Къде в Бургас? (53)

• 78 587
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
А да знаете какви да цените за обучението по сърф/кайд сърф, по кое време на деня е обучението и т.н.?
Писах на един от посочените линкове, ни все още не са ми отговорили.

# 151
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали човек за измиване на прозорци? Звънях на 1-2 фирми, но им се видя малко и отказват. Става въпрос за около 20 прозореца.
Свежест42 прослушала ли си ги? 20 прозореца изобщо не ми се струват малко... От тази фирма идваха да чистят прозорците във входа ни наскоро, като миха прозорец и у нас. На място преценят кой прозорец на колко "техни" отговаря. Моят, например, решиха че е като за 3 (малко отваряемо крило и голямо неотваряемо). На място отново преценяваха дали са много или не толкова мръсни, защото ми искаха по 6лв на прозорец, при анонсирани 4лв на сайта им. В крайна сметка ми взеха 3х4лв, като миенето отвън не беше чак отлично и сравнително голям ъглов участък си остана абсолютно неизмит, но го видях след като си тръгнаха. Сега гледам че и на сайта директно 6лв са сменили вече за прозорец, така че явно са поскъпнали официално услугите им... Ако не намериш други и те устройват условията им и споделеното от мен, не пречи да ги пробваш Wink

# 152
Благодаря, ще ги разгледам.
Едната фирма, на която звънях ме посъветваха да търся от тези дето обикалят с колелетата, по можело да се навият.

# 153
  • Бургас
Миналата година ползвах услугите на Пулсар. Прозорците ги измиха чудно. Единствено долу релсата, в която вървят прозорците, не бяха пипнали /беше ново момче във фирмата, което обучаваха/. Цена не мога да дам, тъй като праха и мека мебел и матраци, но крайната сума не ми се видя много.

# 154
  • Бургас
Някой знае ли къде цветното принтиране (размер А4) излиза най-евтино?

# 155
  • Бургас
Дигитал.

# 156
Някой знае ли къде цветното принтиране (размер А4) излиза най-евтино?

В Дигитала не е много евтино. По-скоро в ж.к.Славейков под Китайския ресторант има една книжарница.

# 157
  • Бургас
Китайския, който е до ВиК ли?

Да, в Дигитал е левче.

# 158
Ориентирайте ме какви са цените на кола-маска за цели крака за жени, актуални към момента  Peace

# 159
При моята козметичка цената е 20 лв.

# 160

В кой салон, къде се намира? Ако може координати  Hug

# 161

Бюти, писах ти ЛС. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 162

Бюти, писах ти ЛС. Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря,  bouquet Смятам още днес да звънна  Wink

# 163
Къде в Изгрев има часовникар?

# 164
  • Бургас
Vivian, във Велека, на 2 ри етаж, както и в подлеза /на изхода за Зорница/.

Общи условия

Активация на акаунт