Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Не мисля, Калин й каза, че иска тази вечер тя да си намери компания и да не се появява до утре. А и защо Огнянова да търси Наталия, ако тя й е отказала и е излязла само с Тони? По-скоро Наталия е решила, че все пак иска да остане и не е отишла, а Зорница я чака защото не знае. 
Ако Наталия може би ще отиде, защо Зорница е взела и Тони?
Зорница не търси Наталия, така казва на Тони, за да предотврати целувката.
А Наталия се е отказала да отива, защото се е разбрала лъжата със снимката. Независимо какво я е посъветвал Калин

# 76
  • София
Благодаря за темата  bouquet

Нямам търпение да видя какво става с Калин, уфф. Това е най-важното сега.
Чета, че Ваня пак ще се вихри.  Close
Според мен Зорница ще перне един шамар на Тони за целувката. Абе ужким жените усещат тези неща, толкова ли не може да прозре, че намеренията на Тони спрямо не са само приятелски. Тони изобщо не си тича с жена като Огнянова, надявам се час по-скоро да оправят това недоразумение. И някой да вземе да среши Тони няма да е зле.

# 77

Според мен Зорница ще перне един шамар на Тони за целувката. Абе ужким жените усещат тези неща, толкова ли не може да прозре, че намеренията на Тони спрямо не са само приятелски. Тони изобщо не си тича с жена като Огнянова, надявам се час по-скоро да оправят това недоразумение. И някой да вземе да среши Тони няма да е зле.

Четох някъде, че Тони скоро ще е с нова прическа дори и ще е свързано със събития в сериала. Очаквам да замине за някъде и да се върне коренно различен (не само визуално).

# 78

Четох някъде, че Тони скоро ще е с нова прическа дори и ще е свързано със събития в сериала. Очаквам да замине за някъде и да се върне коренно различен (не само визуално).
Да не вземе пък да се депресира от отказа на Огнянова да сподели чувствата му и да вземе от това да си смени прическата. Joy

# 79

Да не вземе пък да се депресира от отказа на Огнянова да сподели чувствата му и да вземе от това да си смени прическата. Joy

Смятам, че изненадващо ще хване заедно Зорница и Марио (за чиито отношения не предполага, както добре знаем) и в същото време Захариев ще му каже, че го е взел на работа заради брат му.  Ударът ще е прекалено голям и ще замине някъде за няколко епизода (не повече МОЛЯ).

# 80
Дано да замине  нанякъде  , ЗА ДА СЕ СЪВЗЕМЕ  Praynig  Може и за по-дълго време  Laughing

# 81
Може би и с новините от Мона (ако въобще е заминала) няма да са добри и това още повече ще го събори✌
съответно Батко ще гони да утешава малкото си братче и с кака пак ще са на старта 😡

# 82

Да заминава за по-дълго, че само каши забърква това момченце!

# 83
Дано да замине  нанякъде  , ЗА ДА СЕ СЪВЗЕМЕ  Praynig  Може и за по-дълго време  Laughing

Еми ако собствения му брат му не застане и не си каже като мъж, а мишкува, дали няма да има нужда да се съвземе?
За кратко време, моля Simple Smile

# 84
Не знам какво ще става в този сериал занапред, но за едно мога да си заложа главата - Тони ще разбере за тях двамата по най- гадния начин - като ги види.
Марио винаги е бил безупречен спрямо брат си, време му е да съгреши Grinning

# 85
Не знам какво ще става в този сериал занапред, но за едно мога да си заложа главата - Тони ще разбере за тях двамата по най- гадния начин - като ги види.
Марио винаги е бил безупречен спрямо брат си, време му е да съгреши Grinning

Съгласна съм, но баш по този начин ли трябва? Това си е предателство и то.....съвсем съзнателно.
Тони прави глупости, но за някои от тях не осъзнава колко са идиотски. Той не заслужава това, какъвто и да е.
Обича брат си и му се възхищава.

# 86
Все някак трябва да разбере, пък аз не вярвам да се съберат тримата и да му кажат "Слушай сега мойто момче, ние двамата се обичаме, ама не ти казахме по-рано, сори." Освен ако примерно някой от клюкарите в болницата не види Марио и Зорница заедно и да почнат разни шушукания и подмятания, тогава Тони ще ги чуе и ще поиска обяснение от двамата.

# 87
Ако искат да покажат, че са зрели хора, трябва да направят точно това. Иначе и те ще постъпят детински.

# 88
Цялата концепция на Марио е безумна, това вече го установихме Grinning Вече нарани Зорница, скоро ще нарани и Тони, защото няма да се стърпи да се опита да запълни тая зейнала дупка.
Обаче, хора, ако знаете как се кефя, че Марио има чувства,които виждаме, до които стигаме. На фона на миналогодишния герой сега постоянно се хващам, че се учудвам Joy

Дяволо, Калин тооолкова път ще извърви докато проходи, че се зареди с търпение Simple Smile на мен ми е любопитно дали ще поддържа пред Наталия илюзията, че не знае, че му е подменила снимката.

# 89
Марио може да се притесни да му го каже, защото няма да е сигурен как ще го приеме Тони, дали няма да повлияе това на здравето му например или пък да го тласне изведнъж към наркотиците след толкова време. Това ще е голям удар под кръста за него и то от собствения му брат.

Общи условия

Активация на акаунт