Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Много се ядосах на анонса за серията довечера! Не чакам с нетърпение 3 дни, за да гледам отново драмите Калинови. Не стига, че миналият сезон ме занимаваха с тях, ами сега отново. Влюбени са, щастливи, ожениха се пак, имат си бебе , хайде стига! Не са интересни.
Не очаквам с интерес и трепетите между Ина и Тасев, за които тук се твърди, че са неизбежни. Сценаристите, като искат да ни радват с нова любовна двойка да влюбят това красиво момиче в друг. В една риба има повече чувства и емоции отколкото в Тасев.
Мазови там има интрига и е интересно.
Искам да гледам Зори и Марио!

# 661
Сигурно с този монолог ще започне епизода. Аз така си го представям. Simple Smile

А, значи виното трябва да съм го отворила още в 8 без 10 JoyJoy
Възможно е, надявам се наистина да има и от тях, не само възстановяването на Калин и “умната” му майка.

# 662
Ох, Дона, като чуя "великата" реплика на Жени - "Донесла съм ти кекс." и в следващия момент видя как му го приближава към устата да го нахрани като малко дете, получавам обрив направо. Joy

# 663
Предпочитанията на зрителите са различни, така че има за всекиго по нещо Simple Smile
Аз няма да се учудя, ако реално за Калин има 5минути и след това се занимават с други неща. Направило ми е впечатление, че разширеното промо е фокусирано върху една сюжетна линия и като го гледаш, оставаш с усещането, че целият епизод ще се разказва за това, а накрая се оказва, че това е най-слабо застъпената линия в епизода.

# 664
# 665
На това Ванче ми иде да скокна в телевизора и да й шибна един така от сърце. Дразни ме!
Така хитро му се усуква, а той не се усеща.

Опаа! Тасев и Фотева си играят на котка и мишка, а Фотев е строгия господар - неговото си е негово.

# 666
Фотев май ще се усети, преди самите Тасев и Фотева Grinning Grinning

Ванчето като роди, ще й шибна един

# 667
  • Разпиляна във въображението
Колко ми е мъчно за Калин. Направо и него ми идва да гушкам, както гушкам и Марио. Обещавам, че един чорап с друг няма да си прилича всеки ден.

# 668
Ванчето - няма такъв дразнител просто, нон стоп ми идва да я удуша. А за Мазов ми стана мъчно, той си я обича Лора, чуди се откъде му е дошло и какво да направи.
Трогателна беше сцената между Захариев и Лора, Петър понякога ми е много симпатичен.

И Калин ми идва да гушкам, и Наталия... Cry

# 669
КРЪСТЕВА ПРЕЗИДЕНТ!
Страхотна е тази жена, как му го каза на Мазов Simple Smile

Опааа ще се окаже, че това момче не е техен син

# 670
  • Разпиляна във въображението
Хайдеееее, мацето ще изплюе, че е изоставена да си търси такси Simple Smile

# 671
Опааа, къде бил ключа от палатката Grinning 

Евгения, ох беееее Confounded

# 672
Ама, разбира се, на девойката й е нужен точно уролог.
Как могат да направят образа на Евгения такъв, ужасна е!

УАУ, втори уролог!!

# 673
О, Боже, още един уролог! Joy

Евгения спешно трябва да се консултира с психолог как да се държи с Калин.

# 674
Да не би току що да видяхме прословутия шеф на урологията? Grinning Ама трябваше да е още по-настоятелен, сега Огнянова няма да разбере, че Марио не е спал с това момиче.  

А Жекова - фурнаджийска лопата. Това мога да кажа за нея с две думи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт