Къде в Бургас? (53)

• 78 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Търсих с търсачката мнения за "бански", нищо не ми излезе. Трябват ми хубави, на нормални цени бански за тийнейджърка Hug Моля, помагайте.

# 496
Здравейте, предстои ми годинка на сина ми , та питането ми е къде в Бургас мога да поръчам хубава торта на сравнително разумна цена ( под 100 лева)?

# 497
  • Бургас
Някой има ли информация дали тази година има пуснат транспорт до лугата? И ако да- какви са спирките?

# 498
  • у нас
Здравейте, предстои ми годинка на сина ми , та питането ми е къде в Бургас мога да поръчам хубава торта на сравнително разумна цена ( под 100 лева)?
Хубава торта е различно понятие за всеки. Може да провериш в Роза, Захаро, Марс, Ани, Амадеус, Доби и др. И сама ще избереш това, което искаш и ще имате най-хубавата торта за този специален ден. Heart

# 499
[/quote
Златина91 в с. Твърдица също са хубави тортите,Захаро,Роза,Марс.

# 500
  • Бургас
Знам, че на Златина 91 в Твърдица са на много сносни цени. Моя позната и аз поръчахме сходни торти на два етажа - тя плати 60 лв при Златина, а аз двойно повече при друг сладкар

# 501
  • у нас
Не всички са на ниски цени. Скоро поръчах торта от тях - разликата с друга сладкарска верига беше само 5 лв. Не останах очарована от вътрешността обаче. А за първи РД не ги препоръчвам.

# 502
Сладкарски цех Ани, в к-с "Славейков".
Изработиха я много добре, беше и вкусна.
Впечатленията ми са от Март месец - от там беше нашата торта за годинката и кръщенето.

# 503
Много благодаря за отговорите.

# 504
  • Бургас
  В Амадеус тортите не са пресни, преди две седмици оттам взехме и не беше хубава.

# 505
Амадеус бавно залязват. Нищо хубаво не правят. Евтини сметанови кремове и безвкусни блатове.

# 506
  • Бургас
В Амадеус сме взимали чийзкейк, който беше отвратителен.

# 507
 Flowers Hibiscus:здравейте момичета безкрайно сте отзивчиви и помагате в нужда за което благодаря сега питането ми е за китайски ресторант къде да отидем имаме повод дайте ми мнения моля  Flowers Rose

# 508
  • Бургас
Китайският в Изгрев. Той си остана най-хубав. Вътре е с климатик, чисто е, има ресторантски вид, не като някоя кръчма. Храната също е хубава, доста е посещаван.

# 509
  • Бургас
месарският магазин Йоги до Битовия работи ли вече или още е в ремонт

Общи условия

Активация на акаунт