Къде в Бургас? (53)

• 78 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • у нас
Къде продават дренки.........
На Краснодар.

# 691
Къде продават дренки.........
На Ботева срещу Йогито има възрастни жени,които продават.

# 692
Някъде в Бургас продават ли се продукти на Inglot?

# 693
  • Бургас
Не. Само София и Пловдив. Ако някой го интересува про грим Радиант отвориха https://helenicacosmetics.setmore.com/?instant_experiences_enabled=true  
В  Мол Галерия. Аз смятам да си заявя един час за бърз грим от любопитство.

# 694
  • там, където ми харесва
Търся детска чантичка през рамото на Спайдърмен или Количките ако знаете в центъра някъде там ми е най-близко

# 695
  • Бургас
Къде продават хубави картички за сватба? Ако е в района на Славейков и ОРБ ще ми е най-удобно

# 696
Къде продават хубави картички за сватба? Ако е в района на Славейков и ОРБ ще ми е най-удобно
В книжарницата под китайския ресторант в Славейков.

# 697
Здравейте,
Малко странен въпрос, но се надявам на помощ.
Преди 10-15 Мин на кръговото на Трапезица един шофьор на градски автобус#71 ми пресече пътя. Има ли камери там и към кой да се обърна, за да видя записите за номера на автобуса, за да мога да напиша жалба срещу шофьора?

# 698
Къде режат лист дунапрен на по-малки парчета? Или как да го нарежа на правилни парчета?

# 699
  • у нас
Здравейте,
Преди 10-15 Мин на кръговото на Трапезица един шофьор на градски автобус#71 ми пресече пътя. Има ли камери там и към кой да се обърна, за да видя записите за номера на автобуса, за да мога да напиша жалба срещу шофьора?
Предполагам, че автобусът е идвал от посоката на Черноморка, Победа и тн. Ако е така, всички шофьоро на автобуси, там, така минават. Кръговото е малко и е адски трудно да изнесеш цял автобус, без да пресечеш пътя на колите, които идват от лявата страна. Вчера бях в автобус номер 11 и той мина по същия начин. Просто идващите коли трябва да намалят, за да не се ударят с автобусите. Много е гадно това кръгово. Минавам всеки път със свито сърце там. От къде го измъдриха...

# 700
  • Бургас
Аз писах жалба срещу шофьор на Б1 за подобен инцидент. Номер на автобус не посочих, но по час на инцидента знаят кой се е движил по този маршрут. Заведоха ми жалбата и толкова. Отговор така и не получих. Минаха повече от 6 месеца от тогава.
Моят съвет е да пишеш и без номер на автобуса. Само спомени часа, датата и номер на линията. Те ще си намерят кой е.

# 701
  • Бургас
Здравейте,

Хубаво е да проявявате разбиране от време на време. Това кръгово е кошмарно за автобусите. Особено пък ако идват от пътя откъм Победа няма никакъв шанс да се включи яко някой вече влязал в кръговото не намали и им отстъпи предимство. Пътувам често в 11-ката. Не можете да си представите колко време се чака обикновено там за да успее да се включи.
Давайте от време на време преимство на автобусите. Нищо няма да ви стане.

# 702
Къде режат лист дунапрен на по-малки парчета? Или как да го нарежа на правилни парчета?
Има един магазин за дунапрен на Калоян и Фердинандова. Не знам обаче дали режат дунапрен, който е купен от друг магазин.

# 703
Благодаря ви за отговорите.
Предимство на градските автобуси давам, както е и по закон, когато мога - ако видя, че има такъв, който чака на спирката, за да се включи в движението намалям и давам предимство. Но в случая освен стресова ситуация за мен и колите зад мен, които спряха в кръговото, е и опасна. Ако карах дори с 10-20км по-силно, или не осъзнах на време какво се случи и не ударих спирачка, щеше да стане катастрофата.
Разбирам, че кръговото е малко и неудобно за по-големите превозни средства, но това не означава, че не трябва да спазваме закона и да правим каквото си искаме.

# 704
  • Бургас
Къде изкупуват златни накити? Имам едни стари златни обеци, които няма какво да ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт