Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 615

Ееее, Дона, малко ли му беше в бара, докато гледаше как Тони я целува.
А отпреди това да не говорим как го отряза, когато обясняваше за палпирането, после му каза, че не е принца, после след целувката на тавана той така мило я попита дали иска да я закара, а тя - "ще си хвана такси " Sad

Още, още трябва Grinning
За решението й да си хване такси мисля, че той я разбра и се съгласи, че е права. А за това, че не е принца не го прие кофти, по-скоро му стана любопитно, такава му беше физиономията сякаш.

Нещо пак ми идва музата, ако много съжаля Бате, може и да него да измисля стихче Joy

# 616
Покрай гифтчетата с Ковачев гол и Огняновата рокля и фантазиите със свалянето й, лека полека темата отива към раздел 18+. Или най-малкото към разработка на любовен роман Joy

# 617
Ааааа, казах само да я разкопчае, вие какво си мислите Joy Марио трябва да се помъчи още Grinning

# 618
Я кви страсти покрай фотосесия, която още дори не сме видели Grinning, а представям си като мине какво ще настане тука Grinning. Я да ви охладя малко - представям си финала на сезона да завърши отново със сцена от летището .... Финална сцена - на пистата каца самолет на немска авиокомпания...

# 619
Mарта е новата дежурна по снимки и клипчета Joy Браво, да продължава в същия дух, че селфитата на Hаум cамо, не са ни достатъчни Joy  Даже да наблегне на лайфовете и малко по-дълги да ги прави Mr. Green

Нещо пак ми идва музата, ако много съжаля Бате, може и да него да измисля стихче Joy
 Hug

# 620
Ааааа, казах само да я разкопчае, вие какво си мислите Joy Марио трябва да се помъчи още Grinning

Аз не искам повече да се мъчат, искам да се вземат и да се обичат, че пак ще стане като в предния сезон - 40 епизода мъка, 2 епизода щастие и след това - трагедия.
Искам да гледам щастливи, влюбени гълъбчета.

# 621
Покрай гифтчетата с Ковачев гол и Огняновата рокля и фантазиите със свалянето й, лека полека темата отива към раздел 18+. Или най-малкото към разработка на любовен роман Joy  
А бе , май си плаче  темата за XXL  Joy
Ще е забавно  ако на Батко му се наложи да асистира нещо  около роклята , важно е да е там , до нея  , когато тя прави муцунки пред камерата  Heart Eyes .

# 622
Я кви страсти покрай фотосесия, която още дори не сме видели Grinning, а представям си като мине какво ще настане тука Grinning. Я да ви охладя малко - представям си финала на сезона да завърши отново със сцена от летището .... Финална сцена - на пистата каца самолет на немска авиокомпания...

Хехехе, аааа точно по темата имах разписана много подробно сцена преди 2 месеца, ама нещо вече не ни се иска да се случва Grinning

# 623
  • Разпиляна във въображението
Зорница позира, развяват се рокли, букли и т.н., а в дъното - Ковачев намръщен, с ръце в джобовете.

# 624
Малко смях със стар сезон
https://www.youtube.com/watch?v=Qaoyw_hFhV4

# 625
Ново промо със Зорница и Тони: “вечно се разминаваме, а в любовта няма обратни завои. Само път без изход”

# 626
Ново промо със Зорница и Тони: “вечно се разминаваме, а в любовта няма обратни завои. Само път без изход”

Еххх, момчето Cry .....не че не е ясно какво ще стане де.
Довечера май ще си подготвя бутилката вино и аз.
Къде гледа промото, по ТВ ли? Дали го има някъде в нета?

# 627
Да, по Нова ей сега го дадоха.

# 628
Да не би пък да му е споделила нещо за връзката й с Банков и затова да казва това.

# 629
А всъщност кой на когого казва това?

Общи условия

Активация на акаунт