Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 198
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Прави ли ви впечатление в сайта на Нова, в секцията Новини за сериала 9 от 16 новини са свързани с Калин и Наталия и нито една новина за Тони и Марио. Що така ?
Честно казано малко ми писна да се акцентира върху връщането им от Канада, трудно решение дали да заминат или не и сега тежкото състояние на Калин.
Между другото познати са ходили на НеОдачници и отзивите са кошмарни.

# 631
А забелязвате ли, че всички нови попълнения в сериала вече имат снимка и кратко описание при останалите актьори, а само Ирина Митева я няма? Жената ще вземе да се обиди, че я няма в сайта. Joy

# 632
Прави ли ви впечатление в сайта на Нова, в секцията Новини за сериала 9 от 16 новини са свързани с Калин и Наталия и нито една новина за Тони и Марио. Що така ?
Честно казано малко ми писна да се акцентира върху връщането им от Канада, трудно решение дали да заминат или не и сега тежкото състояние на Калин.

Точно това си говорих с една колежка наскоро, за Тони и Марио в анонсите не казват почти нищо.
В интерес на истината Калин и Наталия не са ми и толкова любопитни - ще има драма, ще има мъка, накрая Калин ще го вдигнат на крака и ще си останат в България. Незнам дали ще ни изненадат с него друго в техните отношения.

Бях на НеоДачници в неделя (писах в театралната тема вече) - идеята е хубава, няколко наистина жестоки монолога, между тях едни сцени, където се чудиш какво всъщност се случва (и защо) и ти е супер досадно, странно начало и странен финал. Актьорите бяха добри, с изключение на Карамазов, на когото ми идеше да му зашлевя един шамар. Публиката сякаш не хареса представлението - пляскането беше повече по протокол. Аз съм раздвоена, а очаквах много.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 16:59 от Анонимен

# 633
Ново промо със Зорница и Тони: “вечно се разминаваме, а в любовта няма обратни завои. Само път без изход”
Да не би пък да му е споделила нещо за връзката й с Банков и затова да казва това.
Ако са нейни думи, е възможно да се отнася за настоящите й терзания, свързани с големия лош брат Grinning

# 634
На Тони са тези думи, не съм то написала много ясно.
Мисля, че е монолог зад кадър, докато дават сцени със Зорница, а не ги казва директно на нея.

# 635
Ааа, идеално, Тони да се разминава с любовта на Зорница ме устройва Joy

# 636
Ааа, идеално, Тони да се разминава с любовта на Зорница ме устройва Joy

То няма какво друго да е според мен. Не мисля, че Зорница ще тръгне да разказва на Тони за Банков. Някакси да говориш за бившата си любов с този, който е влюбен в теб, не върви. Е, за нея уж са приятели...явно той вече е осъзнал, че ще ближе рани

# 637
  • Разпиляна във въображението
Изобщо не се хващам, че се е осъзнал.

# 638
И аз така. Освен ако не чуя Зорница да му казва в прав текст да спре с това и че ако не спре,няма повече да му говори. Но дори и тогава имам известни съмнения, че Тони ще се откаже. Той ми е малко от онези мъже, дето дори като им отказваш, си мислят, че всъщност искаш да си с тях.

# 639
  • София
На Огнянова не и ли писна да се терзае за някой мъж? Един след друг ги реди и вечно някаква драма има.

# 640
И аз така. Освен ако не чуя Зорница да му казва в прав текст да спре с това и че ако не спре,няма повече да му говори. Но дори и тогава имам известни съмнения, че Тони ще се откаже. Той ми е малко от онези мъже, дето дори като им отказваш, си мислят, че всъщност искаш да си с тях.

По-скоро изобщо няма да я чуе, ще живее в собствения си свят

# 641

Точно това си говорих с една колежка наскоро, за Тони и Марио в анонсите не казват почти нищо.
В интерес на истината Калин и Наталия не са ми и толкова любопитни - ще има драма, ще има мъка, накрая Калин ще го вдигнат на крака и ще си останат в България. Незнам дали ще ни изненадат с него друго в техните отношения....

Peace Просто момчетата Ковачеви  нямат нужда от допълнително помпане  на имиджа . Те си се справят  добре и сами .
Сега историите  около тях са  по-интересни и определено раздвижиха сериала .
Харесвам  Калин и как Димо прави образа , но в момента той не ми е фаворит и не чакам с нетърпение да видя нещата , които се случват около тях /К-Н/ . Димо се беше опитвал да изнудва  за по-високи хонорари и тогава го "пратиха" някъде в Африка в "Лекари без граници"  или нещо подобно .
Вергов също го раздава  големата работа .
В този сезон с избора на Велислав Павлов  направо са ударили в десятката  Peace  Да го видим дали и той няма да пощурее като онези двамата и набързо да се наложи да "замине" нанякъде да прави добрини  Thinking

# 642
  • Разпиляна във въображението
На Огнянова не и ли писна да се терзае за някой мъж? Един след друг ги реди и вечно някаква драма има.

Така е. Надявам се за последен път да събере сили и да си вземе мъжа.

По-скоро изобщо няма да я чуе, ще живее в собствения си свят

Ще я чуе само ако каже, че вече е привлечена и има чувства към брат му.

# 643
  • София
Аз пък ги оправдавам Димо и Вергов. Те са страхотни актьори и никой не работи без пари. Ако не са в този сериал, бързо ще намерят къде да участват.

# 644
И аз мисля, че Тони няма да схване лесно нещата, докато не разбере за брат си и Огнянова. То и тогава не е много сигурно дали ще приеме зряло нещата или ще реши, че брат му го прави напук, за да е на първо място отново.

Общи условия

Активация на акаунт