Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Кейт, отивай !
Ако усетиш неразположение винаги  можех да кажеш на терапевта.
Ох аз няма търпение да отида на масаж, ама да съм си легнала по корем Grinning

# 211
Кейт, отивай !
Тези за бременните май са с отвори и за корема Simple Smile

# 212
Толкова ми е хубаво като ви чета, дано скоро и аз се похваля с първия въпрос относно бременност.
От все сърце ти пожелавам това да се случи съвсем, съвсем скоро Hug. Мисли позитивно и не се отчайвай в никакъв случай! Simple Smile

Благодаря ти! Hug

# 213
Ляга се настрани, когато коремчето се покаже Wink

# 214
Какви документи трябва да занеса за фетална морфология? Благодаря предварително.

# 215
Никакви, доколкото си спомням, от моя опит. Когато съм правила, не ми е искано нищо, като документ. Но ако имаш предистория, която смяташ, че би била полезна за лекаря, носи си я за всеки случай.

# 216
Нямам предишни аборти, нито някакви проблеми, но се притеснявам, благодаря все пак за отговора 😊

# 217
Лекарят го интересува моментното състояние на нещата, какво ще види на апаратурата. Ако има предистория с предишна бременност, завършила неуспешно в напреднала бременности и причината затова е установена по време на ФМ, например, може и да се занесе тази последна ФМ, на която я има констатацията. Това е един пример, за който за предстояща ФМ, може и да си вземе предисторията, но и при този случай смятам, че и без документ, може да се спомене на лекаря, а вече останалото е каквото види в момента.

# 218
  • Русе
Кейт, отивай !
Тези за бременните май са с отвори и за корема Simple Smile
Хаха това ще е интересно да се провисва и едно коремче отдолу Grinning Simple Smile

# 219
[/bЗдравейте. ползвали ли сте протеини за бременни примерно тези на Прегнаго.  И ако сте от коя седмица почнах те да ги пиете?

# 220
[/bЗдравейте. ползвали ли сте протеини за бременни примерно тези на Прегнаго.  И ако сте от коя седмица почнах те да ги пиете?
Аз пиех този протеин, от 23-24 г.с.

# 221
Аз пиех този протеин, от 23-24 г.с.
а кои ви го изписа? аг или специалист ФМ.  И как се чувствах те от него. имаше ли полза. Ако искате може на лс да пишете

# 222
Помогна ми да изчистя белтъка в урината. Като цяло се чувствах много добре, но аз приемах доста добавки. Всички показатели ми бяха перфектни. Влязох за секцио с хемоглобин 133 Wink , например

# 223
  • Някъде там
Помогна ми да изчистя белтъка в урината. Като цяло се чувствах много добре, но аз приемах доста добавки. Всички показатели ми бяха перфектни. Влязох за секцио с хемоглобин 133 Wink , например
Бихте ли споделили какво сте пили псобено за хемоглобина?

# 224
За тези, които още не знаят пола на бебетата си, имате ли някакви усещания какви ще бъдат?

Общи условия

Активация на акаунт