Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде там
Слава богу аз пък нямам такива познати с деца, които да мрънкат че живота им свършва Simple Smile! Дано и да нямам, че такива особи ме товарят 😀

# 46
Радвай се. Наистина много напрягащи коментари. Обаче аз когато питам някой такъв не е ли знаел, че не всичко в родителството е песен, излизам егати невъзпитаната. 😒

# 47
Ако питате мен, животът с дете тепърва започва. Но всеки има различна нагласа и възприятия.

# 48
Здравейте мамчета, може би тук не е мястото, но ще споделя в какво положение изпаднах. Януари тази година направих аборт в 6 г. с. Лекарят каза че всичко е успешно и след около месец имах нещо като цикъл за кратко и ме притесни, но си казах нормално е. От време на време имах симптоми на бременност и мислех че е от хормоните. Вчера ме приеха за лечение в болница и откриват един жив плод в мен отговарящ в началото на 5 месец и се чудя как е възможно, аз не виждам да съм наедряла в корема и да не съм го усетила, нали все пак аборта беше успешен.  Препоръчват аборт по медицински причини защото било малко и още куп неща, но за мен то е геройче. С бащата не сме в добри отношения и сигурно ще си помисли че го лъжа..споделете чували ли сте за подобни случаи?

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 12:53 от Anichka4

# 49
Абе чета аз за появата на разстройство преди раждане - някой знае ли кога се появява преди самото раждане или е индивидуално?

# 50
  • Телиш/Плевен
Anichka4, знам за подобен на твоя случай - жена, приета за аборт по медицински причини и уж всичко минава добре, но накрая се оказва бременна. Разбира го след време (не помня в кой месец точно) и съответно е в голям шок. Накрая всичко завършва благополучно и ражда здраво дете. Моят съвет е да се консултираш с няколко специалисти, преди да предприемеш каквото и да било. Успех! Flowers Hibiscus

# 51
Абе чета аз за появата на разстройство преди раждане - някой знае ли кога се появява преди самото раждане или е индивидуално?
При мен се появи в деня на раждането. Имах вече и нерегулярни контракции. Но май е индивидуално.

# 52
  • Варна
Аничка, не мога да си представя какво ти е в момента на главата, наистина е някакъв герой мъничето вътре, нооо мини през няколко специалиста, включително и фетална морфология, защото , ако плода има някакъв проблем и не отговаря на седмиците си... тогава става сложно и неприятно с последствията ! Успех !

# 53
Консултация със специалист по фетална морфология - за да се огледа има ли някаква аномалии и чак тогава взимай решение.

# 54
Благодаря ви! Ще отида при различни специалисти, но аз знам че го искам и допуснах грешка с решението за аборт.

# 55
Животът ти дава втори шанс Simple Smile
Дано всичко с детето да е наред!!
Провери за аномалии - ако си в 5 месец си горе долу за втората фетална морфология. Побързай да запишеш час при специалист.
Успех!

# 56
Гинеколожката ми след аборта ми откри образувание и според нея има шанс повече да нямам деца. След вчерашния преглед се оказа, че няма нищо такова. Благодаря ви мамчета за отговорите, още  от утре ще ходя при специалисти за да чуя повече от едно мнение. Само още не ми е ясно как ще го съобщя на бащата. 

# 57
  • София
Наистина се консултирай и то с добри специалисти. Виждала съм деца преживели аборт и бяха с доста увреждания. Разбира се, това не означава, че твоя случай е такъв. Просто трябва да знаеш, пред какво ще се изправиш раждайки това дете, още повече, че вече си сама.

# 58
Всичко ще е наред с бебето! Отиди на преглед и ни кажи какво са ти казали. Бебето е дар от Бог. Кажи на бащата кратко и ясно каква е ситуацията и не се напрягай, ти и бебето сте най-важни.

Наистина се консултирай и то с добри специалисти. Виждала съм деца преживели аборт и бяха с доста увреждания. Разбира се, това не означава, че твоя случай е такъв. Просто трябва да знаеш, пред какво ще се изправиш раждайки това дете, още повече, че вече си сама.

# 59
Ще пиша когато разбера дали всичко е наред. Стискайте палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт