Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз смятам, че  го направи аборта Дидка. Отначало я даваха как дълго стои в болницата и хората минават около нея, после вече беше седнала. А Анка се разтоварваше с упражнения по пиано/то пък откъде точно се взе май не с е разбра много/. Не разбрах защо Анка не беше до приятелката си вътре, докато чака, нали уж беше там за подкрепа. Но след като излезе Дидка, коментарът беше в тази посока, че вече всичко е приключило. Явно и от промото, ще има усложнения.

# 571
Не е направила според мен аборт Диди.
Но от промото съдя, че ще направи природно. Дано няма усложнения.

# 572
  • София
За Диди - СПОЙЛЕР

Скрит текст:
: След като прокървява я водят на лекар, излиза и казва, че всичко е наред и са и казали, че е нормално.

# 573
  • София
Извинявам се, но понеже не съм гледала последните няколко епизод и чета само тук, не ми стана ясно, защо Станислав издирва информация за семейството си?

# 574
Извинявам се, но понеже не съм гледала последните няколко епизод и чета само тук, не ми стана ясно, защо Станислав издирва информация за семейството си?

То не стана ясно, имаше скок във времето. Отдавам го на това, че се привърза и към Зорица и към Никола, които после го оставиха по един или друг начин, от там стана по-чувствителен и започна да иска да се занимава с нещо смислено, а какво друго смислено в селото да прави? Но това са си мои обяснения, на практика нищо не казаха и показаха, само че много се е променил, което си е видимо.

Много го харесвам аз Станислав, един от малкото герои с градация, а актьорът пък винаги ме разчувства, много е органичен.

# 575
  • България
И Ледената кралица започна да се пропуква. Станислав загуби ума и дума  Grinning. Grinning Grinning

# 576
  • somewhere near the sea
                                           ЕПИЗОД 78
Катя, Марин и Венета са в болницата и очакват резултатите ѝ. Марин се тресе от вълнение, Катя се опитва да го успокои, Венета му прави остра забележка да не натяга атмосферата.

Боби отива при баба Злата, но не иска да ѝ  каже защо е дошъл. Тя се ядосва. „Кажи го, за да го приемеш!”-настоява тя. Казва му, че е готов да приеме съдбата си.

Поли Генова се обажда на Стефан, за да се уточнят за интервюто.

Румен спира Венета в коридора и я моли да му позволи да ѝ  помогне. „Не се притеснявай”- казва тя, гледайки го в очите-„най-големият тумор в нашето семейство вече е отстранен.”

В селото идва старши полицай(в ролята: Китодар Тодоров). Търси Любо.

Косьо и Иван продължават да дебнат бракониерите. Срещат се с новия полицай. Той се представя. Щял да замества Любо, докато той израждал крави. Идва и Любо. Старшият разпитва Любо за проблемите в селото. Накрая пита за блъснатия Никола. Господинът е студен, надменен  и отблъскващ- постоянно прави забележки.

Милица се надява Катя да отпадне от завещанието, защото трябва да бъде край майка си. Станислав се ядосва на концепцията ѝ за рака и другите болести. 

На връщане към село Венета и семейството са тъжни, защото резултатите не са добри.

Диди внезапно прокървява. Боби и Ана я закарват в болницата.

Сдружението (Косьо и Иван) прави анализ на извършеното. Косьо си приписва всички заслуги, но тоя път Иван не се съгласява безпрекословно. Следваща им задача е изцелението на Венета.

Марин отива при баба Злата да иска билки за жена си и избухва в сълзи.

Катя предлага на Любо да сподели с нея какво го мъчи. „Тя ти е сестра, бе Кате”- казва той и не иска да говори. „Но ти си ми приятел отпреди да знам, че ми е сестра.”  На свой ред Любо я пита какво смята да прави с чувствата си и нека не го кара да уточнява за кого става въпрос. „Тя ми е сестра”- отговаря с неговите думи Катя. „Но ти го обичаш отпреди да знаеш, че ти е сестра.”- отговаря пък с нейните думи той.

Старшият отива при кметския наместник. Прави му забележка, че стои в хотела, а не в кметството. Не започват много добре общата работа. Взема стая в хотела.

Ани и Борис се скарват, докато чакат. Дияна излиза от болницата- всичко с нея е наред.

Станислав предлага на Катя да я отменя, когато се налага да се остава
 при майка ѝ, за да не загубят наследството. Катя отчита колко много се е променил и го прегръща.

Любо се ядосва на сестра си, че не казва за аборта на баща им. Иван мечтае на глас за бебешката стая и за внучето. Диди му приглася с усмивка. Любо ѝ  е ядосан, тя казва, че не иска да разочарова баща си.

Поли Генова и Стефан говорят за интервюто-предлага темата да е нейната благотворителна кампания за жени с рак на гърдата. После отиват да си допият.

Снежа моли Катя да поговорят за отношенията им с Ани. Предлага ѝ  да направи първата крачка към Ани и да подобрят отношенията си. Катя е съгласна - Ана обаче я посреща на нож. Катя моли за разбиране.

Любо поставя ултиматум на Васил да не закача сестра му. Васил се измъква с общи приказки- не бил подвел Дияна, правели просто секс. Любо прави сравнение с Рая. Да се отнася към Дияна така, както иска да се отнасят мъжете към Рая.

Дияна разказва на Васил през какво е преминала. Утре трябвало до иде пак на преглед. Пита ще отиде ли с нея. Той се съгласява и се гушват.

Ани влиза при Любо и страстно го целува.
[/i]

# 577
Ама Дидка сега последно... Има ли бебе или не???

# 578
  • Разпиляна във въображението
Според мен няма бебе Sad

# 579
  • България
За аборт или бременност е нормално да има кръвоизлив?
Мислех, че и при двете състояния е опасно.
Да пише някой запознат и ще разберем какво и е положението. Може би  Confused.

# 580
За бременност след кървене едва ли ще я пуснат да си ходи. Най- малкото ще й правят вливки

# 581
  • София
ЕПИЗОД 78

# 582
Направила е аборт Диди и брат и я кара да признае на баща им.

# 583
Анка от неприятна и  по-неприятна  , става най-неприятната жена в сериала .

# 584
Анка от неприятна и  по-неприятна  , става най-неприятната жена в сериала .
И аз трудно я издържам вече. Яко шизофреничка е.

Общи условия

Активация на акаунт