Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Ланкър, планините Овнерог
А може ли повечето серии да са като днешната? С минимум любовна драма Огнянова-Ковачев/и.

Направо е задължително Simple Smile Ама тук 3-4 невръстни девойки са окопирали темата и само това повтарят.
Принцеске, съвсем не са невръстни повечето тук, дето са окУпирали темата. Wink Май Гита Ог искаше да каже да няма драма, подчертавам ДРАМА. Днес драма нямаше, имаше само хубави моменти. Така, че дето викаш ти - задължително е драмата да е на минимум. Grinning
Тц, имах предвид, че ми писнаха. Прекалиха с тяхната история до толкова, че по едно време се чудех други герои няма ли. Вече ми е досадно, като има техни сцени. Отделен е въпроса, че романтиката не е моето нещо.

# 721
Принцесо, за последен път ще кажа нещо по темата и приключвам. Всеки е направил своя избор дали да пише в темата или не. Някой се е отказал, друг е дошъл, няма нужда да се опитваме да си вменяваме вина.
 Всеки пише това, което го вълнува и стига да е свързано със сериала, е ок. Разбира се, да наричаш хора, които не познаваш, тийнове, не е обидно.

# 722
  • Разпиляна във въображението
Да, Ензим липсва. Повери ми темата и изчезна. А толкова я забавлявах, докато със зъби и нокти защитавах Калин Simple Smile

# 723
А може ли повечето серии да са като днешната? С минимум любовна драма Огнянова-Ковачев/и.

Направо е задължително Simple Smile Ама тук 3-4 невръстни девойки са окопирали темата и само това повтарят.
Принцеске, съвсем не са невръстни повечето тук, дето са окУпирали темата. Wink Май Гита Ог искаше да каже да няма драма, подчертавам ДРАМА. Днес драма нямаше, имаше само хубави моменти. Така, че дето викаш ти - задължително е драмата да е на минимум. Grinning
Тц, имах предвид, че ми писнаха. Прекалиха с тяхната история до толкова, че по едно време се чудех други герои няма ли. Вече ми е досадно, като има техни сцени. Отделен е въпроса, че романтиката не е моето нещо.

И така да е, моето мнение не се променя. Не мисля, че са прекалили. Даже този сезон има доста баланс между историите според мен, стараят се всички да ни покажат.

# 724
Не ми хареса епизода, както писах по-горе.Сякаш се чудеха с какво да запълнат серията.
Споровете на потребителките в темата са дразнещи.Всеки има право да пише мнение, без да дава обяснение. Някои са натрапчиво дразнещи, но  това е тяхната цел. Да дразнят. Игнор е правилният подход.

# 725
  • There I was on a July morning
Много приятен и балансиран откъм емоции епизод. Имаше от всичко по малко.

Калин се опитва да стъпи на краката си - в буквален и преносен смисъл и му се получава добре. Той е умен и упорит мъж, ще се справи. Наталия също се представи, както се очаква от една всеотдайна и любяща съпруга, нищо общо с образа й от миналия сезон.
Не очаквах, че Мазов ще прояви разбиране към Лора, но ето, че и това случи, значи има надежда за тяхната връзка. Очаквам с нетърпение да разкрият картите на Ваня и тяхната история да завърши с щастлив край.
Огнянова беше много трогателна в старанието си да разкрие завършека на вечерта на Марио.  Flutter

# 726
Харесва ми образователния елемент на сериала, това с кръвната група ми беше много интересно.

# 727
Нещо от Диана, от сета Simple Smile :

# 728
Хъмбъл, като пишеш не ти излиза мнението където трябва. Wink Хвръква някъде измежду мненията на другите, които цитираш и излиза така все едно те са го казали, а ти нищо. Grinning
защото го писах от телефона.  😤

# 729
Аз също не мисля, че прекаляват с Огнянова и Ковачев, и то не защото ги харесвам.
Коментират се най-много те, защото в момента в тяхната история има най-много неизвестни и голямо очакване.

Наталия и Калин - страхотни са, много ги харесвам, но в момента седим и чакаме Калин да се изправи на крака.

Мазови - забатачиха си с тази Ваня, има тук-там проблясъци с шегите на Мазов, но и там основно чакаме Ваня да роди.
За пореден път настоявам да дадат по-голямо участие на проф Гочева!

Захариев и Стилянова - нищо не се случва там, какво да коментираме?

Фотеви са интересни, но и там още е затишие. Макар, че Фотев започва да души около Тасев, другия епизод май ще има повече интрига около тях.

Липсваха ми Владов и Пенев, можеха да се включат подобаващо около пациентката на Марио 😀

# 730
  • Разпиляна във въображението
И Мишето я няма, а такива надежди имах за нея Simple Smile

# 731
Тони днес също липсваше, а и нещо ми се губи монологът му от онова промо, което някои тук са видели по телевизията.

# 732
Кръстева я усещам как ще инспектира Ваня и ще разкрие някои доста интересни подробности от миналото ѝ. Дано да е по с време, че като гледам всеки момент трябва да ражда.
Само се чудя къде я намериха тази откачалка?! Че и с тях да живее, мани мани.. Тя им научи и житие и битие. Все си мисля, че такива "близки" отношения са изключени. Ми тя по всякакъв начин може да им навреди, как ще ѝ попречат.

Калинко не ми е гадно да го гледам, защото знам, че накрая ще има хепи енд. Само му се радвам за добрата игра.

На мен ми се гледа Фотева, явно другия епизод ще има раздвижване покрай нея.

# 733
Зорница и Марио, като се появат и запълват екрана. Или поне на мен така ми се струва. Особено Велислав Павлов. Така му "лепна " образа на Ковачев, толква е пълнокръвен, истински, ярък. Искам ги, ако може повече време на екрана!

# 734
Мишето ще се появи тези дни, ама явно не планират нещо интересно покрай нея Sad
Харесва ми тая актриса Simple Smile
Яница, подозирам, че това е монолог от друг епизод. Подозирам и че погрешка са го пуснали днес.

Мелани, на мен Велислав ми е адски пълнокръвен като лекар. Има вид точно на хирург. Едър, грубоват, цапнат в устата.

Общи условия

Активация на акаунт