Къде в Бургас? (53)

• 78 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Някой да знае влакчето в морската градина какъв му е маршрута, или къде мога да проверя разписание. Искам да кача синът си на две години уикенда, но за целта ще трябва да знам предварително къде и кога да чакаме.

# 601
  • Бургас
Колко пари ти казаха за дивана?

# 602
  • Бургас
Скъпо е претапецирането на диван. Ние за това се отказахме да обновим старата двойка и взехме нов, по-голям. Стария отиде на село при свекърва ми. Просто не си заслужаваше.

# 603
И аз вече си мисля, че не си заслужава... Ще питам и хората, които ми препоръчахте, но досега офертите са около 600лв за диван и 80 за стол.

# 604
И аз знам, че е доста скъпо и при сегашните цени / особено при намаления / е по - изгодно да си купиш нов. Но те това и тапицерите понякога го казват. На мен преди няколко години ми поискаха 400 лв. и ще работят в къщи / ужас /. Отказах.

# 605
  • Бургас
За столовете ми ушиха калъфи, за да ги свалям за пране. Излязоха по 30 лв на стол.

# 606
Здравейте! Някой да знае влакчето в морската градина какъв му е маршрута, или къде мога да проверя разписание. Искам да кача синът си на две години уикенда, но за целта ще трябва да знам предварително къде и кога да чакаме.
На моста и пред Нептун спира, през 15 мин. пише, че е, не съм сигурна дали се спазват, отива до морска гара има кратък престой и обратно по същия маршрут.

# 607
  • Бургас
давам отчет за махането на брадавиците- в "Инканто" до Първо районно- 100 лева за 2 бр.

# 608
давам отчет за махането на брадавиците- в "Инканто" до Първо районно- 100 лева за 2 бр.
У-хааа! Много скъпо!
А Каменов колко взема?

# 609
  • Бургас
скъпичко е, слагат местна упойка и  после изрязват
при Каменов е според зависи, за една бенка  взима 5-10 лева, ако са много - не таксува всички

# 610
Момичета, извинявам се и се коригирам: името на магазина, който препоръчах за щори "Ден и нощ", а също и за дамаски и пердета, се казва Томатекс, а не Титан или Титаник.
Как се обърках...
Ето къде се намира, че и това не обясних като хората: https://www.facebook.com/Tomatex.Home.Textile/

# 611
Някой може ли да ми даде телефон на ВиК, на който се дават показания на водомери за Възраждане

# 612
  • Бургас
Някой може ли да ми даде телефон на ВиК, на който се дават показания на водомери за Възраждане
056/851315
Показания се дават сутрин от 8,00 до 9,30ч.

# 613
056/851315
Показания се дават сутрин от 8,00 до 9,30ч.

Благодаря! Явно ще оставя за друг ден Simple Smile

# 614
  • Burgas
Интересувам се от ателие за рамкиране на картини във Възраждане или около Арександровска -някой знае ли такова?

Общи условия

Активация на акаунт