Къде в Бургас? (53)

• 78 502
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Преди 3 години дадох в златарското ателие, което е на подлеза на операта, от страната на центъра. За съжаление не помня цена, но и предполагам, че често се сменя.

# 706
  • Бургас
В златарските ателиета, в заложни къщи също

# 707
Тавекс също.

# 708
Здравейте,
интересувам се от гравиране в града .Знаете ли къде могат да ми гравират мъжка гривна (стоманена или сребърна ) или часовник и каква е цената на услугата горе долу .

Предварително благодаря на всички отзовали се

# 709
  • Бургас
  В пресечка на ул.Мара Гидик,на ъгъла има магазин Топ Шоп...и продължаваш навътре,тя е улица без изход.Има златарско ателие и там гравират всякакви предмети.За цена не мога да кажа .Надявам се да съм те ориентирала:)

# 710
Здравейте,
интересувам се от гравиране в града .Знаете ли къде могат да ми гравират мъжка гривна (стоманена или сребърна ) или часовник и каква е цената на услугата горе долу .

Предварително благодаря на всички отзовали се
На ул.Александър Велики, на около 10м от Ботева има едно златарско ателие. Двама братя са, ако не се лъжа. Около 10лв ми струваше, оставяш сутринта и взимаш следобяд.

# 711
Някой знае ли от къде мога да си купя маска за очи? Ако е в района на Славейков още по добре.

# 712
Някой знае ли от къде мога да си купя маска за очи? Ако е в района на Славейков още по добре.

Здравей ,
Ако се има предвид маска за сън ,в Айко продават със сигурност малко по-скъпички са между 15-20 лева ,но са качествени .В мола в LC Waikiki имаше аз от там съм си взимала , на Джъмбо има също ,но е далечко Simple Smile

# 713
  • Бургас
Привет, дами
от къде мога да закупя пчелен восък?

Peace

# 714
  • Бургас
На ул.Лермонтов в началото от към Богориди има магазин за мед.От там съм купувала и восък.На пазара на Краснодар понякога също има.

# 715
Дами,
Къде мога да намеря хубаво месо? Може от производител, искам да е максимално близо като домашното. Благодаря ви

# 716
  • Бургас
Здравейте, къде има магазин с по-голям избор на мивки тека

# 717
Дами,
Къде мога да намеря хубаво месо? Може от производител, искам да е максимално близо като домашното. Благодаря ви
От какво животно? Месо най-често купувам от месарница Йоги и Лидл.
За производител се сещам, че съм купувала агнешко в Банево, но къде точно е фермата не мога да кажа, защото го бях поръчала чрез мой познат. Някой от там ще знае.

# 718
Най- често купувам свинско и пилешко.
В Йоги хубаво ли е месото?

# 719
  • Бургас
Аз, честно казано не харесвам Йоги, но е факт, че  почти винаги има хора в магазините им. Пазарувам от магазин за месо на л. Кирил и Методий -срещу Еконт

Общи условия

Активация на акаунт