Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 42 175
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Защо към края на бременността трябва да ограничавам млякото?

Не знам такова нещо. Май е най-добре да ограничиш безплатните лекции в мола, защото сведенията, които носиш от там, са  доста притеснителни.

# 721
Не е от мола, към края трябвало да се ограничат въглехидратите и млечните пишеше го в някаква статия за бременни.

Аз се чуда дали не защото възпрепятстват усвояването на желязото, или заради риск от някаква млечна алергия!

# 722
Къде е статията? Кой я е писал?

# 723
В списание за бременни.

# 724
И не са ли дали някаква причина за съветите си?

# 725
И аз това съм го чувала, трябва да се наблегне на плодовете и зеленчуците и да се яде по-вегански

# 726
Никога не съм чувала подобно нещо. Къде си го чувала пък ти, че "по-вегански" трябвало да се яде в края на Б и кой я измисли тая категоризация по-вегански, най-вегански?!

# 727
  • Някъде там
А някой от Вас има ли проблем с храната! Лато хапна на обяд или вечер, все ми е тежко направо ме избива на повръщане! На какво може да се дължи тази тежест в стомаха? Бебето ли притиска нещо и аз нз! В 29 г.с съм

# 728
На бебето. Но тези дни виж ясат и алат как са и тромбоцитите.
Трябва да се яде месо към края, защото точно тогава бебе си трупа желязо, което му е нужно докята запачнат дя го зяхранват

# 729
Капризче, аз така разбирам, че съм преяла Joy Имам чувството, че кожата ше се разцепи всеки момент, за да излезе пришълката Joy Най-вероятно твоят случай не е такъв.
Относно млечните продукти, освен ако лекар с медицинско образование не ми каже, че има опасност за мен или бебето, за нищо на света не бих отказала млякото и сиренето.
Редакция: За последния триместър е необходима за мозъка храна знам аз - омега-3 киселини Wink

# 730
  • Някъде там
Герда аз ли да си изследвам Асат и алат, че не разбрах ☺! Утре съм на хематолог и ще я питам, ама надали тя ще знае нещо по въпроса Simple Smile
Icey През цялата бременност е необходима омега 3 даже и след това Simple Smile

# 731
Нашите  баби дали са разсъждавали на тези теми? 😂

# 732
ако много силно ти се гади за всеки случай аз бих си пповерила асат и алат как са, да не съм натоварила черния дроб или бебето да го притиска.
и тромбоцитите виж.

# 733
Капризче, аз по книгите чета, ама и тя май трябва да зарежа и да се придържам към тази от 85та, с която мама ме е гледала - „Отглеждане и възпитание на малкото дете”. Всеки си има начин на хранене и изобщо възгледи и изградена представа как да се случват нещата особено вече към 4-5ти месец като си понавлязла в бременността. Твоето бебе сигурно много те ръчка и като хапне малко и започне с акробатиките изпитваш дискомфорт. Маримар, в 25 г.с. + 5 дни съм и съм вече 72 кг. Започнах от 63 кг, като имах да свалям едни 5. Изобщо не ми дреме. Коремът е най-хубавата част от тялото ми, защото в нея расте много див живот, който носи моята кръв и съм много щастлива. Ям каквото ми е кеф и гледам да не прекалявам, че после нали пришълката... Не ям джънкове и не пия газирани(само бира понякога). Бебето е щастливо щом и майката е щастлива. Тривиално, но факт. Вече дори изпитано Simple Smile

# 734
Следете се по колко наддавате. Това е важно.

Общи условия

Активация на акаунт