1 ЮНИ - ПРОТЕСТ за детските и майчинството в ПЛОВДИВ

• 15 524
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, обадете се по телефона на кмета или зам.кмета. Не чакайте някаква служителка да ви дава информация. Изпозвайте всички сили и средства, в духа на приятелския тон и дипломацията, за да постигнете целта си. Доста шум се вдига, няма да ви откажат.

# 136
1 юни от 10. 30 Д-р Чомаков ще поздрави децата. Малчуганите ще имат възможност да се включат в конкурса за рисунка на асфалт, както и в конкурса за карнавални костюми, а актьори ще забавляват най-малките с приказки. Съорганизаторите от Община Пловдив, БГ Радио и Радио 1 са подготвили и детска дискотека.
Инфо на plovdiv24.com

Момичета, тук никъде не пише, че детския празник ще е точно пред общината....  спокойно... може да се състои другаде, а ние да можем да си проведем протеста...

# 137
Макар,че съм нова тук в този форум реших и аз да направя нещо за децата.Май нещо с идването до Пловдив няма да се получи-за жалост,принтер в училището няма,но поне копирам линка за подписката и го разпространявам.Дотук съм направила към 50 копия и още ще изпращам по нета.Дано поне половината се подпишат.Блу стискам ти палци-не се притеснявай от публичност и изказване.Аз също се притеснявах,но го направих пред местната медия-в името защитата и интереса на детето ми.Успех ти желая!Изкарай парата спокойно дано някой да го чуе,а ако нищо не стане с мирен протест-нека им се оставят всички деца пред парламента да им купуват те дрехи и млека и обувки на децата-да видим как ще успеят с такава сума на месец.Идиотите взеха народа за подигравка,и най вече децата ни.Стискам ви палци!Дано макар и малко да е съм ви помогнала с нещо CryУспех!

# 138
  • Пловдив
Момичета, обадете се по телефона на кмета или зам.кмета. Не чакайте някаква служителка да ви дава информация. Изпозвайте всички сили и средства, в духа на приятелския тон и дипломацията, за да постигнете целта си. Доста шум се вдига, няма да ви откажат.

За какво да се обаждаме? newsm78

# 139
  • Пловдив
1 юни от 10. 30 Д-р Чомаков ще поздрави децата. Малчуганите ще имат възможност да се включат в конкурса за рисунка на асфалт, както и в конкурса за карнавални костюми, а актьори ще забавляват най-малките с приказки. Съорганизаторите от Община Пловдив, БГ Радио и Радио 1 са подготвили и детска дискотека.
Инфо на plovdiv24.com

Момичета, тук никъде не пише, че детския празник ще е точно пред общината....  спокойно... може да се състои другаде, а ние да можем да си проведем протеста...

Пише площад  "Централен", а той е много близо Sad

# 140
  • Пловдив
И аз се включвам . Макар отдавна да не взимам майчинство , поддържам всички искания . Преди няколко месеце организирах протест пред нашия блок , защото вдигнаха детската площадка на децата , дойдоха единствено  телевизия Европа , а и от блока дойдоха само децата , още 2 съседки и домоуправителката , та нищо нестана . Надявам се този протест да има  успех , защото е крайно време в тази държава да се помисли за най-ценното ДЕЦАТА  !

# 141
  • Пловдив
Какво да правим  Confused Много гадно съвпадение!

# 142
  • Пловдив
И аз ще дойда!

# 143
Момичета, не променяйте часа на тръгване - докато събирахме подписи много от мамите, които се подписаха, казаха, че ще дойдат на шествието. А те не четат в нашия форум, повечето нямат даже и Интернет... Лошо се получава, че ще се сблъскаме с децата, но... все пак го правим за тяхното бъдеще, нали Hug А пък и нямаме намерение да им разваляме празника Naughty

# 144
  • До хладилника, който обичам
Няма да им развалим празника, вие пък. Нашето шествие е мирно, все пак. По Главната ще вдигаме шум, на площада ще се смесим с тълпата и ще драснем по някоя бърза рисунка на асфалта Grinning

# 145
Момичета, имаме разрешение за шествието лично от кмета на  Пловдив!

След малко отивам в общината да го получа! По неофициална информация той ще направи всичко възможно да се срещне и с нас, още повече, че от 10.30 ще е на площада за детския празник!

# 146
  • Пловдив
Бу, напълно подкрепям коментара ти по отношение на казаното от Адемов.
А инфото за празника го пейстнах, не защото си мисля, че шествието ще попречи на празника, а защото още хора ще могат да се присъединят към нас. Нали сме "мирно шествие" и правим това за децата си, а не против тях. Така че, аз мисля дори, че това е добро съвпадение. Пък и самият кмет ще бъде там Макар че той е много по-загрижен за либийските деца, отколкото за българските.

# 147
Момичета, както във всяко начинание, няма да се мине без спънки. Въпросът с плакатите и банера е критичен. Полагам огромни усилия всичко да стане като хората, но до последно няма да знам. Ако получа материалите довечера и ги пусна утре много рано сутринта, примерно в 6 ч по автобус, ще бъде ок, нали?!

# 148
Момичета, както във всяко начинание, няма да се мине без спънки. Въпросът с плакатите и банера е критичен. Полагам огромни усилия всичко да стане като хората, но до последно няма да знам. Ако получа материалите довечера и ги пусна утре много рано сутринта, примерно в 6 ч по автобус, ще бъде ок, нали?!
\

Момичета, коя от вас се ангажира да посрещне автобуса с плакатите? Аз няма да мога

# 149
  • До хладилника, който обичам
Ако са готови днес до късен следобяд, когато ще съм в София с Инето и Клео, ще ги взема аз.

Общи условия

Активация на акаунт