Къде в Бургас? (53)

• 78 552
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми фирма за щори ден и нощ.  bouquet

# 571
  • Бургас
Търся бански за момче на 10г. Срещали ли сте някъде по магазините? Там, където продават бельо има само дамски... В китайския в Резвая /м.р./ имаше всякакви детски, но са го опразнили, не работи.

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 16:19 от sunny-n

# 572
Някъде ми попадна, че този уикенд ще има нещо като "фермерски фестивал" в района на Флората. Не го снимах и забравих подробностите - къде, кога точно. Някой знае ли? Търсих и събитие във фейса, нищо не излезе .

# 573
Някъде ми попадна, че този уикенд ще има нещо като "фермерски фестивал" в района на Флората. Не го снимах и забравих подробностите - къде, кога точно. Някой знае ли? Търсих и събитие във фейса, нищо не излезе .
Ето инфо:

ЛЕТЕН ФЕСТ "ФЕРМЕРИ И ТВОРЦИ" 2018
Кога? - 4-5 август
Къде? - Експo Център Флора

На тазгодишния Летен Фестивал в Експо център Флора, ще отбележим 4 години от първия Фермерски пазар за здравословна и чиста продукция - млечни, месни, пчелни, сладкиши, козметика и други. Ръчните изработки в Арт зоната са били винаги неизменна част от нашите събития. Често сме имали и най-различни Творчески работилници...
Характерното за нашите пазари е съчетаването на чистата храна за тялото с духовната храна, от която имаме не по-малка нужда. Така че, очакваме освен производителите на натурална и биосертифицирана продукция, да се включат и творци, традиционно. А по-смелите от тях могат и да си организират работилнички. Simple Smile
Мисията ни е да популяризираме устойчив начин на живот и да "запалим" повече хора.

# 574
Барелина много благодаря  Party

# 575
Търся бански за момче на 10г. Срещали ли сте някъде по магазините? Там, където продават бельо има само дамски... В китайския в Резвая /м.р./ имаше всякакви детски, но са го опразнили, не работи.
В уайкикито провери ли? Там ми се струва, че имаше. В мола като влезеш, първият магазин вдясно.

# 576
Барелина много благодаря  Party
За нищо Simple Smile днес съм малко като информационна агенция Ако случайно ходиш, пиши моля те какво има, че и аз се чудя за него, а ми е много жега навън Laughing

# 577
  • Бургас
Благодаря, Барелина! Не ходя много по моловете, и за уайкики не се бях сетила. Иначе магазина го знам,  почти винаги има какво да се вземе, поне за мъжа и децата Simple Smile

# 578
За нищо Simple Smile Отварям с трепет темата, за да видя за тапицер дали някой е писал, ама няма Laughing

# 579
Аз търся изчистени бели тениски. Обиколих мола в Славейков, но всичките модели са ужасно широки или с щампи. Идеи?

# 580
  • у нас
За нищо Simple Smile Отварям с трепет темата, за да видя за тапицер дали някой е писал, ама няма Laughing
Доволна съм от Райчо и Елена. Ателието се намира в двора на Стария Хемус, до Новата поща. Като влезеш в двора от ляво, в дъното.

# 581
Барелина много благодаря  Party
За нищо Simple Smile днес съм малко като информационна агенция Ако случайно ходиш, пиши моля те какво има, че и аз се чудя за него, а ми е много жега навън Laughing

За съжаление и в ъв фейсбук събитието няма много информация, освен 2 работилнички за сапун и балсам за устни, но са за деца. Ще отида, любопитно ми е да видя какво има, и ще пиша тук.

За тапицера не мога да помогна, съжалявам.

# 582
  • Бургас

Забравих да ти отговоря Wink
Ползвала съм едни  в Изгрев  http://tapicervburgas.com/contact.php

# 583
Sinara, lina_bs, благодаря bouquet

# 584
Търся магазини за мебели, интересуваме обзавеждане за хол, спалня и поръчка за кухня.Ходила съм единствено в АИКО.Разбрах,че АРОН имат магазин в М.Рудник, имам адрес и на мебели Корект.Може ли да ми препоръчате и други магазини за мебели, изключвам Виденов.Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт