Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва в промоционалния клип за следващия епизод на сериала?
Какво предизвиква целувката между Тони и Зорница?
Какво се случва с Марио в бара и какво го предизвиква?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва в промоционалния клип за следващия епизод на сериала?
-
Какво предизвиква целувката между Тони и Зорница?
-
Какво се случва с Марио в бара и какво го предизвиква?
-
Какво предизвиква поведението на свещеника в сериала?
-
Какви са коментарите относно развитието на отношенията между Мазов и Хинова?

Това мисля, че беше повратният момент за тях - и двамата разбраха, че са влюбени един в друг, толкова им пролича. Въпроса обаче е кога ще си го признаят пред себе си и могат ли да го изрекат един пред друг или ще мълчат. Трябва да се борят за любовта си, независимо от всичко. Стана ми малко кофти за момичето с което Марио си тръгна,
тя го хареса, искаше й се нещо да се случи, обаче той тръгна с нея с ясната нагласа да подразни Зорница и после я отпрати, хич не му беше до авантюри. Остана в тъмното със зяпнала уста милата.
Винаги е интересно с него.
Много добре, че Зорница не легна с Тони щеше да е огромна грешка, но трябва да престане да му дава клончета за които удавника се хваща. Стана ми малко жал за Тони, а той е много свястно и слънчево дете. Мисля си, че и него гадостите няма да го подминат. Дано се намери някоя жена и за него, а не само да страда по Огнянова, където е ясно, че шанс няма.