1 ЮНИ - ПРОТЕСТ за детските и майчинството в ПЛОВДИВ

• 15 652
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Копирам и тук:

Все още чакам някоя майка да ме придружи в понеделник до община  Пловдив за да подам молба за шествието тук.

Моля, не ме оставяйте сама в това начинание, аз също имам малко дете, поне една от вас, пловдивчанки, да е с мен - да има на кого да оставя детето, докато се разправям с формалностите.

Освен това се надявам на неформална среща с председателя на ОбС - Пловдив в понеделник.

И така - 9.30 пред общината с кого/ с кои

Вече съм си в къщи, хвърлих едно око на всички теми, но може и да съм пропуснала, защото оправях багажи, готвих и храних малкия ми син, слава богу големия ми син е още в Белгия, мъжа ми ще се върне от Турция утре рано сутринта, та ще го подхвана за шествието и митинга и ми остана само да изкъпя и нахраня Преслава и сядам за по обстойно изучаване.
Коала, ще идва ли някой утре с теб или да идваме с Приси? Надявам се да го видиш и до сутринта да се разберем да видя дали да отиваме направо в синдиката или да минем и през общината? Оттам (синдиката) мога да изпратя с факс писмото или каквото сте решили до всички медии.

Вещи,  с Бу се бяхме уговорили, но Мая се разболяла, та ще ходя сама. Не е проблем, ще се оправя, но ако искаш и не те затруднявам, ще ми бъде приятно да се видим, да свършим работа и да пием по едно кафе.

Обаче 10-10.15 ч., по - рано не мога, защото трябва да мина през копицентър да разпечатам, каквото съм подготвила.

И така, на копчетата най-близо до входа на общината, аз съм с голяма триколка на ТСМ

# 106
Ехооо, Пловдив? Шуми ли Марица?

Коала, ще каже за Марица

Мацки, я дайте по един телефон, за да се координираме по време на протеста и да имаме инфо кое как върви в двата града  bouquet Вие нашите ги имате от исканията Peace

Ще ти пратя Л.С  Peace

Момичета, Марица е зашумяла от.ще от 11 ч. сутринта. Подпалих ги яко, надявам се утре да сме на първа страница или да сме водещ материал.

Гледах го  Grinning, много се развалнувах  Laughing, а защо не казаха нищо за шествието в Пловдив  Rolling Eyes

Нищо не казват за Пловдив, защото сте гледали национални медии. Утре регионалните с това ще почнат

# 107
  • Пловдив

Вещи,  с Бу се бяхме уговорили, но Мая се разболяла, та ще ходя сама. Не е проблем, ще се оправя, но ако искаш и не те затруднявам, ще ми бъде приятно да се видим, да свършим работа и да пием по едно кафе.

Обаче 10-10.15 ч., по - рано не мога, защото трябва да мина през копицентър да разпечатам, каквото съм подготвила.

И така, на копчетата най-близо до входа на общината, аз съм с голяма триколка на ТСМ

Там сме с Приска в 10 - 10:15 - със синя грозна лятна количка и бебе с фонтанче на главата.  Mr. Green

# 108
Здравейте приятели!

Koala, не сте се подвели ... Моя милост е зъболекар. Айде сега не умирайте от страх ...  Wink

Бих помогнал с каквото мога. Колкото и малко да е то, ще е от сърце!    Heart Eyes

Обещавам при други инициативи в града да мога да помогна с повече!

Ако имате някакви идеи, питания, не се притеснявайте!

Ето и телефона ми - 0888 248 604 Пламен.

Поздрави!

# 109
Здравейте приятели!

Koala, не сте се подвели ... Моя милост е зъболекар. Айде сега не умирайте от страх ...  Wink

Бих помогнал с каквото мога. Колкото и малко да е то, ще е от сърце!    Heart Eyes

Обещавам при други инициативи в града да мога да помогна с повече!

Ако имате някакви идеи, питания, не се притеснявайте!

Ето и телефона ми - 0888 248 604 Пламен.

