Къде в Бургас? (53)

• 78 582
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Малко извън темата но Миналата седмица лежах в окръжна болница, та въпросът ми е знаете ли по кое време дават епикризите и болничните, че забравих да питам.
Благодаря предварително

# 526
  • у нас
Малко извън темата но Миналата седмица лежах в окръжна болница, та въпросът ми е знаете ли по кое време дават епикризите и болничните, че забравих да питам.
Благодаря предварително
За всяко отделение е по различно време. Най-добре се обади там, където си лежала. Те ще ти дадат най-точната информация.

# 527
Благодаря ти sinara. Значи срам не срам ще се обадя, като забравих да питам

# 528
  • Бургас
Благодаря предварително
Обикновено, след около седмица.

# 529
Здравейте, търся магазин за обувки тип евтинийко, като този който беше до църквата "Кирил и Методий", виждам само един китайски по александровска близо до гарата , но там са ми скъпи и лъскави , а на мен ми трябват селски чехли , благодаря

# 530
Къде има дъждобрани - от най-обикновените?

Тинтина, мерси за препоръката за Горан за климатика на колата. Доволна съм от работата му.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 12:29 от GG_BG

# 531
sunrise_67, oт свободния като тръгнеш по Александровска посока Тройката има един магазин отляво се пада, пак с евтини обувки.
Има едно фото до него, офиса на Бохемия.

# 532
  • Бургас
Къде има дъждобрани - от най-обикновените?

В магазините тип левче.
От там съм купувала по 2-3 лв. бройката.

# 533
Бъдете по-конкретни, моля. Дори не знам, къде ги има тези магазини "тип левче" . В моя квартал, както и в районите, където имам работа, не съм виждала такива.

# 534
sunrise_67, oт свободния като тръгнеш по Александровска посока Тройката има един магазин отляво се пада, пак с евтини обувки.
Има едно фото до него, офиса на Бохемия.

благодаря Simple Smile

# 535
Бъдете по-конкретни, моля. Дори не знам, къде ги има тези магазини "тип левче" . В моя квартал, както и в районите, където имам работа, не съм виждала такива.
по Александровска ,посока гарата, след х-л България има  3 магазина за левче, от лявата страна , също и след магазина за козметика Ивис, по пътя за старата поща уличката, от ляво има магазин за левче

# 536
  • Бургас
sunrise_67 около пазара на Краснодар има такъв магазин. От пазара, като тръгнеш към Борисовата по ул. Ивайло.

GG_BG на същата цена има плътни и издържливи дъждобрани тип пелерина с качулка - на фирма Олимп са. Магазина им е срещу завода Победа, а склада - до слежебния изход на стадион Нефтохимик. Иначе от тънките има и в един магазин на края на Фердинандова, между магазина за ламинат и другия за битова техника.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 19:22 от Steltion

# 537
  • Бургас
Търся спрей ароматизатор за дрехи, къде може да има? В Лили ми предложиха един на Астониш, но е с пулверизатор. Аз търся спрей, като ароматизаторите за въздух, но за дрехи

# 538
  • Бургас
Чета и не мога да разбера каква е разликата между пулверизатор и спрей, дай пример, ми стана интересно.

# 539
Аз ползвам това, но свекърва ми го носи, пръскам преди да мина с ютията или в стаята за аромат.
Предполагам в някой турски магазин ще се намери. Нямаше ли на Ботева един?

Общи условия

Активация на акаунт