Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да в леглото бяха, ама и като се прибра от Боби пак си легна в леглото, та май не е фактор това. Ще видим де Simple Smile

# 556
Анка колко злобно се изказа  за болестта на Венета /докато говореха със Снежа/. Май сега малкото момиченце  ще гребе да събере  майка си и баща си .

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 19:20 от Ели-фен

# 557
  • София
Адски грозно, абсолютно! Изобщо грам добро не виждам нищо в нея, само дето отначало ни я представиха като горкото селско девойче кротичко, наивно. Изобщо не е такава, едно стапало под Милица ми е...

# 558
Аз отдавна съм ви казала, че Марин вероятно ще го събират със Снежана.

# 559
  • София
ЕПИЗОД - 77

# 560
  • България
Да, Ани се очертава като абсолютна егоцентричка.
В началото ми беше симпатична, вече дразни почти колкото двете хлапета.

Защо ли няма нищо писано за рода на Дочеви newsm78

# 561
  • Ямбол
Може би е заради този, който е писал. А и трябва да има мистерия, да е интересно.
Диди май не беше направила аборт.

# 562
И на мен ми се стори, че Диди не е направила аборт...

# 563
  • Бургас
Аз пък мисля, че е...Просто се опитват да вкарва нравствено-социални послания - за негативните последици от абортите, наркотиците /с Борис/...и пр.

# 564
Аз пък мисля, че е...Просто се опитват да вкарва нравствено-социални послания - за негативните последици от абортите, наркотиците /с Борис/...и пр.
това ясно, а и няма лошо. Нека има и някаква социална и възпитателна наосеченост, че аман от рап.
Може би този, който е писал книгата е влазъл в лагер заради Дочеви или свързани по някакъв начин.

# 565
  • Враца
Смятам, че ще се окаже, че Станислав и Ана не са братовчеди.
Общо взето, очаквам доста обрати в разплитането на семейната история.

# 566
Смятам, че ще се окаже, че Станислав и Ана не са братовчеди.
Общо взето, очаквам доста обрати в разплитането на семейната история.
т.е Марин и Милица не са брат и сестра?

На мен ми е интересно каква го играе баба Злата? Не е случайно попданала в тяхното семейство тя. Ясно е, че има някаква драма и е избягала от нещо, но от какво и как е станала толкова близка с Дочеви.

# 567
Поли Генова много я харесвах, но с годините, вместо да расте става все по-инфантилна.
И сега и тук я вкараха, ама голяма лигня бе... ooooh!

# 568
  • тук, на мястото си
Може би този който е писал книгата за селото  е бил мъж на баба Злата, тя е имала връзка с Дочо и затова от яд не е споменал за Дочеви. Но когато се пише книга за едно село се пише за различните родове, то тогава как така рода на Дочо започва и свършва с него.

# 569
  • България
Надявам се Дидка да не е направила аборт, но в промото показаха, че има кръвоизлив.
Може да помята, обаче може и да са я увредили и да не може повече да забременее. Няколко пъти и подметнаха, че е възможно да остане без деца, ако се реши на аборт Confused.  Не е добре работата там.

Общи условия

Активация на акаунт