Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Тони е трябвало да стане педиатър. Много му отива, пък и се справя с деца, явно Simple Smile

# 136
дано качат серията по-скоро 😑😐

# 137
Тони е трябвало да стане педиатър. Много му отива, пък и се справя с деца, явно Simple Smile

Ами на един акъл са, затова 😀

# 138
Много напрежение у Зори и Марио, имах чувството, че ще се награбят от яд аххахахаха
Тони е прекрасен с децата! Айде да си правят едно бебе и чичо Тони да го глези Simple Smile

# 139

И като гледах как забавлява Зорница в бара с тия изпълнения се убедих за 20-ти път, че няма начин да се хване тя с него. Те какво секс ли ще правят примерно или Тони ще й прави сценки като в куклен театър? Joy

# 140

Премълчах си деликатно Smile

# 141

Премълчах си деликатно Smile

Има подход човека.

# 142
JoyJoy

И като гледах как забавлява Зорница в бара с тия изпълнения се убедих за 20-ти път, че няма начин да се хване тя с него. Те какво секс ли ще правят примерно или Тони ще й прави сценки като в куклен театър? Joy
Междудругото Димитър Захариев се занимава и с куклен театър  Joy Без майтап хахахах

# 143
  • Пловдив
Мазов - знаеш, че харесвам русички, хахахахахахахаха, много сладък Simple Smile

# 144
Много напрежение у Зори и Марио, имах чувството, че ще се награбят от яд аххахахаха
Тони е прекрасен с децата! Айде да си правят едно бебе и чичо Тони да го глези Simple Smile
И аз това си помислих, така ядно си говореха Joy
Оооо, в едно съм сигурна, че той ще им подкопава дисциплината Joy

Е тук ми харесаха Лора и Мазов Simple Smile....... и пак по старому Sad

# 145
JoyJoy

Междудругото Димитър Захариев се занимава и с куклен театър  Joy Без майтап хахахах

Е, аз това го знам и със сигурност не е случайно това, че си прилага уменията тук в сериала. Wink

# 146
Дона, има подход, вярно е Simple Smile

Най-накрая ми харесаха Мазови. Размениха няколко любовни комплимента в техен стил и стоплиха отношенията.

Е, докато ги стоплят и айде пак...

# 147
И аз това си помислих, така ядно си говореха Joy
Оооо, в едно съм сигурна, че той ще им подкопава дисциплината Joy

Е тук ми харесаха Лора и Мазов Simple Smile

Ама много ще са сладки Simple Smile ЕЕЕЕ, все някой трябва да я подкопава хехехех

# 148
Ах, къде е Гочева да му се невиди. Точно когато има нужда от нея я няма. Joy Трябваше да й дадат по-дълго участие, кеф ми е да я гледам. Защо се появява и изчезва като фантом. Тая Ваня е страшна змия, не е истина просто.

# 149
Ах, къде е Гочева да му се невиди. Точно когато има нужда от нея - тя я няма. Joy Трябваше да й дадат по-дълго участие, кеф ми е да я гледам. Защо се появява и изчезва като фантом. Тая Ваня е страшна змия, не е истина просто.

Промото ми хареса!!!! Нали се появи някоя нейна стара познайница. Ей сега ще я оправят и нея.
Зло същество!

Общи условия

Активация на акаунт