-р Гамишев работи ли по здравната каса?

# 432
  • Бургас
Работи с касата и аз се следя при него. Формуляра е такъв просто.

# 433
Да добавя само ,че първия ми преглед при Недялков беше със заплащане (нищо , че имах направление ) вече на следващия го прие .

# 434
Май навсякъде е така и аз бях с направление при Йорданов но си платих прегледа а направлението остава за следващия път. А знаете ли дали има някакъв срок от издаването му ?

Общи условия

Активация на акаунт