Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Този сезон сценаристите се справят чудесно с баланса на историите, дори и драматични, са направени толкова добре, стигат до зрителите и те карат да се замисляш.......изписването на тема след тема без дори да се споменават  сценаристите с лошо е доказателство за нивото, което поддържат Simple Smile

Тъжно ми стана, когато Зорница каза на Тони, че иска да и остане поне един приятел в негово лице, не си представям как е прекарала трите месеца самичка страдайки по доцента без да има на кого да сподели мъката си, не че тя е от споделящите, но винаги е хубаво да имаш някой, който просто да е до теб и да се опреш в труден момент.

# 226
  • София
И на Мазови не им мина през ума да наберат непознатия номер и да видят кой праща съобщения.

# 227
И на Мазови не им мина през ума да наберат непознатия номер и да видят кой праща съобщения.

Това на всеки би му хрумнало, но ако го направят ще е прекалено лесно. А и Ваня постоянно сменя картите на телефона - ту с нейната, ту с тази другата от която праща съобщенията. Даже под носа им го прави - много смело, наистина. Надявам се по някакъв начин да се издаде или те да я надушат. Предишните й номера минаха, но сега е момента да се издъни, та да има някаква промяна и да почне малко раздвижване с тяхната история. Тогава току виж се осъзнали какво върши тази и най-вече Мазов, че него не го знам как може да е толкова заблуден и заслепен, та да не вижда.

# 228
  • София
Не стана ли време да ражда вече?  Grinning Жената, която изпълнява ролята актриса ли е, знаете ли как се казва?

# 229

Не го набират, защото са сигурни, че е Мишето.

Може би тя ще говори с Мазов след срещата с Хинова в тоалетната и ще се разбере, че не е била тя.

# 230
Не стана ли време да ражда вече?  Grinning Жената, която изпълнява ролята актриса ли е, знаете ли как се казва?

И аз това се питам. Хайде стига вече, че ми дотегна от нея. Grinning Иначе, да, актриса е и се казва Мариана Бонева.

# 231
На мен в този сезон ми харесва , че  по-богато развиват образите на героите , показват  техните преживявания  - не са само едни голи и стерилни  "интересни" случки с разни хермафродити , транс- пациенти  и т.н. /микулич  Joy / .
Ако  отношенията между Зорница и Марио , Тончо и Зорница са  "тийн" , добре , значи аз си падам по такива неща  Peace Като са възрастни /на по 33-38 ?/ какво трябва да правят ? Може би техничен секс и разговори на високо равнище по медицински казуси  или изкуство ?
Тя и Жекова е доста  над тяхната възраст , Захариев също , а се влюбиха .
За изпадането на Мазовите в глуха линия ме е яд . Как може този интелигентен човек /Стефан/  да  допусне  така да го водят за носа . С нетърпение чакам  да покажат  къде е лежала  Ваня /с онази позната на Кръстева/ .

# 232
Ели, тоя микулич го бях забравила. Чух го 1-2 пъти тоя сезон. Що така? Joy
Ако  отношенията между Зорница и Марио , Тончо и Зорница са  "тийн" , добре , значи аз си падам по такива неща  Peace Като са възрастни /на по 33-38 ?/ какво трябва да правят ? Може би техничен секс и разговори на високо равнище по медицински казуси  или изкуство ?

Може да си четат поезия на някоя пейка в парка, да се държат за ръце...Joy

# 233
Единственото, което могат да направят като зрели хора Зорница и Марио, е да седнат, да поговорят и да се разберат. Но реално не могат да го направят, защото, както ми каза една приятелка наскоро - и двамата са емоционално осакатени - той вероятно заради суровия живот, който е водил, тя заради грешките с предишните си връзки. Зорница с Банков говореше, изясняваше, вървеше към него, независимо колко я отблъскваше. И да, това я осакати. И сега не е способна да се опита да говори с Марио, защото я е страх, че пак ще бъде отхвърлена. А той в момента се изживява като Ронин и прави безсмислена жертва. Защото никой не го е научил на друго, освен да се грижи за някого...
И двамата са много дълбоки образи и за поведението им има сериозна психологическа причина реално. Не е като примерно Вяра с Тасев, дето зорлем успя да създаде проблем.
И всъщност любовта им е много красива, макар и все още лутаща се и болезнена. И най-важното - взаимна е. Колкото Зорница го обича, толкова и Марио нея.

# 234
Fairy, напълно съм съгласна с теб! Без майтап обаче, май няма да е зле да се консултират с психолога в болницата, тъкмо малко работа да му отворят. И двамата имат нужда да им се помогне. Смятам, че нито Наталия би могла да помогне  на Зорница, нито Калин на Марио. И двамата си имат големи грижи сега.

# 235
Пфф, те ако до края на сезона осъзнаят какво се случва, ще е успех за тях Grinning
Аз ги виждам така нещата - Марио вижда, че не са гаджета с Тони и полека омеква към нея. Тя вижда една две прояви на добрина и героизъм, което й е достатъчно да омекне. Доближават се и възниква новата драма „какво ще правим с детето”. В някакъв момент задължително ще има и „детето и черният дроб не се харесват”.
Или просто така ще нагнетяват напрежението помежду си с джафкане и съскане, че накрая ще избухнат в някоя тъмна стая. Grinning
Наталия и Калин сега си имат такива грижи, че хич не им е до чужди драми. Но пък знае ли човек, може да кажат някоя друга ключова дума Grinning

# 236
Нещо за Велислав :

http://www.monitor.bg/a/view/28283-%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D1%80%D0%B0

и за Диана :

http://www.monitor.bg/a/view/35020-%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B … 0%B8%D1%86%D0%B0/

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 14:11 от Ели-фен

# 237
Аз се надявам поне до пет-шест епизода да са се осъзнали и да са избухнали в някоя тъмна стая. Не през цялото време да ми се гонят и последните десет епизода от сезона вече да се вземат и да гледаме една нормална връзка (пък дали ще е нормална един бог знае). С Банков не видяхме нищо - 20 епизода искам те, не те искам, после 1 епизод осъзнаване и "пожар" Grinning и след това до края на сезона 10 епизода уж някаква връзка, ама колко е била такава само те си знаят. Joy

# 238
Аз се надявам поне до пет-шест епизода да са се осъзнали и да са избухнали в някоя тъмна стая. Не през цялото време да ми се гонят и последните десет епизода от сезона вече да се вземат и да гледаме една нормална връзка (пък дали ще е нормална един бог знае). С Банков не видяхме нищо - 20 епизода искам те, не те искам, после 1 епизод осъзнаване и "пожар" Grinning и след това до края на сезона 10 епизода уж някаква връзка, ама колко е била такава само те си знаят. Joy

До пожарът всичко беше вълнуващо, но после съвместното им съжителство беше  много сухо, като съквартиранти.

# 239

До пожарът всичко беше вълнуващо, но после съвместното им съжителство беше  много сухо, като съквартиранти.

Така е, и точно това ме хвана яд. А имах големи очаквания. Както и да е, това е друга тема.Grinning Тук очаквам нещо различно, ако ще и като латино сапунка да ми го представят нека да гледаме любов. Ние сме жени, трябва ни и малко романтика, ако ще и да е банална. Grinning Наталия и Калин вече трети сезон поред така ги разгръщат, показаха ни всичките им страни на връзката, че и продължават. Време е и Марио, и Зорница да ни ги покажат в пълния им блясък, трябва да им се даде шанс на любовта. И моля без сцени за раздяла на летището. Joy

Общи условия

Активация на акаунт