Хайде на театър 4

• 101 960
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Води го. Той говори толкова бързо, че и да има нещо скандално едва ли ще го разбере

# 586
Опасявам се и да не му е скучно, да не е прекалено сериозно, така да се каже, като за дъртаци:) Гледала ли си го? Много мразя бързо говорене от сцената. Усещам, че ще ме е яд, че съм отишла...
Впрочем и при нас предимно халтурки идват. А така ми се гледа някаква класика, ама неосъвременена.

# 587
Опасявам се и да не му е скучно, да не е прекалено сериозно, така да се каже, като за дъртаци:) Гледала ли си го? Много мразя бързо говорене от сцената. Усещам, че ще ме е яд, че съм отишла...
Впрочем и при нас предимно халтурки идват. А така ми се гледа някаква класика, ама неосъвременена.
Ще те е яд, не става. Peace

# 588
Гледала съм го много отдавна. И помня, че говореше бързо.
Не се настройвай предварително.
По- добре това, отколкото някоя постановка с тежък текст за семейни отношения.

# 589
Нивото е занижено. Много!! Вкарват се актьори- мечки, за да се пълнят залите. Сега в нашият град са се установили Николай Урумов и Христо Гърбов. Значи, тия двамата аз не мога да ги гледам. И така и инак...халтураджии са ми.
За това ме харесах " Вечеря с приятели".. ми то нито текста текст , едни паузи. Актьорите, които са УЖ имена в театъра едни уморени , пляскат някакъв текст ей там да има. Пуснаха мелодията за поклон, публиката се чуди дали това е края на представлението..

Аз гледах миналата година един спектакъл с Асен Блатечки, Милена Маркова и Невена Бозукова, на който дори не запомних името, толкова незабележимо беше:). Измъчих се в опити да
разбера нещо от нечленоразделния  говор на Блатечки. Ужасно игра. Пълна посредственост. На такива халтури повече не стъпвам. Уж отидох да се развеселя малко, но то на тия хумор не можеш и да се смееш ...Последното, което ме докосна беше "Еквус". За съжаление, в моя град е така , само "мечки" гостуват. Нищо, което да ти ми оттеква задълго в главата.
Може би най-добрата постановка, която съм гледала последните години е "Лив Щайн". Дори минаващият за хитов спектакъл "Пияните " не ми направи кой знае какво впечатление. Преди години толкова харесвах Теди Москов, сега ми е безкрайно скучен и еднообразен. Много ми липсва режисурата на Галин Стоев, не знам поставя ли още в София...

# 590
В Русе имахме един Сашо Беровски , режисьор. Като неговите постановки няма да има в театъра никога повече..  много ми е мъчно, че го загубиха като кадър...

# 591
Много ми липсва режисурата на Галин Стоев, не знам поставя ли още в София...
"Танцът Делхи" в Народния е под негова режисура Simple Smile

# 592
  • София
На нас "Откачената фамилия" не ни хареса много. На същата тематика по- доволни останахме от "Между два стола" с Геро. Иначе от забавните постановки доволна останах от Вечеря за тъпаци, Швейк, Живак и Тиква, Името, Разделям двойки по домовете, Аз, досадникът.

# 593
  • София
Преди 3,4 г често ходихме в Сатирата, сега като гледам програмата почти всички представления са нови, не знам дали е за добро. Иначе за другия месец съм взела билети за " Вечеря за тъпаци".

Аз пък Харесвам и Гърбов, и Донев, и Бачев. На " Eквус" и " Пияните" съм писала и преди, че едва не си излязох. Все пак не смятам, че харесвам халтури. Много обичам даже да гледам и по-тежки постановки и драми, но рядко попадам на нещо, което да ми допадне.

Между другото в неделя бях на кино и рекламираха нов български филм на Камен Донев - " Уют" се казва. Не знам дали дте гледали трейлъра, но ми се видя ужасен, не знам дали си бих причинила да гледам нещо такова.

# 594
Към приличните комедии бих дала глас за "Симулатор за чифтосване" в 199.

# 595
Смятам, че всъщност е много хубаво, че всички ние имаме свой вкус, но пък и всеки е намерил представления, които му допадат. Това показва, че има разнообразие и че театрите предлагат богати програми.

И преди съм писала, че предпочитам по-сериозните и "тежки" заглавия, но понякога човек има нужда и да се посмее, било то и на нещо откровено тъпо.

Ако мога аз да избирам, то в програмата ще преобладават българските класически произведения, но за жалост са по-скоро рядкост.

"Между два стола" и "Симулатор за чифтосване" ги харесахме и ние, като цяло много харесвам Геро.

# 596
И аз харесвам Геро.

# 597
  • София
Геро го харесах в " Семеен албум", много хубава роля. В " Швейк" - не.

# 598
Геро го харесах в " Семеен албум", много хубава роля. В " Швейк" - не.

"Семеен албум" и на нас ни допадна , макар че взех билети от колективното и за 7 лева не очаквах много...но тогава в тези почивни дни това беше най-добрия избор за театър и не съжалявахме...

# 599
И аз съм фен на Геро.

Общи условия

Активация на акаунт