Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Браво на Зорница, браво и на Марио! Боже как се гледаха, толкова влюбено - прекрасни бяха. Heart И монологът на Марио със сцените на двамата едновременно, развълнувах се. Горката едва не се разплака, а той нарочно излезе с момичето само, за да я подразни. Зорница постъпи добре с Тони, но той не е готов да се откаже. Помислих, че ще загрее, че тя има чувства към брат му, тя така го проследи с поглед като излизаше, че ми се струваше нормално да се досети.

# 106
  • тук, на мястото си
Благодаря за темата!
Тасев няма ли вече да отвори това писмо, че да разберем как е Вяра.
Ваня ми е много противна и ще успее да ги раздели.

# 107
Браво на Зорница, браво и на Марио! Боже как се гледаха, толкова влюбено - прекрасни бяха. Heart И монологът на Марио със сцените на двамата едновременно, развълнувах се. Горката едва не се разплака, а той нарочно излезе с момичето само, за да я подразни. Зорница постъпи добре с Тони, но той не е готов да се откаже. Помислих, че ще загрее, че тя има чувства към брат му, тя така го проследи с поглед като излизаше, че ми се струваше нормално да се досети.

Когато Тони й говореше, сякаш говореше за Банков егати......направо ми удари сърцето

# 108
Тони като й каза, че духом не е там, мислех, че й каже, че цяла вечер гледа брат му, ама не се усети глупчото.

# 109
Благодаря за темата!

Отвори го. Марио започна да го гори със свещта, за да може най-сетне да го отвори и да не се колебае. Но вътре имаше само една картичка, която даже беше празна  - просто една картичка.
Дона, и аз си го помислих това. Но сега Банков не е виновникът за бъркотията на Зорница в сърцето й, друг е, собствения му брат.

# 110
Благодаря за темата!

Отвориха писмото. Само някаква картичка, без текст.

# 111
И аз не видях какво си пишат Мазов и Ваня. И изобщо как тя тръгна да му пише, той изобщо разбра ли, че са от нея?
Офф, ще трябва да взимаме по-голям телевизор Joy

# 112
Не гледах няколко серии
Бихте ли казали какво е станало с Калин

# 113
Тая целувка по бузата е равна на удар в сърцето за Тони. И Зорница обаче предвидливо натъртва, че са САМО приятели. Тони това всичкото, че така е по-добре го каза, но не го мисли. Всичко беше за пред нея.

# 114
Ох, отдъхнах си, че Зорница не  е преспала с Тони, ама той е съсипан милия Sad
Не е яко да си във френд зоната.
И все пак, браво на Зори!

# 115
Ох, отдъхнах си, че Зорница не  е преспала с Тони, ама той е съсипан милия Sad
Не е яко да си във френд зоната.
И все пак, браво на Зори!

Опасявах се, че като реши да не си хваща такси и остана с него, от отчаяние ще си легне с Тони, но разумът й надделя. Много се радвам, че постъпи така - това беше възможно най-добрата постъпка. Обаче той няма да се откаже.

# 116
  • There I was on a July morning
Сцената в бара беше много силна Heart Eyes. За съжаление, не завърши както на мен ми се искаше и както беше логично, а съгласно нуждите на сценария. Трябва да запълнят още поне 30 епизода с тази сюжетна линия. Тъпо, обаче това и историята с паяка са нещо като депресията на Наталия, която ги раздели с Калин в предишния сезон. Twisted Evil

# 117
  • София
Хайде и “на всяко гърне мерудия” - Ненева, пак се прояви 😁

# 118
Еххххх.....на Тони баш ли му се падна такъв пациент. Две влюбени момчета......

# 119
Еххххх.....на Тони баш ли му се падна такъв пациент. Две влюбени момчета......

Еми...съмишленик. Ще сподели с някой, макар и не директно, че и без това в момента няма с кой.

Общи условия

Активация на акаунт