Как да наддаде повече бебето?

• 3 113
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
в системата в която съм имам право на три ехогравски прегледа за цялата бременност. мен ме викаха всеки месец след като се установи бременността към третият. всеки път чувах едно и също - не расте, изостава ( с около две седмици) , забавено развитие, ниско тегло. всеки път беше различен доктор та не допусках че може и да грешат. факт е обаче, че сгрешиха. изследвания различни от гледане на монитора не са ми правени, т.е. причината за въпросното изоставане беше неясна.
и не твърдя да престане да ходи на прегледи, моля не ми слагай думи на клавиатурата, които изобщо не съм си помисляла. между това

авторката може да се консултира и с друг лекар, може да поиска изследвания каквито писаха по горе. мен ме определяха на око. и не беше правилно.
и това
Може би и изобщо да не ходи на прегледи, защото говорят глупости?
има огромна разлика, нали.

# 16
Как са те определяли "на око"? В 7ми месец, дори не се изчисляват и телесни мазнини толкова, колкото се гледат чистите размери. Достатъчно хипотрофични бебета се разждат, за да определяте изоставането, като мит.
Може би и изобщо да не ходи на прегледи, защото говорят глупости?

Първото ми дете се роди на границата с хипотрофия според лекарите. Беше 2880гр преносено с 6 дни, а на термина трябваше по ехограф да е 3500. Сега ме следят по-внимателно, въпреки че според тях може и да е защото самата аз съм дребна.

# 17
Изоставане със седмица не мисля, че е нещо странно. Все пак седмиците се определят спрямо последната дата на М, а зачеването зависи от тази на овулацията. 2 жени с еднакви дати на последната М може да са заченали по различно време, съответно бебетата им да са в различни седмици.

# 18
При моето момче също имаше изоставане . Дори в 4 месец разминаването беше с 3 седмици. В 5 месец навакса, но пак изоставаше с една седмица . В деветия месец по мерки отговаряше на 3 кг. , а се роди 3600 . Не съм пила никакви лекарства , но все пак успя да си навакса за щастие . Аз също мисля, че трябва да потърсиш още едно мнение . Успех Blush

# 19
И аз имах такава препоръка. Пиех Дузофарм за проблем с кръвотока. Но преди да родя, лежах 1 месец в Майчин дом и там загубих всякакъв апетит. Храних се насила заради детето, гледах да ям плодове, зеленчуци, месо, за риба сили не намерих и не ядох. Отслабнах 3 кила, докато вляза да раждам. Чак съм ревала, че не ям и детето не наддава Sad Но в болница, повярвайте ми, на никой не му се яде.

За мен най-важно е спокойствието и на второ място хранителния режим от докторите да се спазва. Моето бебе се роди здраво в 34 седмица, сега е над годинка, слаба е, но е добре Simple Smile

# 20
явно в майчин дом изписват сходна терапия - и аз бях на дузофарм, плюс аспирин протект и протеинови шейкове. родих момиченцето си почти 3 кг, та при мен “угояването“ на бебето имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт