Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 170
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добър епизод. Дежурната страхотна игра на Димо. Наталка до него както и очаквахме силната опора. Сценаристите не знам дали нарочно или от не можене, но карат Евгения да говори абсурдни неща и да се държи супер неадекватно. В скоро време ще и свият сърмите на Ванчето, още малко остана. По-добре щеше да е обаче да не е психопат, а зъл, лош човек. Ако има някакво душевно заболяване някак си няма да е същото. То е ясно, че няма начин да ги раздели, тук нещата ще завършат с хепиенд, почти съм сигурен. За Калин и прохождането му също.

# 706
  • Ню Йорк
Добър епизод. Дежурната страхотна игра на Димо. Наталка до него както и очаквахме силната опора. Сценаристите не знам дали нарочно или от не можене, но карат Евгения да говори абсурдни неща и да се държи супер неадекватно. В скоро време ще и свият сърмите на Ванчето, още малко остана. По-добре щеше да е обаче да не е психопат, а зъл, лош човек. Ако има някакво душевно заболяване някак си няма да е същото. То е ясно, че няма начин да ги раздели, тук нещата ще завършат с хепиенд, почти съм сигурен. За Калин и прохождането му също.

Това с Калин ако приключи добре ще е в областа на фантастиката, но по-добре фантастика отколкото страдание Simple Smile

# 707
може би е искала да каже ”окопали се в темата”..
😀
А може ли повечето серии да са като днешната? С минимум любовна драма Огнянова-Ковачев/и.

Направо е задължително Simple Smile Ама тук 3-4 невръстни девойки са окопирали темата и само това повтарят.
Принцеске, съвсем не са невръстни повечето тук, дето са окУпирали темата. Wink Май Гита Ог искаше да каже да няма драма, подчертавам ДРАМА. Днес драма нямаше, имаше само хубави моменти. Така, че дето викаш ти - задължително е драмата да е на минимум. Grinning

# 708
Хъмбъл, като пишеш не ти излиза мнението където трябва. Wink Хвръква някъде измежду мненията на другите, които цитираш и излиза така все едно те са го казали, а ти нищо. Grinning

# 709
Това https://m.fakti.bg/life/293243-semeina-saga-sinat-na-dimitar-rac … za-s-dvama-bashti ми излезе случайно в Гугъл? Коко ли е детето че изпускам доста серии?

# 710
За съжаление от продукцията са върнали сценарист от първи сезон. Разпокъсана серия. Не ми хареса!

# 711
Принцесо, най-учтиво те моля да спазваш добрия тон. Имаме два варианта - да се търпим едни други или да не се търпим. Вие си изберете кой е по-добрия.

Днешният епизод на мен ми беше ужасно муден, но се случиха няколко хубави неща, най-вече, че Ваня почнаха да я разкриват и ми се струва,че сори заплеснатият Мазов се усети, че не е много адекватно да му носи супи и да го води в парка.
Чрез трагедията на Калин предствят много добре през какво минава един такъв човек - отрицанието, озлоблението към най-близките, приемането на проблема. Хубаво беше направено.

# 712
Държа да покажа коментарите във ФБ под снимката на Марио и Зорница, която и майчето постна тук:

"Любими са ми тези двамата,да се взимат вече....😉

И аз искам повече сцени с тези двамата, много са готини😜

Тези се свалят с хламидии

Сладури!

Сладки! Шоколадови! Сладури! ❤️Мнооооого ги обичам!"

Личния си коментар няма да го пускам хаххахаха

# 713
Държа да покажа коментарите във ФБ под снимката на Марио и Зорница, която и майчето постна тук:

"Любими са ми тези двамата,да се взимат вече....😉

И аз искам повече сцени с тези двамата, много са готини😜

Тези се свалят с хламидии

Сладури!

Сладки! Шоколадови! Сладури! ❤️Мнооооого ги обичам!"

Личния си коментар няма да го пускам хаххахаха

Аааа, ще влязат в правия път вече. Grinning

# 714
  • Ню Йорк
Принцесо, най-учтиво те моля да спазваш добрия тон. Имаме два варианта - да се търпим едни други или да не се търпим. Вие си изберете кой е по-добрия.

Не си спомням да съм обидила някой  newsm78 Но от друга страна не съм длъжна да изпадам в захлас по тийн вълнения и наистина ме товари доста повтарянето на едно и също в по 70-80 поста. Ми то си е живо спамене. И за да съм точна до край ще споделя, че това съвсем не е само мое мнение, някои хора даже спряха да пишат в темата.

# 715
Hа мен Eвгения ми е cъвсем реален образ. Има такива хора, които не могат да се изправят пред проблемите и реагират неадекватно. Цял живот е свикнала мъжа й да я обгрижва и предпазва. Mоже тази трагедия да се окаже критичната точка и за нея и да я направи по-силна.

# 716
  • София
Днес в един филм чух фразата: Тя вече има еднопосочен билет за Кукуатрията и то вече перфориран!

Та и за нашата гадна психопатка се отнася, че ще се върне на познато място Twisted Evil

И все пак си мисля, че е имало някакви лични причини да изкука.

# 717

Не си спомням да съм обидила някой  newsm78 Но от друга страна не съм длъжна да изпадам в захлас по тийн вълнения и наистина ме товари доста повтарянето на едно и също в по 70-80 поста. Ми то си е живо спамене. И за да съм точна до край ще споделя, че това съвсем не е само мое мнение, някои хора даже спряха да пишат в темата.

Живо спамене? Не мисля. Писна ми да повтарям едно и също при всеки спор, сега няма да го направя, защото няма смисъл, не можем да се разберем и без това. И тук никой не задължава никого да се захласва по нещо. Wink Мен много ме товарят пък тия спорове ама явно има голяяяма нужда от тях.

# 718
Мазови ще имат големи проблеми с Ванчето. Трябва или много добре да я изиграят или ще забравят за бебето.
Марио и Зорница са супер, но много малко сцени с тях бе, направо хич ги нямаше.
Калин и Наталия ме усмихнаха накрая, когато той взе Ана на ръце.

# 719
Никой не длъжен или каран да изпада в захлас по каквото и да било.

Темата е публична и всеки свободно може да си пише каквото му е на сърце за сериала, но да квалифицираш потребители като “невръстни девойки окупирали темата” е обидно и подигравателно.
Това, че някой си решил да не пише в темата е абсолютно негов проблем и не касае останалите потребители.
Никъде никой не е казвал забранено е да се пише за героя Х, ще се любувате само на героя У. Това, че има няколко по-активни потребители, не означава, че останалите не могат да пишат тук. Не съм видяла някой да е бил изгонен.

Такъв хубав епизод, а ми се развали настроението тук...

Общи условия

Активация на акаунт