До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 8

• 101 874
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,вие давали ли сте отделно пари на лекаря за положения труд,чувам от доста хора че освен раждането дават на ръка отделно някаква сума...?

# 556
Момичета, наскоро писах тук за мнение, сега пак се включвам с молба  за коментар, съвет и т. н Simple Smile
Какво ви е мнението за д-р Душепеев?
Става дума за стерилитет, евентуално и инвитро.

# 557
Отворете сайта на ЦАР и вижте успеваемостта на клиниките и си направете сметка, къде бихте пробвали, но всичко е и доза късмет. Моето мнение е, че не бих рискувала с никой доктор от Бургас.

# 558
И аз не бих се доверила на док от Бургас за ин витро , но пък си зависи и от проблема. Ако липсват само тръби , съвсем спокойно може да си направи стимулация, пункция и после трансфера.
Ако е нещо по -сериозно към София .

# 559
  • Бургас
Аз успях в Бургас, но при нас фактора е мъжки и реално ембриоложката направи магията. Душепеев не е лош, следи стриктно протоколи, не знам това обаче хубаво ли е или лошо......

# 560
  • Сливен
Като пострадала от него и ин витро центъра в Бургас бих ви казала бягайте далеч.И най вече от него като доктор който УЖ разбира от стерилитет.Още не мога и няма да мога да си оправя проблемите който ми причини на някой важни органи!!!

# 561
Благодаря ви момичета....
Имам две процедури инвитро, неуспешни за съжаление. Пътувахме постоянно. Просто исках да направя една консултация с доктор който ни е по наблизо...... И сега съм доста объркана

# 562
Пиши на лично съобщение на което момиче ти е на сърце, мисля, че всяка една от нас би ти помогнала с това , какво сме изследвали през годините и какъв опит имаме с други доктори.

# 563
Здравейте, кой лекар препоръчвате за фетална морфология?

# 564
Аз ходих при д-р Троянчев.Сега за 3-та ФМ пак при него ще ходя.Не знам как е при други.Прегледа при него е около 15 мин( от както влезеш до тръгването включително).Той си гледа каквото трябва и казва това е наред онова е наред, не съм задавала въпроси.

# 565
  • Бургас
3
Здравейте, кой лекар препоръчвате за фетална морфология?
Стоилов. Преглежда в кабинета на Мануелян и идва всеки месец.

# 566
Морски бриз, къде мога да видя кои дни ще бъде в Бургас?

# 567
И аз ходих при д-р Троянчев

# 568
Момичета какъв е този Стоилов и от къде идва. Аз се следя при нея не ми е казала, че идва друг специалист?

# 569
  • Бургас

http://www.pregnancy.bg/bg тук звънях за инфо и запазване на часове за ФМ и ехокардиография . Татарова ми го препоръча и само при него ходих. Подробен преглед, обяснява и не те претупва. По 100 лв плащах.

Общи условия

Активация на акаунт