Къде в Бургас? (53)

• 78 487
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Пролет, преди 10 години преживях подобен кошмар с моята бавачка. Просто един ден ми звънна на работа и ми каза, че утре няма да дойде. Попитах аз какво да правя, ми тя била помислила - щяла една нейна съседка да дойде за ден-два, докато си намеря друга. Питам, това да не е куче, че да го гледа кой ли не …
Трябваше да действам бързо и така се наложи да я пусна на ясла, поне с частната ясла случих и я гледаха хората 2 години.
Не мога да помогна за сега, но дано намериш подходящ човек!

# 676
Препоръчайте ми маникюристка, която да умее да рисува. Ако се намира в центъра- още по добре, но не е задължително.
Здравей ,
мога с 2 ръце да препоръчам Танита студио на Гладстоун 89 се намира .С какъвто и модел да отида колкото и да е сложен никога не ме е връщала и го прави 1 към1 .При желание пишете на лично ,за да ви дам телефонния и номер и мога да ви изпратя и снимки ,за да се уверите Simple Smile

# 677
  • Бургас
Пролет, преди 10 години преживях подобен кошмар с моята бавачка. Просто един ден ми звънна на работа и ми каза, че утре няма да дойде. Попитах аз какво да правя, ми тя била помислила - щяла една нейна съседка да дойде за ден-два, докато си намеря друга. Питам, това да не е куче, че да го гледа кой ли не …
Трябваше да действам бързо и така се наложи да я пусна на ясла, поне с частната ясла случих и я гледаха хората 2 години.
Не мога да помогна за сега, но дано намериш подходящ човек!

Коя е частната ясла, от която си доволна?

# 678
Да, и аз искам да знам, защото вече се отчаях!
Аз я питам какво да правя,няма кой да гледа детето, тя ми казва — има обяви, имаш малко време. Това време е една неделя. Дали намерих според вас?

# 679
  • Бургас
Пролет, ужасна работа е това! Съчувствам ти:(
Навремето така патих с детегледачките на голямото дете, че при второто ми отне месеци да намеря читав човек...
Освен да звъниш по обяви, да разчиташ на късмет и да искаш препоръки.

# 680
Пролет, не може да ти намери жена до края на септември, защото сега масово гледат децата на рускините по курортите. В много натоварен сезон те е оставила твоята, дано намериш някакъв вариант поне за месец, после избор ще има.

# 681
Ясно ми е, от септември почват да си идват вече жени, дано поне временен вариант да намерим.

# 682
Луксозни писалки, освен в Дигитал, къде другаде може да се открият?

# 683
  • Бургас
Луксозни писалки, освен в Дигитал, къде другаде може да се открият?
Хеликон, магазините за офис материали - Офис 1, Офис експрес и подобни, магазинът за подаръци в Пиргос стил, преди Била.

# 684
Благодаря!

# 685
  • Бургас
Частната ясла тогава беше "Защо,защо", ама това е работа преди 10 години. Изобщо не знам дали съществува още.
Едва ли ще съм ви от полза.

# 686
Здравейте къде в Бургас има изгодни спа пакети за двама Simple Smile( за подарък на свекървата )
Приемам и други идеи за подарък Simple Smile

# 687
Виждали ли сте някъде широки памучни боксерки? В hm и метро не ми харесват десените.

# 688
Търся индийски люляк с височина 50-60 см, в цветарски магазин или цветарски център.Благодаря!

# 689
  • Бургас
Къде продават дренки.........

Общи условия

Активация на акаунт