Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 004
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Познахме, че Ваня е била в лудница.

Хахаха, Зорница как го яде Марио, голям кеф Simple Smile
Ахххххх, лисицоооооо!!!!!!!!! Опасна е!!! Ей, женските хитрини нямат равни Simple Smile И как го гледа Joy

Напълниха ми душата Simple Smile

# 691
  • Разпиляна във въображението
Хах, сладурчета Simple Smile

# 692
Ахахахха, Зорница как го изигра Joy Големи сладури са двамата.

Харесва ми бойната Наталия Heart

# 693
  • Ню Йорк
Ужас, Ванчето ще се окаже опасен психопат.

# 694
Кво ли мяма да измислят, за да не може да вземе детето 😂

# 695
  • Sofia
Ужас, Ванчето ще се окаже опасен психопат.
Баш си дава вид на такава,като опули сините очи  smile3556

# 696
Еeee, ама много познавам напоследък Joy
Ваня май ще е нещо луда, жената като каза, че са били в една стая си помислих психодиспансер.

Как го изигра Grinning опасна е, много бяха сладки Heart

# 697
На тия двамата пу пу да не им е уроки. Joy Много са сладки. Heart Много им се смях, сцената беше един път. Зорница е опасна, как хубаво го изигра, направо ми напълни душата. Това жените сме страшни лисици. Joy Точно такава връзка и такива отношения искам да виждам от тях - закачки, усмивки, това онова.

# 698
Еeee, ама много познавам напоследък Joy
Ваня май ще е нещо луда, жената като каза, че са били в една стая си помислих психодиспансер.

Как го изигра Grinning опасна е, много бяха сладки Heart

Почти съм припаднала пред телевизора от толкова любоФФФ

yanitsa, аха, аха!!! Точно!

Добре, не можеше ли Зори да го яде така....около 28 минути днес, не само две?

# 699
  • Ланкър, планините Овнерог
А може ли повечето серии да са като днешната? С минимум любовна драма Огнянова-Ковачев/и.

# 700
Mарио как гледаше след Зорница, когато му даде визитката пред асансьора Crazy Толкова е хубава с къдриците, изобщо да не й изправят косата. И червеното много й отива  Party

A Ванчето като обърна снимките на Мазов и Хинова, страх ме хвана от налудничавостта й Sick Mного противна жена.

# 701
Дона, днес 2 утре 20 минути - трябва да имаме търпение, хубавите работи бавно стават. Wink Grinning Само да не станат след 20 епизода, че ще се бием. Grinning За тия две минути пак се усмихвах като глупачка пред монитора. Жени, какво да ни правиш. Joy

Епизодът днес много ми хареса, имахме си от всичко по малко. Едно голямо БРАВО на сценаристите!
На Кръстева й давам пълната свобода да приказва на воля, отпускам й неограничени минути.Joy Време е някой да й свие сърмите на тази лудата Ваня, то си беше ясно, че е такава.

# 702
  • Ню Йорк
А може ли повечето серии да са като днешната? С минимум любовна драма Огнянова-Ковачев/и.

Направо е задължително Simple Smile Ама тук 3-4 невръстни девойки са окопирали темата и само това повтарят.

# 703
Дона, днес 2 утре 20 минути - трябва да имаме търпение, хубавите работи бавно стават. Wink Grinning Само да не станат след 20 епизода, че ще се бием. Grinning За тия две минути пак се усмихвах като глупачка пред монитора. Жени, какво да ни правиш. Joy

Епизодът днес много ми хареса, имахме си от всичко по-малко. Едно голямо БРАВО на сценаристите!
На Кръстева и давам пълната свобода да приказва на воля, отпускам й неограничени минути.Joy Време е някой да й свие сърмите на тази лудата Ваня, то си беше ясно, че е такава.

Отбор "глупачки" сме били много тази вечер Wink Kissing Heart

Кръстева все така си я обичам, винаги на точното място, по точното време и научава и казва точните неща! Незаменима ми е Simple Smile

ХАреса ми и Марта Вачкова - как скастри как-й-беше-името Simple Smile Да не я вкарвали в интрига аххахахаха

# 704

Направо е задължително Simple Smile Ама тук 3-4 невръстни девойки са окопирали темата и само това повтарят.
Принцеске, съвсем не са невръстни повечето тук, дето са окУпирали темата. Wink Май Гита Ог искаше да каже да няма драма, подчертавам ДРАМА. Днес драма нямаше, имаше само хубави моменти. Така, че дето викаш ти - задължително е драмата да е на минимум. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт