Къде в Бургас? (53)

• 78 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Да, аз съм ползвала услугите на едно ателие за рамкиране на ъгъла на Цар Самуил и Патр. Евтимий. Точният адрес не го знам, там преди е бил Краси паркет. Мога да ти дам телефон, за да го разбереш

# 616
  • Burgas
Lina,това е съвсем близо до нас-ще се разходя до там,благодаря ти!

Дописвам-ходих до мястото на ул.Самуил и Патриарх Евтимий-всички помещения са празни,не видях никъде наоколо ателие за рамки,може би са се преместили...

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 16:19 от borka01

# 617
Да отчета за пазара на занаятчиите във Флората
До сега не бях ходила там, залата е малка и имаше 10-12 сергии.
Имаше домашни (мисля веган) сладкиши, аз си взех 2 да пробвам. След това няколко сергийки с ръчно направени бижута, вкл. И сребърни; плетени неща като чанти и шапки, капели; зарзават от производител; натурална козметика - представиха ми няколко вида кремове за лице,  вкл.и против бръчки; на други 2 сергии имаше други видове натурална козметика, не само бяла. Видях пудри за лице, спрейове някакви, не ги разгледах подробно. На едно място рисуваха с къна, ако на някой му харесва, на мен - не.
След това имаше домашни сладка и сок за разреждане, аз си взех да пробвам 1 с праскова и пъпеш, да видим. Последните 2 бяха с колбаси и млечни продукти, като човека каза, че имат и магазин в Бургас на Краснодар. Взех визитката, ако някой иска мога да видя кой е производителя. Взех и от там 1 луканка и 2 кренвирша да ги пробваме Wink и това е.
Във фейсбук страницата има повече информация, както и снимки.
На мен лично ми бяха в повече сергийките за дрънкулки, но аз не съм фен по принцип. Спрях се повече на хранителните 😁 и козметиката.

Въпрос: къде в Бургас провеждат часове по йога за бременни на нормални цени? (В едно студио ми предложиха за 1:30ч 60лв 😂 до 5 човека, но нямам други 4 бременни приятелки, така, че отпада)

# 618
А този пазар на занаятите кога се провежда?

# 619
Днес и утре във Флората

# 620
  • Бургас
И аз минах набързо през фермерския пазар. Взех си странджанско дядо /27 лв/кг/. Много е вкусен. Казаха, че няма Е-та, само подправки. Имат магазин или поне нещата им се продават в някакъв магазин на Сливница 61
Купих си и една чаша бъз от една баба в центъра на залата. Не се лъжете да взимате- чиста вода с едва доловим вкус и сладост.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 11:23 от miss july

# 621
  • Бургас / UK
Lina,това е съвсем близо до нас-ще се разходя до там,благодаря ти!

Дописвам-ходих до мястото на ул.Самуил и Патриарх Евтимий-всички помещения са празни,не видях никъде наоколо ателие за рамки,може би са се преместили...

Адреса е ул."Цар Самуил" 57(м/у Гладстон и Патриарха,но почти до ъгъла с Патриарха),то е ателие на художник,не е точно за рамки,но има изкарано табло с мостри за рамки.Навремето наистина беше Краси паркет,а преди това и Паркетен свят.

# 622
  • Бургас
Момчето ми е правил рамки за снимки, за картини и за огледала. И рисува, да.

# 623
  • Burgas
Странно,точно там ходих вчера-табелите на Краси паркет си стоят,а помещенията са празни и заключени.Не видях нищо като ателие-по надолу имаше обущар,а на ъгъла нещо като рекламна агенция за табели и надписи,и тя беше затворена.

# 624
  • Бургас / UK
Правилно сте се ориентирали,Точно,където са табелите за паркет,но от едната страна помещението е празно,а другото,по-голямото помещение е ателието.Може вчера да не е работил,но по принцип и в събота е в ателието.

# 625
  • у нас
Момичета, Краси паркет е на Самуил под Патриарха, а ателието е от горната страна на Патриарха, в един гараж. На вратата висят елементи от рамки.

# 626
  • Бургас
Аз му имам телефона на момчето, мога да го пусна на ЛС и да се разберете.
Друго ателие за рамки, за което се сещам е до Армстронг на Кирил и Методий. Ем арт се казваше, ако не бъркам

# 627
  • Бургас / UK
Момичета, Краси паркет е на Самуил под Патриарха, а ателието е от горната страна на Патриарха, в един гараж. На вратата висят елементи от рамки.

Краси паркет от много отдавна не е на Самуил,Синара.Сега там е точно този художник и въпросните рамки.А аз съм над тях,за това знам  Grinning

# 628
  • Бургас / UK

Краси паркет от много отдавна не е на Самуил,Синара.Сега там е точно този художник и въпросните рамки.А аз съм над тях,за това знам  Grinning и сутринта написах и адреса,за да е по-ясно...

# 629
  • у нас

Краси паркет от много отдавна не е на Самуил,Синара.Сега там е точно този художник и въпросните рамки.А аз съм над тях,за това знам  Grinning
Чефи, знам, знам, че ги няма Краси паркет там. Надписите нали седят,обаче? Предната вечер минах оттам, но хич не се загледах. Чефи,ти не живееше ли преди в района на Старата поща?

Общи условия

Активация на акаунт