Къде в Бургас? (53)

• 78 579
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
За мебелите - Икеа харесвам, но си е до вкус.
За белите тениски - дамски ли? HM? 

# 586
За белите тениски - дамски ли? HM? 
Проверих днес и там. Има всякакви цветове от такива каквито търся, но не и бели. Белите, на които попаднах днес са доста широки, а аз търся нещо такова. Миналата година си бях купила от Уайкики, но сега няма.

# 587
Аз търся изчистени бели тениски. Обиколих мола в Славейков, но всичките модели са ужасно широки или с щампи. Идеи?
Хм аз щях да предложа Зара, но пък щом си минала мола Rolling Eyes В престижа, ню йоркър и теранова провери ли?

# 588
  • Бургас
В магазините за бельо дали няма да има такива тениски?

# 589
  • Бургас
Виж и в магазина за българско трико, в червения блок до "Александровска" - в частта й над паметника, срещу "Райфайзен".

# 590
  • Бургас
къде може да се отиде за премахване на брадавици и подобни

# 591
  • Бургас / UK
Здравейте!
В някой магазин,да има намален прах Ариел тази седмица  newsm78
Благодаря  Hug

Скоро бяха писали в темата по този въпрос,върни се малко назад и ще намериш... Peace

# 592
Барелина, благодаря! Идеална си за рекламна и информационна дейност! Спокойно можеш да работиш това, не се шегувам!

Относно тапицер: имаше един в Дома на профсъюзите откъм входа за паркинга, т.е. откъм лявата северна фасада на сградата. Работи доста добре. За цени - нямам представа, но не знам дали е още там. Драгнев е името на тапицера.

Относно щори ден и нощ: магазин "Титан" или "Титаник" - не съм сигурна. Правят и щори с техни материали. Мои познати са си правили и казаха, че работят изключително чисто, ненатрапчиво и бързо. Магазина беше срещу Корковата къща над Новата поща, но сега се премести на друго място - от кръстовището на Краставицата в частта до училището се тръгва надолу в посока морето. Намира се в една кооперация в ляво, мисля след първата пресечка. На два етажа е. Собственика е много мил и любезен човек. Не знам дали обясних добре, ако се наложи пак ще го обсъдим.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 09:49 от anra

# 593
  • Бургас
Скоро бяха писали в темата по този въпрос,върни се малко назад и ще намериш... Peace
[/quote]
само за  Каменов беше писано наскоро, а аз търся по-скоро дерматолог или козметик за професионално премахване

# 594
само за  Каменов беше писано наскоро, а аз търся по-скоро дерматолог или козметик за професионално премахване
[/quote]

В козметично студио "Инканто" (някъде около Първо районно) мисля, че премахват такива неща.

# 595
Благодаря на всички! Ще разгледам днес Flowers Hibiscus

# 596
[/quote]
Паздерова (дерматолог е).
Онлайн в ХМ има 2-3 подобни модела бели тениски, ако е вариант.

# 597
....... аз търся нещо такова. Миналата година си бях купила от Уайкики, но сега няма.

Точно такава мерих миналата седмица в Уайкики - МОЛ Галерия. Ти в кое Уайкики ги търси? Питай служителките - те непрекъснато пренареждат магазина и сменят местата на дрехите, на единия ден като харесам нещо и на другия вече не мога да го намеря ...

# 598
Благодаря на всички, които ме ориентираха за лейките за поливане на цветя. Ходих, видях - не ме устройват. Тези, които се доближават до търсената, ми изглеждат лесно чупливи. А другите - като лейка - са прекалено малки и с малък отвор отгоре, какъвто няма да е удобен за човека, за който ги търся. Така че - не купих нищо.

# 599
Барелина, благодаря! Идеална си за рекламна и информационна дейност! Спокойно можеш да работиш това, не се шегувам!

Относно тапицер: имаше един в Дома на профсъюзите откъм входа за паркинга, т.е. откъм лявата северна фасада на сградата. Работи доста добре. За цени - нямам представа, но не знам дали е още там. Драгнев е името на тапицера.
Направо  Grinning Мерси за инфото за тапицера bouquet

Момичета аз ли не съм в час? Възможно ли е претапициране на диван да струва повече отколкото същия нов?! Rolling Eyes Говоря за абсолютно същия модел и дамаска в 2-та случая. И не е някой сложен модел, а стандартен ъглов с лежанка.

Д-р Паздерова.

Общи условия

Активация на акаунт