Поздрави!

Благодаря. Освен че те очакваме на шествието, ако е възможно за плакати и лозунги да се потрудиш?  newsm78Минах на ти  Embarassed

# 110
Здравейте приятели!

Koala, не се изчервявай... Мисля, че е нормално във форумите да си говорим на "Ти", въпреки, че не се познаваме ...

С празни ръце няма да дойда, споко!  Sunglasses

Поздрави!

# 111
Благородно завиждам, че си имате подкрепа за шествието и от силния пол!

# 112
  • До хладилника, който обичам
Коала, идвам, идваааам Grinning Успях да дойда до града, ще мина да депозирам малката при едната баба за кратко време и ще ви видя със ЗлаВещица на уреченото място. Със ЗлаВещица сме се виждали, ще се познаем.

И така...тук кой ще прави плакатите? Трябват ни минимум 3 - един дълъг, който да се носи от двама човека начело на шествието и поне два по-малки, новени от по един човек насред шествието. Малките как да е ще ги съоръдим от картон 70х50, но големия?

А в 'Марица' сме на стр.4 с кратък материал...жалко. Честно казано очаквах поне в регионалната медия да сме по-добре отразени... В 'Позвънете' нищо не пише, даже обичайното им изкривено цинично представяне на добрите инициативи, в 'Стандарт' също нищо.

# 113
  • При хората, които обичам
По радио Витоша съобщиха в новините в 9,00. Споменаха и Пловдив, но основно за София си говориха. Нахвърляха и основните искания от подписката.
Не се косете, има време, ще се разчуе.  bouquet

# 114
Кажете има ли нужда от още подписи?Мога да посьбера малко.
Само някой да обясни как точно се прави и цял ден ще сьбирам.

# 115
  • Пловдив
С Коала и Бу бяхме до общината, Коала внесе заявлението или каквото беше ( в момента ми убягва думата), а ние я подкрепяхме морално. Надявам се дза се съберем повечко в четвъртък  Peace

# 116
  • на кой му пука, майна
С Коала и Бу бяхме до общината, Коала внесе заявлението или каквото беше ( в момента ми убягва думата), а ние я подкрепяхме морално. Надявам се дза се съберем повечко в четвъртък  Peace

Peace

# 117
Здравейте  и от мен,

както Вещи вече ви е информирала, пуснахме молбата за шествието. Не вярвам да ни откажат.

Подадох и две покани -  едната до кмета, другата до председателя на Общинския съвет. Дано се трогнат да ни зачетат...

За медийното отразяване - сега толкова, на 1 юни на първите страници!

Момичета и Момчета,

почвайте с плакати и лозунги, не спирайте със събирането на подписи също, можем да ги пратим и във сряда, пък и след това сигурно няма да е излишно

Аз лично за съжаление нямам никакви подръчни средства за плакати, но ще нося едно детско барабанче, с което да вдигаме шум, няколко клоунски маски с големи червени носове и, разбира се, бебешкото шише, пълно с жълти стотинки.
 Laughing

# 118
  • на кой му пука, майна
Здравейте  и от мен,

както Вещи вече ви е информирала, пуснахме молбата за шествието. Не вярвам да ни откажат.

Подадох и две покани -  едната до кмета, другата до председателя на Общинския съвет. Дано се трогнат да ни зачетат...

За медийното отразяване - сега толкова, на 1 юни на първите страници!

Момичета и Момчета,

почвайте с плакати и лозунги, не спирайте със събирането на подписи също, можем да ги пратим и във сряда, пък и след това сигурно няма да е излишно

Аз лично за съжаление нямам никакви подръчни средства за плакати, но ще нося едно детско барабанче, с което да вдигаме шум, няколко клоунски маски с големи червени носове и, разбира се, бебешкото шише, пълно с жълти стотинки.
 Laughing

Коала ти ли ще говориш пред медиите в Пловдив ?  Blush

# 119
ДониБони, всички ще говорим- а ти най-много Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт