Къде в Бургас? (53)

• 78 567
  • 749
  •   2
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте,

Има ли бижутерия, в която правят корекции на пръстени (ако не са купени от тях)? Благодаря!
Да, в тази в подлеза на операта срещу ДСК и в едно златарско ателие в уличката, където е магазина на Топшоп, Касовото поделение и сладкарски бутик Креми

# 121
  • Бургас
Здравейте! Може ли да ми препоръчате интернет доставчици? С опция предплатен интернет, тъй като в тази квартира ще ми трябва само за още 1-2 месеца и да си платя само за тях. Става въпрос за Зорница. За колко време става свързването знаете ли, иска ми се още днес или утре, трябва ли да чакам седмица или нещо подобно?

# 122
  • Бургас / UK
Здравейте! Може ли да ми препоръчате интернет доставчици? С опция предплатен интернет, тъй като в тази квартира ще ми трябва само за още 1-2 месеца и да си платя само за тях. Става въпрос за Зорница. За колко време става свързването знаете ли, иска ми се още днес или утре, трябва ли да чакам седмица или нещо подобно?

Пробвайте с тези:

http://www.burgasnet.com/?show=internet

На-отдолу има телефони и може да попитате това,което ви интересува  Peace

# 123
Предложете добър фризьор за модерни мъжки прически, с добра хигиена на салона!

# 124
  • Бургас
Салон „Престиж” в Славейков, до заведение Черешата. Личен опит не мога да споделя, но виждам много снимки на други клиенти.

# 125
Слиман също е много добър, той работи само с мъже. В центъра е като местоположение.

# 126
Здравейте, къде в центъра на Бургас има от онези ръчно направени красиви пликове за сватби, за парички Simple Smile, благодаря

# 127
  • По света и У нас
В магазин Лалето в Краставицата със сигурност .... но все пак ако ти е далеч, преди време бях мяркала в малко магазинче за ръчно изработени подаръци  в една от уличките срещу Славейковото училище. Уличката ако не бъркам се казваше Съединение или някоя от съседните на нея ... но това беше преди време, да си призная честно, сега не знам дали все още това магазинче съществува ....

Виждала съм и в парти център "Кригея" - http://www.krigea-party.com/kontakti

Може да провериш и в някоя Сватбена агенция, би трябвало и там да предлагат ....

# 128
Благодаря, за сватбената агенция е чудесна идея, благодаря:hibiscus:

# 129
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър бояджия за боядисване с латекс?

# 130
На какви летни лагери записвате децата си? Има ли нещо от рода на скаутски или приключенски лагери, организирани около Бургас или поне с с тръгване оттук? В другите градове има и разни интересни еднодневни лагери/занимания през лятото в близост до града - при нас нещо такова да сте чули? Или пък някакви курсове, кръжоци, подходящи за 10-13г. деца. Едно време имаше разни корабо-, авио- и какви ли не моделизми ...

# 131
От къде мога да си купя лавандулово или масло от мента?Четох ,че предпазват от кърлежи като се капнат няколко капки по дрехите на децата.Не искам да е на Икаров!

# 132
Био масло от лавандула, производителят е от Бургас.

# 133
  • Бургас
От къде мога да си купя лавандулово или масло от мента?Четох ,че предпазват от кърлежи като се капнат няколко капки по дрехите на децата.Не искам да е на Икаров!
В аптеките няма ли? В ДМ имат тяхна марка масла, но дали точно такова има, не мога да кажа. В био магазините има различни марки.

# 134
На какви летни лагери записвате децата си? Има ли нещо от рода на скаутски или приключенски лагери, организирани около Бургас или поне с с тръгване оттук? В другите градове има и разни интересни еднодневни лагери/занимания през лятото в близост до града - при нас нещо такова да сте чули? Или пък някакви курсове, кръжоци, подходящи за 10-13г. деца. Едно време имаше разни корабо-, авио- и какви ли не моделизми ...
След старателно проучване още миналото лято, отново ще запиша сина ми на лагер към реверсо/байкария. Разни курсове, кръжоци и т.н. не открих подходящи, но ще ходи на АЕ към Британския културен център - уточнявам, че ще е за първо лято при тях.
Сина ми е на 13г. - ако откриете нещо интересно - приемеме идеи.

Общи условия

Активация на акаунт