Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 3

• 65 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Аз се зачудих дали участниците получават някакво парично възнаграждение за престоя си в предаването и това, на което биват подлагани. Може да сте го коментирали, извинявам се, ако е така. Имам предвид какво печелят от участието си там хора като Нина например. Заслужава ли си да бъде мразена и обиждана във форуми и фейсбуци, чатове и месинджъри и в името на какво?

# 661
Аз се зачудих дали участниците получават някакво парично възнаграждение за престоя си в предаването и това, на което биват подлагани. Може да сте го коментирали, извинявам се, ако е така. Имам предвид какво печелят от участието си там хора като Нина например. Заслужава ли си да бъде мразена и обиждана във форуми и фейсбуци, чатове и месинджъри и в името на какво?
Да работиш с великия шеВ Ангелов, малко ли е?😉😂

# 662
  • Другата България
Няма всички да работят с него, един ще е , аз питам за останалите. Не мисля и че Нина ще е избраната.

# 663
Няма всички да работят с него, един ще е , аз питам за останалите. Не мисля и че Нина ще е избраната.
Да, но докато са в предаването има шанс.😉
И в МШ не им плащат, но наградата е целта.
Иначе се шегувах де- за мен не е достатъчен стимул, за да позволя да ме правят на маймуна и да ми крещят насреща.

# 664
Хаха, той ги унижава сега, а все още не работят за него. Представям си какво ще му се случва на "избраника" Grinning

# 665
Това как се държи шеф Ангелов е сценарий. Който е гледал оригиналното предаване знае, че там е много по-ужасно. За мен той е изключително добър професионалист - и готвач, и артист. Винаги е адекватен, има хубав глас, визия, изобщо са извадили късмет от предаването с него.

# 666
  • София
Аз като го гледам как им се кара, та той едвам се сдържа да не се засмее. Всичко е сценарий, в американския вариант ги правят луди, тук доста меко се държи шефа. Според мен е благ човек и ьа това не му се получава карането Grinning

# 667
  • Другата България
Аз основно заради него гледам. Embarassed Laughing

# 668
  • София
Предаването се казва „ Кухнята на Ада”, все пак това се очаква от Ангелов, да хока, да крещи. Но и не пести похвали, когато са ги заслужили. Всички са напълно наясно, че това е част от формата, шефът да е много строг и кисел. Но и според мен на Ангелов му личи, че в реалния живот е с благ характер, виж на шеф Петров нямаше да му трябва сценарий, за да е гаден.

# 669
  • Испания
"На кафе" с поредния изгонен от Hell's Kitchen - Станимир Калинов

# 670
А всъщност Станимир си тръгна заради тъпите претенции на "великата" Ернестина Шинова. Ако не беше извънредната й паста, която Станимир не знаеше как се приготвя и супер много се спече, едва ли щяха да се развият така нещата. Но това да си бг VIP - да се правиш на интересен навсякъде и по всяко време.

# 671
  • Испания
А всъщност Станимир си тръгна заради тъпите претенции на "великата" Ернестина Шинова. Ако не беше извънредната й паста, която Станимир не знаеше как се приготвя и супер много се спече, едва ли щяха да се развият така нещата. Но това да си бг VIP - да се правиш на интересен навсякъде и по всяко време.

Ерна трябваше да знае, че пастата ще я прави Станимир и че няма да може да се справи? Това най-малкото е смешно.

# 672
  • София
снощи изпуснах част от предаването, но не разбрах защо Нина направи точно такава маса и се обяссняваше какво имали и какво нямали. Заданието какво е било точно? Едва ли са им казали дас готвя великденски обяд от най-лошите си времена.

# 673
Предаването се казва „ Кухнята на Ада”, все пак това се очаква от Ангелов, да хока, да крещи. Но и не пести похвали, когато са ги заслужили. Всички са напълно наясно, че това е част от формата, шефът да е много строг и кисел. Но и според мен на Ангелов му личи, че в реалния живот е с благ характер, виж на шеф Петров нямаше да му трябва сценарий, за да е гаден.
Ми, чак благ, не ми се вярва! Аз например и 1 милион да ми предложат , не мога да обиждам така.

# 674
Станимир при Гала - много приятно момче. Впечатлена съм и жалко, че напусна.

Пет-шестстотин лева на месец.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 22:38 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт